Back to Question Center
0

Business Financial Services træffer 1 mia. Dollars i Small Business Financing

1 answers:

. Coral Springs, . Florida, . 29. juli 2015 .

Business Financial Services, Inc - mongo visualization. og dets familie af virksomheder (BFS), en førende teknologibaseret platform for små virksomheder , overgik i dag de 1 milliard milepæl i de samlede finansieringer til små virksomheder.

.

"Denne milepæl er et tegn på, hvor meget efterspørgslen er for arbejdskapital blandt små virksomheder, rygraden i den amerikanske økonomi," siger Marc Glazer, CEO og medstifter af BFS. "Vi er stolte af at være langsigtede partnere for disse virksomheder og yder kapital til at opretholde en stabil vækst, men aldrig overfinansiere og lægge unødig stress på virksomhedsejere. ”

.

Næsten halvdelen af ​​de 1 mia. Dollars blev finansieret i løbet af de seneste to år med specifikke efterspørgselsbehov fra virksomheder inden for detailhandel, restaurant og gæstfrihed, fremstilling, transport, professionelle tjenester og sundhedssektoren. Det gennemsnitlige finansieringsbeløb steg også støt ud fra at give kapital til større virksomheder samt dem i høj væksttilstand. I april 2015 udvidede BFS sin kreditlinje med sin bankkoncern ledet af Wells Fargo Bank, N.A for at understøtte denne øgede efterspørgsel.

.

"Vi er spændte på at nå denne milepæl, da den er drevet af vores evne til at opfylde finansieringsbehovet hos så mange virksomheder i forskellige størrelser på tværs af mere end 400 brancher", siger Glazer. "Og med en høj procentdel af vores kunder, der fornyer sig med os, og gør det i højere mængder, er vi godt rustet til fortsat vækst. ”

.

BFS tilbyder finansieringsløsninger fra 4000 $ til 2 millioner dollars til små virksomheder i alle 50 stater, såvel som i Canada og Det Forenede Kongerige.

Business Financial Services, Inc. er en førende teknologivirksomhedsfinansieringsplatform for små virksomheder, der yder kortsigtede erhvervslån og handlende kontantfremskridt til ejere af små virksomheder. Grundlagt i 2002, med hovedkontor i South Florida og støttet af private equity og institutionelle partnere, serverer BFS virksomheder i alle 50 stater og gennem datterselskaber i Canada og Det Forenede Kongerige. BFS er stolt af at være et akkrediteret BBB-selskab med en A + -rating. Besøg BFS hjemmeside på www. bfscapital. com . I Storbritannien, se www. boostcapital. co. uk .

April 16, 2018