Back to Question Center
0

Fremragende kundeservice: En Small Business Game Changer

1 answers:
.
.
. bi report.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725670000000" alt="Small Business Customer Service">

Forretningstendenser kommer og går, men i forretningskredse er i øjeblikket disses og diskuteres kundeservice, som om det var noget helt nyt, uden for den kasse ide. Bag hele samtalen er sandheden nok dette: Det er - og det er det ikke.

Hvad har ikke ændret sig?. Kundeservice er en kritisk komponent for alle virksomheder, og alle prøver at finde ud af, hvordan man gør det bedre.

Hvad har ændret sig?. Kundeservice er en spilskifter. Dine kunder er stødt på førersædet. Og inden for alle forretninger er kundeservice alles arbejde.

For små virksomheder præsenterer kundeservice næsten ubegrænset mulighed for differentiering og opbygning af loyalitet.

Mange mener, at 'gammeldags kundeservice' gør en tilbagekomst, selv som små virksomheder anvender brug af digitale værktøjer. Selvom kundernes erhvervelse undertiden har forrang i forhold til kundeservice, er de smarte virksomhedsejere nu redoubling bestræbelser på at gøre kunden front og center i alle aspekter af deres forretninger.
På et tidspunkt, hvor kunderne ikke kræver noget mindre, udnytter virksomhederne kraften i deres meninger, feedback - og ja, endda kritik - for ikke blot at udvide og finjustere deres kundeserviceindsats, men også at drive forretningsbeslutninger. og bundlinjen.

Ifølge American Express Global Customer Service Barometer erklærede langt de fleste forbrugere, at de har brugt - og ville bruge mere med virksomheder, som de mener giver fremragende kundeservice.

Så virksomheder er over det, ikke?. Ikke nøjagtigt. En anden nylig rapport siger, at selv om virksomhederne siger, at et af deres primære mål er at øge kundetilfredsheden, vil de fleste enten ikke foretage en investering eller kun foretage en begrænset investering for at gøre det. Samlet frakobling?. Du bestemmer.

Der er stadig virksomheder på tværs af alle sektorer, der har forpligtet sig til kundeservice og anerkender, at leveringen af ​​fremragende kundeservice er en vigtig differentierer. Og for små virksomheder, mens sociale og mobile medieplatforme har udjævnet spillereglerne, giver muligheden for at yde en fremragende service dem forskellige fordele.

Hvad er nogle absolutte krav til små forretningskunder?. Smallbiztrends. com tilbyder hvad vi betragter 'ikke-forhandlerbare' for hver lille virksomhed. Her er et par af dem:

.
  • Tiden er afgørende. Fordi så mange ting er døgnet rundt, forventer kunderne hurtige svar og løsning på problemer. Ærligt tror vi ikke, at kunderne forventer, at små virksomheder skal ringe midt om natten!. Men de forventer svar på spørgsmål og problemer. Du kan opnå dette ved at bemyndige medarbejdere.
  • .
  • Brug alle kanaler til kundeservice. Kundeservice sker via blogs, sociale medier og mobilapps. Sørg for at overvåge for kommentarer og svare. Online og offline kanaler, som web-baseret og telefon support er også ved at blive sammenflettet. Der er software muligheder for at gøre dette.
  • .
  • Muliggør selvbetjeningsindstillinger. For meget selvbetjening er ikke god;. Men at have valg er tiltalende for mange kunder, især de utålmodige dem!.
  • .
  • Glem ikke, det er oplevelsen. Her kan små virksomheder skinne. I butikken, online eller via telefon, selv de fineste detaljer i kundernes interaktion med dig, bliver automatisk katalogiseret i deres oplevelsesbank, som de vil huske og dele med andre. Nøglen her er at aldrig antage, at en handling er for lille eller for ubetydelig til at gøre en forskel - og aldrig stoppe med at udforske nye måder at forbedre dem på eller tilbyde dem på nye og unikke måder.
  • .
  • Talk. Spørg. Snak. Uddann dine medarbejdere til at gøre dette regelmæssigt, uanset deres job. Sørg for at lave tid til dette i din travle tidsplan. Afkastet er uvurderligt.
  • .


Billede med lov af 89studio / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
April 16, 2018