Back to Question Center
0

Små forretningslån til dyrlæger

1 answers:

BFS Capital ved, at det er en spændende tid at dyrke dyrlægen. Industrien fortsætter med at vokse, hovedsagelig takket være kæledyrsindehaverens kærlighed, som er villige til at betale mere for deres firbenede familiemedlems sundhedsydelser og dem i husdyrejere, der ser forebyggende sundhedsydelser som en mere integreret del af deres forretning.

.

Med årtusinder udgør størstedelen af ​​dyreejere i dag, er udsigterne for dyrlægerne sunde for fremtiden. Desuden er den bedre pleje, som mange kæledyr har modtaget, at befolkningen i seniorkæledyr vokser betydeligt, hvilket også øger veterinærbesøg og indtægter. Dyrlæger, der behandler husdyr, søger også at forbedre behandlingerne som en måde at øge indtægterne på - точка доступа купить.

.

Omkostningerne ved veterinær pleje er steget endnu hurtigere end udgifterne til menneskers sundhedspleje, mere end fordobling siden 2000, ifølge U.S.A. Bureau of Labor Statistics. Ifølge American Pet Products Association (APPA) brugte U.S. PET-ejere næsten 16 milliarder dollars på veterinærpleje i 2016.

.

Men som dyrlæge ved du, at din virksomhed skal fortsætte med at udvikle sig og give nye tjenester til at vokse. Pet ejers forventninger bliver stadig højere, og som en lille virksomhed står du over for øget konkurrence fra virksomheder, der nu ejer op til 20 procent af de 26.000 pet hospitaler i USA.

.

BFS Capital har 15 års erfaring med veterinærfinansiering. Uanset om du vil købe nyt udstyr, bygge eller ombygge dit kontor eller brug for hjælp med cash flow. Vi tilbyder en nem ansøgningsproces og adgang til midler på så få som to arbejdsdage for kvalificerede ansøgere.

.

Udstyr

.

Veterinærvæsenet er blevet forvandlet i løbet af det sidste årti, med tjenester som laserbehandling, undervands løbebånd og stamcellebehandling bliver mere almindelige. Dyrlægerne skal seriøst overveje at tilbyde flere præmieydelser til at dyrke deres praksis, da kæledyrsejere lærer om disse nye muligheder.

.

Innovationer i diagnostisk test har tilladt dyrlæger, der behandler både små dyr og husdyr til at identificere flere sygdomme tidligere end ventede dage for laboratorieresultater. Der har også været væsentlige udviklinger i evnen til at overvåge patienter ved hjælp af cloud computing eller elektrodiagnostisk overvågning, der ikke kræver, at patienterne skal være forbundet til maskiner, en stor fordel ved behandling af dyr.

.

En anden markedstendens er væksten i mobile applikationer til at udføre dyrlægeydelser som et EKG og sende resultaterne til en kardiolog for øjeblikkelig gennemgang.

.

Men det nye udstyr og teknologi kommer til en høj pris. En standard ultralyd anvendt i privat praksis koster generelt op over $ 50.000, og en kold laserterapi maskine løber omkring $ 40.000. Selvom du beslutter dig for at holde fast ved standardudstyr som f.eks. Undersøgelse af borde, bur og kenneler og grundlæggende kirurgiske og behandlingsværktøjer, koster det stadig omkring $ 75.000 at udstyre en ny virksomhed.

.

BFS Capital forstår, hvor vigtigt det er for dyrlæger at have midlerne til at købe kritisk udstyr. Vi har arbejdet med små virksomheder siden 2002 for at yde den finansiering, du har brug for udstyr med en nem og hurtig ansøgningsproces. BFS Capital kan yde penge på to arbejdsdage til kvalificerede ansøgere, så du ikke behøver at gå glip af at købe avanceret udstyr.

.

Udvidelse af din praksis

.

Veterinærindustrien har ændret sig markant i løbet af det sidste årti, da flere virksomheder køber eksisterende praksis eller etablerer nye klinikker overalt i landet. For dyrlæger, der ejer deres egen praksis, har denne konkurrence været katalysatoren for mange ændringer.

.

Blandt disse ændringer er en stigning i antallet af ansatte i en veterinærpraksis. Det gennemsnitlige veterinærkontor beskæftiger ca. fire medarbejdere for hver dyrlæge.

.

Du overvejer måske at udvide eller ombygge dit nuværende rum. Mens kæledyr ikke er ligeglade med kontorindretning, kræver deres ejere i stigende grad, at rummene er mere komfortable og venlige til kæledyr. Det kan være forsigtigt, at du ombygger for at oprette flere patientværelser, da du vil kunne se flere dyr på samme tid, hvis din dyrlægerteknologi kan udføre mange af de oprindelige opgaver.

.

En anden trend, der trækker trækkraft, er stigende efterspørgsel efter mobile veterinærtjenester. Som mobildyrlæge kan du opkræve højere gebyrer for nemheds skyld, sammenlignet med mursten og mørtelkonkurrence, men udrustning af den lastbil kan koste omkring 250.000 dollars.

.

Selvom disse tendenser kan betyde betydeligt mere overskud, kræver der flere omkostninger, at ansætte flere medarbejdere, udvide dit kontor eller købe en ny mobil veterinærbil. Det er her, hvor BFS Capital kommer ind. Vi har stor erfaring med finansiering af veterinærpraktik.

.

BFS Capital kan yde midler i to arbejdsdage til kvalificerede ansøgere, så du ikke behøver at gå glip af mulighederne for at udvide.

.

.

Start en dyrlægepraktik

.

Uanset om du er nyuddannet fra veterinærskolen eller har arbejdet som associeret på et kontor i flere år, kan der komme en tid, hvor du vil åbne din egen klinik.

.

Det er en betydelig investering - du skal muligvis investere alt fra $ 250.000 til $ 1 million, selv før du åbner din dør for nye patienter afhængigt af din specialisering, kontorets og medarbejderens størrelse og andre faktorer.

.

Mens du har din egen veterinærpraksis giver du en væsentligt bedre chance for at tjene flere penge på lang sigt, kan de første par år være svært, når du opbygger din klient. Blandt de større udfordringer for mange dyrlæger er at have den rette opgørelse over medicin og specialfødevarer, som vil være en løbende udgift. Derudover skal du også dedikere en del af dit månedlige budget til en markedsføringsstrategi.

.

Disse udgifter sammen med medarbejderlønninger, husleje og andre omkostninger giver nem adgang til finansiering, der er kritisk for din langsigtede succes. Det er her, hvor BFS Capital kan hjælpe. Vi har dyrket dyrlæger i 15 år med stor erfaring inden for veterinærpraktikfinansiering.

.

Store finansielle institutioner kræver ofte omfattende forretningsdokumentation, og at ansøgeren er i drift i mindst tre år. BFS Capital ansøgningsprocessen er meget lettere, og vores krav er mere fleksible. Vi træffer beslutninger baseret på pengestrømme.

.

.

Marketing

.

Det er sikkert ikke, hvorfor du blev dyrlæge, men for at både vokse din dyrlæge og holde dine nuværende kunder, skal du bruge tid og penge på markedsføring.

.

Eksperter anbefaler, at veterinærpraksis bruger mindst 3% af nettoomsætningen ved markedsføring, men opstartspraksis vil sandsynligvis skulle bruge mindst 5% eller mere.

.

Du skal bestemme den bedste måde at målrette dine marketing dollars på. Det er sandsynligt, at der vil være en blanding af nye medier som f.eks. Et forretningswebsted, annoncer på Yelp, Facebook, Twitter, en tilstedeværelse på Instagram og andre populære websteder sammen med gamle metoder som kuponer til første besøg, direkte mailinger, brochurer og avisannoncer. Det kan også omfatte sådanne bestræbelser som sponsorering af lokale sportshold eller fællesskabshændelser.

.

Hvis du simpelthen ikke har tid til at oprette en effektiv markedsføringsplan, da du koncentrerer dig om din dyrlægepraksis, kan ansættelse af en marketingkonsulent være den bedste vej til at gå. Veterinærpraksis marketing konsulenter er specielt dygtig til at rådgive veterinærkontorer på de bedste måder at nå nye mennesker og hjælpe med at holde de nuværende patienter tilbage.

.

Det er ofte fornuftigt at få finansiering til disse markedsføringsindsatser. BFS Capital forstår vigtigheden af ​​markedsføring for veterinærpraksis, og vi er her for at hjælpe dig med finansiering af veterinærpraktik.

.

BFS Capital forstår finansiering af veterinærpraksis. Med 15 års erfaring i servering af veterinærpraksis, kan vi tilbyde de finansieringsløsninger, du har brug for til at lykkes og vokse.

.

Vi ​​forstår det hårde arbejde, der kræves for at være dyrlæge i dag. Den stigende konkurrence inden for veterinærindustrien betyder, at du har brug for enhver mulig fordel på markedet. Vi er her for at hjælpe dig med at opbygge den veterinærpraksis, du ønsker, uanset om du har brug for finansiering til forbedring af pengestrømme, købsudstyr, udvidelse eller renovering af dit kontor, køb af medicin, mad og andre produkter, ansættelse af nyt personale, markedsføring eller andre formål.

.

I modsætning til mange andre finansielle institutioner tilbyder BFS personlig service til vores kunder, og en dedikeret relationsforvalter vil være til stede for at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed. Vi ved, at du har mange muligheder for veterinærfinansiering, men vores fokus på kundeservice gør BFS Capital det bedste valg.

.

Uanset om du lige har startet en dyrlægepraksis eller har mange års erfaring, har vi en række finansieringsløsninger til dine specifikke behov med virksomhedsfinansiering fra $ 5.000 til $ 500.000 med en meget nem ansøgningsproces, der kan få midlerne til. kvalificerede ansøgere i så snart som to arbejdsdage.

.

Lad os hjælpe dig med at realisere dyrlægen i dine drømme. For mere information, ring 1-888-609-6459 eller udfyld formularen på denne side.

April 16, 2018