Back to Question Center
0

En Kid's Guide til forståelse af forretninger og penge

1 answers:

Når du bliver ældre, begynder du at have ting, som dine forældre ikke altid vil kunne levere. For eksempel vil det nye videospilssystem du ønsker koster 300 dollar, som dine forældre ikke har, hvilket giver dig mulighed for at klare dig selv. At tjene penge giver dig mulighed for at købe de ting, du ønsker, og det lærer dig også en følelse af ansvar - arcelik yetkili servis mecidiyekoey. Du kan enten få et deltidsjob for at tjene penge, eller du kan begynde at gøre gøremål for naboer og familiemedlemmer til kontanter. For at blive betalt skal du være ansvarlig nok til at udføre de opgaver, du er blevet bedt om at gøre. Når du har tjent dine penge, kan du gemme den for din fremtid og endda bruge lidt for at få de ting, du ønsker.

.
 • Børn og penge (PDF) Kid's Guide to Understanding Business and Money
 • . Når børn begynder at komme ind i arbejdslivet, hører de begreber som "indkomst" og "løn". Nogle mennesker bruger disse udtryk som de betyder det samme, men de er faktisk forskellige. Indkomst er summen af ​​de penge, du laver for en bestemt periode. For eksempel kan banker bede dig om din ugentlige eller månedlige indkomst, når du ansøger om et lån. Din løn er hvor mange penge du laver i timen.

  .
  • Børn og penge: Undervisning børn Børnevaner for livet (PDF)
  • .
  • Lønninger
  • .

  Børn høre deres forældre tale om at betale skat hele tiden, men mange forældre tager ikke tid til at forklare, hvilke skatter der er. Regeringen på lokalt, statsligt og føderalt niveau har brug for skattepenge til at kunne tilbyde tjenester til befolkningen og udføre regeringsvirksomhed. Skatter er en procentdel af indkomst, der skal betales for at holde regeringen i gang. For eksempel er føderal indkomstskat en procentdel af de penge, du laver hvert år, der betales til den føderale regering. Mange stater har også en indkomstskat, som folk betaler. Omsætningsafgift er en procentdel af statens og amtsregeringscheferne ved køb af de fleste varer og tjenesteydelser. For eksempel, hvis du køber en bil til $ 10.000, og statens og amtets afgiftssats sammen er 10 procent, betaler du $ 1000 i skat ved køb af bilen. Salgsskat tilføjes til købsprisen og øger, hvor meget du betaler for uanset hvad du køber.

  .
  • Money Math: Lessons for Life (PDF)
  • .
  • En verden uden skatter (video)
  • .

  Resultatopgørelser (også kaldet resultatopgørelser) kan vise præcis, hvor en konto, firma eller enkeltperson fik deres penge fra. Pensionsplaner sender hvert kvartal detaljerede indtjeningsopgørelser for at vise, hvilke investeringsregnskaber der har tjent penge og hvilke konti, der tabte penge. Dette hjælper den enkelte til at træffe beslutninger om, hvorvidt de skal foretage ændringer på deres konto eller lade deres konto være som den er. Banker udsender indtjeningsopgørelser på konti, der samler interesser, såsom opsparingskonti, pengemarkedsregnskaber og indskudsbeviser.

  .

  Virksomheder, som folk kan eje en del af ved at købe aktier i dem, hedder offentlige virksomheder, og de skal offentliggøre årlige indtjeningserklæringer, så potentielle investorer kan se, hvordan de små virksomheder tjener penge . En virksomheds resultatopgørelse viser, hvor meget virksomheden har lavet eller tabt. Når et selskab trækker sine omkostninger ud af indtægterne, og det bliver positivt, så er det fortjeneste. Hvis tallet der er tilbage, er negativt, angiver dette tal tab.

  .
  • Resultatopgørelser
  • .
  • Nybegyndervejledning til årsregnskaber
  • .

  En af de bedste måder at gemme og bruge penge på sikkert er med en bankcheck eller sparekonto. En sparekonto har normalt en lille investeringsdel til den, der vil tilføje en lille renteindtægt til dine penge. Investering er processen med at tage penge og give det til en virksomhed eller en slags investeringsfond i håb om, at de vil bruge det til at tjene flere penge, hvoraf nogle vil give dig. Nogle gange tjener investeringer, og nogle gange taber de penge. En bank vil normalt foretage sikre investeringer med sine opsparingskonti for at prøve at tjene lidt penge til sine kunder hver måned. Det er vigtigt altid at have nok penge på din checkkonto til at dække beløbene for de checks, du skriver. Når du udfylder en papircheck, skriver du i, hvem du betaler på linjen, der siger "Betal til ordren", så skriver du mængden i boksen ud for den pågældende linje, så skriver du mængden i ord og. fraktioner på linjen under det. Du skriver ud dollar i ord og cent som en brøkdel. Du skal underskrive kontrollen på linjen i nederste højre hjørne for at modtageren skal kunne betale den.

  .
  • Investering til børn
  • .
  • Faktorer i åbning af en sparingskonto
  • .
  • Sådan vælges en Checking Account
  • .

  De tidligere børn lærer at spare, budgettere og investere færdigheder, jo hurtigere vil de forstå værdien af ​​penge. Når det kommer til at kunne spare penge, er den enkle regel at købe kun hvad du har brug for og aldrig bruge mere end du har. Du bør oprette et månedligt budget og lægge penge i din opsparingskonto del af dette budget. Et budget er en plan for, hvordan du deler op og bruger dine penge. Når du laver penge i din opsparingskonto en af ​​dine månedlige regninger, vil du altid have ekstra penge til at købe de ting, du ønsker.

  .

  En måde at øge, hvor mange penge du har hver måned, er at lære at investere. Du kan få en voksen til at oprette en online-konto og lade dig hjælpe dem med at investere i aktier for at begynde at lære om aktiemarkedet og hvordan du kan bruge det til at tjene penge. Du kan også finde investeringer i din lokale bank, der indeholder din opsparingskonto, et depositum og en pengemarkedsregnskab.

  .
  • Hvordan opretter jeg et budget?
  • .
  • Sådan sparer du penge selv når det føles umuligt
  • .
  • De bedste måder at investere $ 5.000
  • .

  Hvis du vil udforske ideen om at tjene penge alene, bør du overveje at starte din egen virksomhed. Et barn kan lære meget om verden ved at starte deres egen virksomhed og forstå betydningen af ​​ansvar. Du bør aldrig starte din egen virksomhed uden hjælp fra en voksen, og hvis du opretter en rigtig voksen virksomhed (ikke bare noget som en lemonadestand eller barnevagt) og du stadig er et barn, skal du måske registrere dig. Din virksomhed med den lokale regering og starte en virksomheds bankkonto. Når du har registreret din virksomhed og din konto på plads, kan du begynde at finde dine første kunder.

  .

  At drive en virksomhed er hårdt arbejde, og det kan lære et barns ansvar og respekt. Når du driver en virksomhed, skal du holde styr på alle de penge, du bruger og alle de penge, du laver, og du skal være opmærksom på dine kunders behov.

  .
  • Kids Inc: Mød de unge, der driver deres egne firmaer
  • .

  Når du kører din virksomhed, skal du bruge en masse matematik, du lærte i skolen, herunder virksomhedsalgebra. Du bruger algebra til at finde ud af ting som hvor meget du skal betale og indsamle for skat og hvor meget du skal opkræve for, hvad du sælger. Du skal også kende grundlæggende matematik, selvfølgelig, ligesom hvordan man lægger penge op og gør forandring for kunderne. God ting du har lagt mærke til i matematik klasse!

  .

  Billede med tilladelse til junpinzon / Freedigitalphotos. net

April 16, 2018