Back to Question Center
0

5 måder at tage på Big Box Konkurrenten, der lige flyttede ind

1 answers:
.
.
- rehvid nankang. Big Box Competitor

Det føltes som om du blev slået ind i tarmen.

Du kørte til arbejde en formiddag og et tegn foran et fortolket parti et par blokke fra dig læste "Kommer snart: Big Box Competitor. "Og du tænkte" Måske skulle jeg begynde at gennemgå de ønskede annoncer. "

Selvfølgelig har mange bigbox-detailhandlere i løbet af de sidste 20 år kørt over små virksomheder , hvilket tvinger etablerede nabolagspunkter ud med deres uendelige valg og mindre priser. Men tilføjelsen af ​​en konkurrerende stor dreng er ikke en dødsdom for din lille virksomhed. Ting vil være forskellige, men du kan lykkes og endda bruge deres tilstedeværelse til at forbedre dit salg.

Hvordan går du til dette?. Nå er der mange måder.

Fordi du mister. I tilfælde af at du hoppede over senior økonomi, får store virksomheder store rabatter, fordi de køber millioner af produkter. Du køber betydeligt mindre end millioner, og forsøger at matche deres priser får dig til ingen steder. I stedet fokusere på hvad du kan gøre, som store virksomheder ikke kan.

Internettet er for det meste gratis. Hvilket betyder, at du kan etablere så meget af en online tilstedeværelse som din nye behemoth nabo, og sandsynligvis gøre det bedre. Mens mange store virksomheder ansætter socialmedieafdelinger til at håndtere deres Tweets, Facebook-sider og Instagrams, gøres de hovedsagelig på nationalt plan og vil ikke have stor relevans for lokale kunder.

Hyper-lokaliser dit indhold ved hjælp af billeder af dine kunder, humoristiske henvisninger til lokale vittigheder og lokalbefolkningenes eneste kampagner for at gøre dine sociale medier til en mere attraktiv og underholdende oplevelse for kunderne. Hvis du kan styre en viral type "20 måder, du ved, du bor i vores by", vil din virksomhed få eksponering, som et nationalt selskab ikke kan oprette.

På samme måde kan din virksomhed have en blog, der relaterer meget bedre til dem omkring dig. Så når Wal-Mart blogger om ferie gave ideer, kan du skræddersy din til ting, der vedrører jule miljøet, hvor du bor.

Store virksomheder flytter til omkring gletschernes hastighed. Med regional, national og undertiden global godkendelse krævet for små produktlinjeændringer kan reaktion på kundeindgang tage flere år.

Du er dog ligesom Speedy Gonzales, den lille mus fra de gamle Loony Tunes. Du kan dart og manøvrere og ændre hvad du gør på et indfald, og kan derfor være et bedre aktiv for kunderne hurtigere.

For eksempel ser store tøj detailhandlere ofte på små butikker for at fange, hvilke stilarter der trender. Så at bringe ind i ting, før de gør det er let. Tilsvarende vil inddragelse af nye fødevarer eller nye øl ikke kræve godkendelse fra virksomheder eller franchisegivere, og du kan skelne dig selv som stedet for at prøve nye ting, før det er i storforretningen.

Specialisering er også vigtig, da du kan bestille mange små nicheprodukter, der ikke giver mening for en big box-forhandler.

Det samme gælder for service. Du kan direkte spørge dine kunder om de procedurer, du bruger arbejde. Og hvis de ikke gør det, kan du ændre dem inden for en dag. Wal-Mart har kontrolleret folk langsomt og ineffektivt siden de åbnede deres første butik. Og ikke se efter at ændre sig snart.

Har du nogensinde gået ind i en gigantisk sportsforretning og bedt kontorist i skoafdelingen om en meget specifik type sko, og alt de gør, peger på en mur, der siger "Cross-training?" Det skyldes at. niveau af ekspertise kræves for at arbejde i den afdeling er en grundlæggende viden om sko limning.

Men hvis du driver en sportsforretning, kan du ansætte folk med ekspertviden i en sport, som kan pege på en bestemt sko, der fungerer bedst for en kunde.

De typer af mennesker, der er tiltrukket af at arbejde i en lille virksomhed - hvor pengene måske er mindre - er der, fordi de er lidenskabelige med hvad du gør. Det viser i, hvordan de vedrører kunder, og vil bringe folk til din virksomhed i stedet for de store fyre.

Du kan også drage fordel af de fejl, som store konkurrenter gør. Det kan måske lyde lidt skyggefulde, men gå over til din konkurrent og se, hvordan de tjener folk. Spørg kunder, da de forlader hvad med den service, de ikke kunne lide, og gør et punkt for at rette op på det i din butik. Når folk går ind, vil de sandsynligvis komme tilbage for styrken af ​​tjenesten.

At bede dine leverandører om at give dig de samme priser, de giver de store boksforretninger, er lidt som at bede om en opgradering til første klasse, når du købte træner. Du bruger ikke nok til at gøre det værd deres tid, så du spilder dit ånde. Men der er andre måder at få mere ud af dine leverandører for at hjælpe din konkurrencemæssige fordel.

For det første kan du danne en købsforening med andre lokale virksomheder. Dette vil øge din købekraft, tillade jer alle at være mindst lidt mere konkurrencedygtige og skabe en følelse af fællesskab blandt lokale virksomheder. IGA - Independent Grocers Association - er et glimrende eksempel på dette i stor skala.

Selvom du vælger at gå alene, kan du bruge din identitet som specialbutik for at få produkter før dine store konkurrenter. Hvis du kan overbevise en leverandør om, at du er stedet for at få et nyt tøj, mad, drikke eller tilbehør, vil de først tilbyde det til dig. At opbygge den slags forhold er afgørende for at give dig en fordel i forhold til større butikker, og en, der er værd, uanset hvad du investerer.

Start ikke dit likvidationssalg endnu. Den store nationalkæde, der bevæger sig i næste dør, betyder ikke, at din virksomhed er dømt. Det betyder bare, at du måske skal finde vej til at overleve. Og ved at gå lokalt, være mobile og gøre dine service ligaer over de store fyre, vil du opdage, at din virksomhed ikke kun vil gå under, men kan trives i sit nye miljø.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018