Back to Question Center
0

BFS Capital vil sponsorere og tale på NACLB og penge 20/20

1 answers:

. Coral Springs, . Florida, . 16. oktober 2017 .

BFS Capital, et førende finansieringsselskab for små virksomheder, sponsorerer og taler på nøgleudlånsindustrien i løbet af de næste to uger, herunder National Alliance of Commercial Loan Brokers årlige konference og Money20 / 20 - package trips to south america.

.

BFS Capital søger at uddybe relationer og skabe nye forbindelser med uafhængige salgsorganisationer og strategiske partnere for bedre at forstå og støtte deres udviklende behov. Virksomhedsledere, der deltager i konferencer og messer, deltager i pressedialoger og netværksbegivenheder for at diskutere udlånslandskabet og hvordan BFS Capital's løsninger kan hjælpe med til at øge finansieringsgabet for små virksomheder.

.

"Ved udlån af små virksomheder er det vigtigt at bygge et stærkt mærke. Vi udvider vores tilstedeværelse på disse arrangementer, så vi kan dele med vores partnere alt, hvad vi tilbyder gennem vores finansieringsløsninger og -programmer, "siger Michael Marrache, CEO for BFS Capital. ”

.

"Kundeservice er hjørnestenen i vores forretning, hvilket fremgår af vores væsentlige servicepunkter - en simpel ansøgning, beslutning om samme dag og hurtig finansiering - til vores engagement i virkelig at forstå små virksomhedsejeres behov og finde de rigtige løsninger. for at hjælpe dem med at trives, "tilføjer Marrache.

.

Marrache, der blev administrerende direktør i august, leder BFS Capital gennem en række kundefokuserede initiativer, der vil positionere virksomheden til langsigtet vækst, herunder øget gennemsigtighed, dybere afhængighed af algoritmer og datalogi, forbedret tegningsgaranti og en. fremskyndet finansieringsproces.

.

Fra oktober 17-19 i Orlando vil BFS Capital være den officielle konference WiFi Sponsor hos National Alliance of Commercial Loan Brokers 'tredje årlige konference, der er designet til at berige. virksomheder og forbindelser af ISO'er og kommercielle lånemæglere.

.

"Med vores ry for ansvarlig udlån og service excellence er vi meget interesserede i at udvikle partnerskaber med ISO'er, som kan hjælpe os med at betjene flere små virksomheder med deres finansieringsbehov," siger Marrache.

.

BFS Capital-direktører vil tale på et NACLB-generaldirektionspanel om udlånsstatus og deltage i en breakout-session for at diskutere alternativ udlån og købmandskøbsproduktet. De vil også være til stede for at snakke med ISO'er på Stand # 25.

.

Fra oktober 22-25 i Las Vegas deltager og sponsorerer BFS Capital Money20 / 20 , verdens største markedsplads for ideer, forbindelser og tilbud om betalinger og finansielle tjenesteydelser. BFS Capital-ledere deler deres filosofi om intelligent finansiering og hvordan virksomheden servicerer små virksomheder. BFS Capital teamet vil være tilgængeligt på Stand # 456.

.

"Gennem konferencer og andre arrangementer ser vi frem til at lære mere om de forskellige brancher, vi serverer, og hvordan vi bedre kan støtte vores ISO'er og strategiske partnere. For vores virksomhed vil fordelene ved vores deltagelse være palpable, fra at få eksponering for nye mennesker og partnere, for at finde måder at forbedre vores brand, produkter og teknologiplatform på, "tilføjer Marrache.

.

.

Firma

.

Om BFS Capital

.

BFS Capital mester den langsigtede vækst og velstand i små virksomheder ved at levere rettidige, fleksible finansieringsløsninger. BFS Capital's førende finansieringsplatform for små virksomheder udnytter tilpassede tegningsgarantier og proprietære algoritmer til at finansiere virksomheder i alle 50 stater og Canada og gennem datterselskabet Boost Capital i Det Forenede Kongerige. Siden 2002 har BFS Capital leveret mere end $ 1. Med hovedkontor i South Florida med kontorer i New York, Californien og Det Forenede Kongerige, er BFS Capital et akkrediteret BBB-selskab med en A + -rating.

April 16, 2018