Back to Question Center
0

10 Out-of-the-Box Halloween ideer til små virksomheder

1 answers:
.
.
. Halloween Small Business

Disse sjove mellemstore slik barer kan virkelig tilføje op - 100 foot vga cables. Selv om hvert stykke slik ikke koster så meget, på en eller anden måde tilbragte amerikanerne 7 milliarder dollars på Halloween i 2011, ifølge National Retail Federation , hvor det kun var jul som de største udgifter. årets ferie. Og uanset hvad din virksomhed gør, kan du komme ind på handlingen, om det kaster en fest, hosting et hjemsøgt hus eller at gøre et endnu større punkt, at du ikke fejrer Halloween.

.

Partner for en spøgelsesjagt.

.


De fleste af dine kunder, der kan købe mere end en pakke tyggegummi, bliver for gamle til trick eller behandling gennem din virksomhed og dine naboer. Men at oprette en "spøgelsesjagt", hvor kunderne går fra virksomhed til virksomhed, hvor man finder enten legetøj / cutout-spøgelser eller folk, der er klædt som dem - med en præmie i slutningen - kan få dem i Halloween-ånden og i dørene til nogle virksomheder. måske ikke ellers.

.

Brug græskar. I alt.

Fordi folk elsker græskar. Hvis du er en restaurant eller bar, hej, skabte de ikke græskar-smagret øl den 4. juli th . Men selvom du er en salon, hvem kan ikke lide at have Halloween-tema negle?. Eller ansigt maleri. Eller bare et dekorativt græskar foran på en bilbutik. Eller, hvis du er virkelig ambitiøs, køb et ton af dem fra en gård og give dem væk med køb. Bare sørg for at de er væk i november, eller du bliver rigtig syg af græskarbrød.

.

Brug den til at starte ferie shopping.

.

Juleforfremmelser begynder i starten i juli nu, men Halloween er en rigtig chance for at lancere nogle store kampagner, du laver til helligdage. Som om du har et Buyers Reward-program, kan du tilbyde det til folk, der kommer ind i Halloween shop, og de vil sandsynligvis være tilbage til jul.

.

Opret et hjemsøgt hus.

.

Dette vil naturligvis kræve at have medarbejdere, der rent faktisk er i tanken om at forklare og skræmme folk, men hvis dit hold er om bord, åbner du din virksomhed for offentligheden på Halloween, skaber du et tema (som scener fra skræmmende film. , eller en hjemsøgt restaurant eller en ond læge kontor) og lade folk vandre gennem. Det kan være en masse arbejde, men det vil gøre din virksomhed berømt for noget ud over hvad du allerede gør.

.

Gør noget anderledes.

.

Måske har du lyst til at være Grinch, der stjal Halloween. Det er helt fint, for ikke alle vil komme ind i ånden. Du kan tilbyde et "alternativt Halloween" ved at fejre nogle andre høstraditioner. Eller hvis du har en forretning med produkter, der kan understøtte det, fremme "den mest uhyggelige Halloween nogensinde" ved at tilbyde specials på normale hårklipp eller bremsejusteringer. Eller sokker.

.

Hold en kostumeudveksling.

.

National Costume Swap Day har eksisteret siden 2010, da formodentlig gutterne bag Green Halloween så i deres skab og sagde: "Hvad skal jeg gøre med denne Dick Cheney maske nu?" Og mens nogle af de mere. rettidige ting kan ikke låne sig til denne form for udveksling, det skaber en god måde for folk at få kostumer billigt, slippe af med deres gamle ting og for at få folk til din virksomhed.

.

Kast en fest.

.

Du bliver hårdt presset for at finde nogen, der ikke kan lide et Halloween-fest. Og uanset hvad din virksomhed er, er det en nem ting at gøre. Medarbejdere vil komme, men også invitere værdsatte eller eftertragtede kunder og kunder, så du kan lære at kende, mens du er klædt som dit foretrukne tegn fra Twilight.

.

Reverse trick eller behandle.

.

Selvom ingen nogensinde har sagt "Halloween sæsonen handler om at give", betyder det ikke, at du ikke kan alligevel. Så kast hele dit kvarter for en løkke, når du (eller nogle af dine medarbejdere) går rundt til huse, der giver væk slik.

.

Giv væk mærkevarer.

.

Hvis du laver omvendt trick eller behandling, skal du slå et skræddersyet candy firma og uddele ting med dit logo. Eller hvis candy ikke er dine ting, giv noget væk med dit logo på det som en T-shirt, hyggelig, flaskeåbner eller nøgleringskæde. Bare udlever ikke branded religiøse tegneserier som den ene dame, der sagde, at hun gav dig en meget bedre gave end slik. Fordi det bare er underligt.

.

Uddanne folk på sociale medier.

.

Vi har allerede fortalt dig, hvor meget folk bruger på Halloween i år. Men vidste du, at i 2012 bruger folk kun 370 millioner dollars på dyredragt alene?. Og købte 900 millioner pund græskar?. Du kan finde alle slags fakta som denne her , men at oprette din egen informationsgrafik og sætte dem på sociale medier får dig til at følge og endda have viral potentiale.

.


Billede med Danilo Rizzuti / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018