Back to Question Center
0

Sådan markedsføres din lille virksomhed unikt i februar

1 answers:
.
.
. buy high pr dofollow backlinks.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732540000000" alt="Marketing Small Business February">

Februar er nok den mest effektive måned i året.

.

Efter den post-ferie marketing doldrums, der er januar, tilbyder årets korteste måned tre separate helligdage, du kan fremme. Fordi, ja, Super Bowl er officielt en ferie (næsten). Og med 114 millioner mennesker, der ser det spil, et 13 milliarder dollarmarked for Valentinsdag og en dag (forhåbentlig) til præsidentdagen, har du nogle alvorlige chancer for at få dit firmas navn derude.

.

Men du er ikke den eneste lille virksomhedsejer, der indser, at februar tilbyder gode marketingmuligheder. Alle vil tilbyde Super Bowl drink specials, Valentinsdag middage og præsidentens dag salg. Så hvad kan du gøre for at sætte dig selv fra hinanden?. Her er et par marketing tips til hver ferie i februar for at holde din virksomhed foran sine konkurrenter.

.

Super Bowl Marketing Tips til din lille virksomhed

.
 • Fremme for folk, der ikke ser spillet
 • .

Selvom Super Bowl tiltrækker 114 millioner seere i United States, forlader det stadig 200 millioner mennesker, der ikke ser spillet. Hvis du driver en spa eller skønhedssalon virksomhed , kør en kampagne for "Super Bowl Widows" og giv en rabat på spilledagen. For en bar eller restaurant opretter du en "fodboldfri zone" og viser noget andet sjovt på dine skærme som klassiske film for at lokke folk, der vil gøre noget socialt, sans fodbold.

.
 • Branded Party Supplies
 • .

Sådan knytter du dig til Super Bowl, når din virksomhed har absolut ingenting at gøre med at se fodbold. I de uger, der fører op til spillet, skal du give dine bedste kunder mærkevarer til brug på deres Super Bowl-fester, som Ernie's Lawn Service plastikkopper eller AAA Auto Care servietter.

.
 • Indhold Marked .. med Fodbold!
 • .

Ingen siger, at din virksomhedsblog skal være alle om din branche. Og statistisk er de stykker, der får det højeste engagement på store websites, ofte om underholdning og sport. Så føl dig fri til at riff på hvorfor du synes Tom Brady er et absolut svindel, eller hvorfor Packers blev røvet sidste år. Folk elsker en stærk sportslig mening, og det er en god måde at få folk til at snakke om din forretning uden at være for kontroversiel.

.
 • Marked med hvalpeskålen
 • .

Nu har du sikkert hørt om denne Animal Planet alternativ programmering, der i det væsentlige er en flok hvalpe, der leger i et rum i 16 timer. Og folk elsker det. Hvis din virksomhed tilbyder en forfremmelse omkring Puppy Bowl - det er det græsplæne til hvalpe, der ødelagde din græsplæne eller en urfest på en bar med kreative drikke specialer - det får i det mindste folk til at stoppe og se, hvad det er.

.
 • Gør noget galt
 • .

Tænk uden for boksen til fremme din lille virksomhed på Super Bowl Sunday . I 2013 tilbød Gardiners Furniture i Baltimore en fuld refusion til alle, der købte møbler i de få dage før det store spil, hvis Ravens scorede en to-punkts konvertering. Og det gjorde de. Gardinere havde en forsikring taget ud lige i tilfælde, og ramped op et ton af salg, der fører op til spillet. Tre år senere taler vi stadig om det.

.

Præsidentens Day Marketing Tips til din lille virksomhed

.
 • Gør det 4. juli .. i februar!
 • .

Patriotiske helligdage ser ud til at involvere grillning af kød og udendørs sjov - undtagen fattige præsidenter. Det er sandsynligvis fordi det falder i løbet af en forkølelsesmåned, men det er det, der gør din præsidentens Barbecue så unik!. Opsæt en grill uden for din virksomhed, og selv på en kold dag vil det få folk til at stoppe, da de ikke har haft en grillet burger siden oktober. Så hvis du er en restaurant eller bar, tilbyder du et gratis stykke kirsebærpai på præsidentens dag og Washingtons faktiske fødselsdag den 25.. Hvis du er en anden form for forretning, tilbyder du det alligevel. Ingen husker en lækker dessert, mens de venter på en olieændring, right?

.
 • Tilbyd en tilbagetrækning fra præsidentens dag Madness
 • .

Denne ferie er ofte forbundet med et vildt salg på stormagasiner, og et næsten sort fredag-lignende kaos omkring det. Ikke alle er ind i det. For enhver form for servicevirksomhed som et spa, salon eller motionscenter, fremme din virksomhed som et tilbagetog fra vanvid. Hvis du er en bar eller restaurant, kan du måske tilbyde en gratis drink eller forretter med en indkøbskvittering.

.
 • Kast et fødselsdagsfest
 • .

Da det jo er en fælles fødselsdagsfest for to af dine største præsidenter, ære dem som om du ville 7-årige med kage, balloner, måske en ponyridning og helt sikkert en spændende overlevering. af tillykke med fødselsdagen. Fremme det hårdt via sociale medier som "George og Abe Big Birthday Bash" og få nogle spændinger bygget blandt din kundebase.

.

Valentinsdag Marketing Tips til din lille virksomhed

.
 • Lær dine kunders holdninger til Valentinsdag
 • .

Som den førnævnte Super Bowl, ikke , er alle i Valentinsdag. Og der er en solid chance for din kundebase blandt disse mennesker. Der er også en chance, de elsker det. Før du går helt i en "Thank Gosh I Single" part eller en romantisk par-pakke, skal du bruge dine sociale medier til at måle dine kunders holdninger og planlægge dine kampagner derfra.

.
 • Send en Email til Something Free .. Nu
 • .

Det ser ud til, at mange fyre begynder at planlægge til Valentinsdag den 13. februar. Men nogle gør faktisk vanvittige ting som planlægge for Valentinsdag, og måske er der allerede scoping middagspunkter. Nå, din lille virksomhed kan forberede sig til Valentinsdag også. Send en mail til en gratis dessert eller runde af drinks på Valentinsdag til din e-mail liste et par uger før. Den lille tab leder vil få dig booket tidligt, og kan endda føre til større checks.

.
 • Velkommen Børn
 • .

Skal Valentinsdag være en ferie, hvor mor og far kan have en romantisk middag væk fra børnene?. Ja. Gør det altid sted?. Selvfølgelig ikke. Og med en begrænset mængde babysittere derude, vil mange par have en helt familie Valentinsdag. Hvis du fremmer din restaurant som stedet at gå med dine små, vinder du på to måder: At imødekomme behovet for en vigtig niche og holde børnene ude af restauranter, hvor barnløse par måske ikke er så begejstret for at se dem.

.
 • Giv væk Valentinsdag Gaver
 • .

Få kreative og giv væk små Valentinsdaggaver til at vise, hvor meget din værdsættelse for dine kunder . Selvom du ikke nødvendigvis er en Valentinsdag destination, kan du tilbyde dovne V-Day-shoppere en stor undskyldning for at komme ind og få deres radiator spylt: Tilbyde en gratis kasse med See's Candies med tjenesten!. Gør det din kunde den mest tankevækkende fyr i verden ved at sige "Jeg fik disse fri fra vores bilmekaniker?" Nej. Men det er ikke dit problem, og det vil helt sikkert bygge brand loyalitet.

.
 • Hjælp dine kunder til at købe gaver
 • .

Nogle fyre er gode til at købe gaver. Selvfølgelig er nogle fyre også gode til at vælge tapetfarver, men det betyder ikke, at flertallet af dem ikke behøver nogen seriøs hjælp. Hvis du har en detailhandel , skal du fremme en personlig shopping service, hvor din salgsstyrke hjælper folk med at vælge den rigtige gave til dine kunders betydelige andre. Selvom det ikke er noget, som butikken normalt gør, vil denne tid på året være ekstra hjælpsom.

.

Hvis du ikke var forelsket i nogen af ​​disse ideer, er der et par andre ideer til Valentinsdagskampagner til din lille virksomhed . Udvikl din plan nu og start med at sætte den i gang, så din virksomhed er klar til at høste fordelene, når februar ruller rundt.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018