Back to Question Center
0

The Do's og Don'ts of Naming Your Small Business

1 answers:
.
.
. Tips Naming Small Business

Ingen kaster ud på Valentinsdag for at købe et dusin lange stammede stinkweeds - computer rental services.

Så selv om en rose med noget andet navn stadig lugtede så sødt, ville du ikke få næsten lige mange mennesker til at købe dem. Og i små virksomheders verden er det, hvad folk handler om at få folk til at købe.
Selv om det kan virke som en eftertanke for nogle travle virksomhedsejere, bliver dit firma navn, hvordan din virksomhed er identificeret, og det er smerteligt svært at ændre, når du kommer i gang. I stedet tager lidt tid at komme op med et godt firmanavn, og du vil se, hvorfor at have et fængende navn er en nøgle til din virksomheds langsigtede succes. Her er nogle enkle Dos og Don'ts at følge, når navngiv din lille virksomhed . - Hvis du åbner en restaurantvirksomhed , skal du overveje at bruge ord, der definerer køkkenet. eller spise oplevelse. Hvis du søger at navngive din brændebutik eller bar, eksperimenterer du med ord som "spiritus", "whisky", "beklagelige valg", uanset. Så se om du kan tilføje på nogle interessante suffikser eller præfikser for at gøre det fængende. Sites like Dot-o-Mator , Rhyme Zone og WriteExpress 'gratis online navngivningsværktøj kan hjælpe dig med at brainstorme et originalt navn til din lille virksomhed.
Brug IKKE ordne ord, som ingen forstår - Udsæt ikke bare et ord, der lyder godt for dig, fordi ingen ved, hvad der på jorden er en "Gerflumfel". Medmindre du er Google, selvfølgelig. Googles navn er faktisk en tilfældig stavefejl af et ægte matematisk udtryk, "googol", som bruges af folk, der er mere kloge end os til at henvise til tal 1 efterfulgt af 100 nul. Så de gjorde ved et uheld et ord, og det fungerede for dem. Men din virksomhed er ikke Google (endnu), så vær ikke for sød.

DO brug beskrivende ord om din virksomhed - Er du en high-end luksus spa ?. Du ønsker måske at smide bløde, afslappende ord som "forynge" og "sindsro" på den liste over søgeord. Eller hvis du er en skattefaktor, brug ord som "præcis" og "du vil ikke blive revideret. "
IKKE være kliché - At ringe til din virksomhed" Bedste revisorer "eller" Ultimate Linoleum Installation "er ligesom at gøre hele din branche til en sommerlejr, hvor alle får en. trofæ. Hvis alle er specielle, er ingen speciel.

DO har et navn, der siger hvad din virksomhed gør - Hvis du kalder dit air condition vedligeholdelsesfirma "Flamingo Repair", kan det være fornuftigt for dig, men det gør det ikke. lad dine kunder vide, om du løser klimaanlæg eller brudt græsplæne Flamingos. Eller du er en dyrlæge, der specialiserer sig i tropiske fugle. Se?. Vi er allerede forvirrede.
Gør det ikke længere og kompliceret - Prøv at holde din virksomheds navn under 10 bogstaver, da det synes at være det magiske nummer for de fleste succesfulde virksomheder. "Big Al's Air Conditioning, Opvaskemaskine, Kabelboks og Flamingo Reparation" passer ikke nøjagtigt til et Twitter-håndtag eller din signatur på butiksfronten.

DO har dine virksomhedsnavne står for noget - At "noget" burde være, hvad din virksomhed gør. Går du tilbage til Google-eksemplet, vidste du, at de næsten hedde deres virksomhed "BackRub "?. Det er rigtigt, gå BackRub det .. uh, jeg mener .. Google det og se for dig selv. Det ser ud til, at de dumpede en kugle der, ikke de?
Brug IKKE en masse bogstaver, der står for noget, som ingen ved - "Men vent!" Siger du. Når din lille virksomhed bliver så stor, er du velkommen til at forkorte dit navn efter vilje.

DO brug sjove spiller på ord, hvis du kan - Hvorfor ikke ringe til din lufthavn parkering / hund kennel "Bark and Fly" eller ring dit gym ". Swoleness Center "?. Disse quirky firmanavne kan få et par chuckles og endda nogle velkomne ord-til-mund henvisninger.
Brug ikke popkultur eller daterede referencer - Fordi om fem år forhåbentlig ingen vil huske, hvad "Ariana Grand Pianos" refererer til.

DO har et navn, der resonerer med lokalsamfundet - Dit firmanavn skal fremkalde varme og behagelige foreninger i det område, hvor din virksomhed er. Som 'Sunshine Liquors'. "I Florida eller" Perpetual Groom Wedding Planning "i Seattle.
Brug ikke bynavne - Fordi hvad gør du med "Toledo Waxing World" når du beslutter dig for at ekspandere til Michigan?. Og nej, alle i New York, der sætter din bys navn foran din virksomhed placeret andre steder, gør ikke folk til at tro, det er bedre.
Gør dit navn unikt - Ring til dig Uptown VVS er den hurtigste måde at sikre dine kunder på: "Vi brugte Downtown VVS sidste gang, ikke?. Ring dem igen. "
Gør det ikke en ulogisk stavemåde - Selvfølgelig, hvis du sælger snapback baseball caps på indkøbscenteret, så er det ok at kalde dig selv" Lidz. "Men dit målmarked vil nok ikke tage dig meget alvorligt, hvis du kalder dig selv" Angie's Interior D-zinez. "

DO tænk på hvordan navnet vil se overalt - Vil dit firmanavn se godt ud i en avisannonce, skærmtrykt på en t-shirt, broderet. på en jakke?. Hvordan ser det ud på din mobilapp, som dit Twitter-håndtag, og på din Facebook-side?. Et navn, der er for langt, eller som ikke gengiver sig godt på tværs af forskellige medier, kan ende med at køre folk væk.
Gør ikke . en hel industri) går igennem over 300 navne, når man vælger en for en klient. Det er en meget vigtig beslutning, så det er ok at bruge mindst 3-5 uger på processen, hvis ikke mere. Sørg for at du gør din forskning, hvis du beslutter dig for at gå med et professionelt navnefirma .

DO siger din virksomheds navn højt. - Lær som om du er en 8 år gammel brat og forsøge at komme op på måder at gøre det sjovt med virksomheden. navn du overvejer. Sig din virksomheds navn højt for at sikre, at det ikke lyder underligt og ruller ud af tungen. Denne fyr gjorde det klart ikke.
Glem ikke at se, hvad det kan betyde på andre sprog - Store virksomheder gør det også, som når Chevy promoverede deres Nova i Mexico. Hvis du har glemt 9 th klasse spansk betyder "nej va" på spansk "går ikke. "Ups. Få input fra andre mennesker på dit navn - Og disse mennesker bør være de mennesker, der vil bekymre sig mest om dit navn: dine potentielle kunder. Dette gøres ganske let via en email-undersøgelse eller LinkedIn, Facebook og andre sociale mediekanaler .
Får IKKE input af venner og familie - Selv om din ægtefælles hverdagsnavne virker som en god forandring af dinnertime-samtale, kan du forestille følgerne, hvis du. tager ikke deres input. Sørg for, at dit navn ikke er taget - Der er en anstændig chance for, at det genialt slag, du lige har haft, allerede var tænkt på af en anden før. Kig på din stats indarbejdningssted og U. S. Patent og Trademark Office for at se, om din fantastiske firmanavnsidé allerede er registreret. Ikke alle virksomhedsnavne er varemærkebeskyttede, men det betyder ikke, at du stadig ikke kan sagsøges. Så poke rundt på internettet også.

DO registrer alle domæner og sociale medier konti - Folk er dovne. Så hvis din virksomhed hedder "Ear Plug Zone", og din butiks Twitter og Instagram håndtag ikke er @earplugzone og dit websted ikke er www. earplugzone. com, så folk ikke tager tid til at finde ud af, hvad de virkelig er.
Brug IKKE a. net,. biz eller. info hvis din. com domænenavn er taget - Dette stort set skriger "Jeg var for billig til at købe mit domæne fra den fyr, der allerede har det, og ikke kreativt nok til at komme med noget andet. "

At navngive din lille virksomhed er ikke noget, du bør tage let. Som det fremgår af denne virksomheds navngivningsvejledning af Igor International , er det en proces, der tager kreativitet og flid. Det er meget vanskeligere, dyrt og tidskrævende at skulle genoprette din virksomhed , end det er at tage disse virksomheds navngivningstips til hjerte og få det rigtigt første gang.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018