Back to Question Center
0

Sådan planlægger du for barselsorlov i små virksomheder

1 answers:
.
.
. studio lighting kit.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575729540000000" alt="Maternity Leave Small Business">

Der er kun én gang, at ordene "Jeg er gravid" er mere skræmmende end når du er en lille virksomhedsejer.

Men i modsætning til denne ANDRE situation, hvor denne sætning kan sende dig panik, når du ejer en lille virksomhed, er der mange ting, du kan gøre for at forberede sig på denne form for store annoncering. Family Medical and Leave Act (FMLA) hjælper dig faktisk i gang med nogle praktiske føderale retningslinjer at følge, men hvis din virksomhed har under 50 personer, gælder de ikke for dig.

Så hvad er en lille virksomhedsejer at gøre, når man står over for udsigten til at miste en top medarbejder til en 8-pund bundt af glæde?. Teknisk behøver du ikke gøre noget. Men hvis du vil holde din virksomhed intakt, her er nogle tips.


Hvis du er et firma med over 50 ansatte, så tag et godt kig på FMLA før du udarbejder nogen form for politik. Du er på det absolutte minimum forpligtet til at give 12 uger ubestemt barselsorlov. Men forordningerne må ikke stoppe der. Se også på EEOCs statut for graviditet og amerikanerne med handicaploven for at se, hvilke andre regler din virksomhed eventuelt skal følge. Og din stat kan også have nogle regler, så tjek og se hvad der er her .

Hvis din virksomhed har færre end 50 ansatte, så er du væk fra den juridiske krog. Men på ingen måde betyder det, at du ikke behøver at tilbyde nogen form for barselsorlovspakke. I dag og alder, hvor over 75 procent af kvinderne i de fødedygtige år i arbejdsstyrken ikke giver nogen form for barselsorlov, er det grundlæggende som at få folk til at arbejde på jul.

Hvordan du skræddersy din politik er op til dig, men i en artikel for Harvard Business Review , Karen Firestone, administrerende direktør for Aureus Asset Management, siger, at en vel detaljeret plan kan. faktisk være et værdifuldt rekrutteringsværktøj til potentielle medarbejdere. Hun siger, at seks uger af lønnet ferie er det, du skal tilbyde - på det absolutte minimum - for at være konkurrencedygtig.

Faderskabsloven er et andet problem at undersøge, og selvom det ikke er så faktisk obligatorisk som barselsorlov, vil det stadig tjene dig værdifuld medarbejderlig loyalitet, hvis det er noget du giver. Nej, mænd har faktisk ikke barnet, men nye mødre har brug for hjælp, og hvis faderen er tvunget til at blive på arbejde, sætter det en unødvendig belastning på de nye forældre.


Så meget som folk begynder at udvælge børnefarver og krydse gangene på Baby Gap, så snart de finder ud af, at de er gravide, så skal du begynde at planlægge barselsorlov fra det øjeblik en medarbejder siger, hun er gravid. Og det betyder at finde ud af, hvem der skal afhente sløret.

Mange større virksomheder har afskedigelser i job, hvilket betyder at der er flere mennesker, der gør det samme. Men hvis din virksomhed har færre end 50 personer, vil det ikke være tilfældet. Så fra dag 1 skal du kigge på din fremtidige forælders arbejdsbyrde og begynde at opdele hvem der skal gøre hvad. Bare sørg for at tildele det til dygtige mennesker.

En anden mulighed er at ansætte en midlertidig udskiftning. Mens du ikke behøver at begynde at se på dette til senere i graviditeten, jo tidligere du får det arrangeret, desto bedre, så du kan sørge for en vis overlapning og træningstid for den midlertidige medarbejder. Mens temp bureauer kan være nyttige, hvis din medarbejder har et specielt færdigheder sæt, der kan være svært for et temp, se på at ansætte en uafhængig entreprenør for det job.

Endelig, hvis du har en overachieving whiz kid på dit personale, der har generet dig til at påtage sig mere ansvar, er dette den perfekte tid til at give ham eller hende muligheden.

Men du planlægger at dække stillingen, sørg for at din medarbejder, der går på ferie, skriver ned i uhyggelig detaljer, hvad hendes jobansvar er. Som sådan kunne en 8-årig gøre jobbet. Og sørg for at du godkender instruktionerne, så hun ikke skraber alt på en juridisk pude, forlader den på sit skrivebord og fortæller dig "ja, jeg tog mig af det. ”.


Mens en ny mor utvivlsomt vil være optaget i sin ferie, hvis hun går tre måneder uden kontakt med virksomheden, kan det være svært at komme tilbage. I England har virksomheder faktisk obligatorisk KIT (Hold kontakten, hvis du ikke har kigget på din 7 th årbog på et tidspunkt) dage, hvor en medarbejder på barselsorlov er forpligtet til at checke ind og holde. opdateret om virksomhedens status. Og selvom det ikke er nødvendigt i Amerika, vil KIT-dage være en del af din politik, og det vil gå langt for at få en smidig overgang tilbage.

Og vær ikke bange for at ringe nogen på barselsorlov, hvis der er et proceduremæssigt spørgsmål om hendes job. Overraskende nok byder de fleste mødre på en slags arbejdsrelateret kontakt som en pause fra den daglige søvnløse grind, der er nyt moderskab.


Du må ikke genkende den trætte, meget tyndere person, der går tilbage i butikken på hendes første dag tilbage fra barselsorlov. Og at komme tilbage i strømmen af ​​at komme i arbejde hver dag kan være lige så ukendelig for hende. Så at kaste en medarbejder lige tilbage i en 50-timers arbejdsuge er måske ikke den mest omgående produktive ting at gøre.

En eller to dage om ugen i starten er nok bedst, da den nye mor opretter børnepasning og anden logistik af hendes arbejde tilbage. Men sørg for at du skitserer et afkast i din barselsorlovspolitik, og hvad lønstrukturen vil være for de reducerede timer. Typisk bør du ikke tælle denne indfasede retur som en del af den faktiske ferie, og planlægge for midlertidigt arbejde og / eller arbejde omfordeling i overensstemmelse hermed.

Så virkelig, der er ingen grund til at panikere, når en medarbejder falder graviditetsbomben på dig. Med en fast politik, en plan med fremsyn og en indfaset retur kan dit firma aldrig engang se personens væk. Bare fortæl det ikke til hende.
Billede med tillykke med David Castillo Dominici / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018