Back to Question Center
0

Forbereder din Small Business 2016 Marketing Plan

1 answers:
.
.
. email rr login.50666666666666671,0.50666666666666671&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732420000000" alt="Preparing Small Business Marketing Plan">

Det er den årstid igen. En chill er i luften, farverige lys er op, og der er ferie musik på radioen. Så klart betyder det, at det er på tide at sammensætte en markedsplan for din virksomhed til næste år, ikke?. Ja, selvom det helt sikkert er øverst på alles ferie, så er det nogle små virksomheder, der undgår en markedsplan, da de er fanget i feriepromoteringer og årsregnskab. Og det er den hurtigste måde at sikre, at 2016 ender med at blive en kæmpe klump kul. Som noget andet i erhvervslivet kræver markedsføring en plan. Det vil ikke kun holde dit salg på rette spor, men også give dig nogle solide mål, en ide om, hvem der køber dine produkter og en klar ide om, hvor du skal forbedre. Her er nogle tips til udarbejdelse af din virksomheds markedsplan for 2016.

.

Forberedelse af din virksomheds marketingplan

.

Den første fase i at oprette din marketing plan er at se, hvor du er som en virksomhed. Udfør en SWOT-analyse (styrker, svagheder, muligheder og trusler) og se, hvad der skal løses i det kommende år. Gennemgå derefter din markedsføring fra 2015 og se, hvad der var vellykket, og hvad der ikke var. Har din social media marketing ikke udført som forventet, og var de annoncer, du købte der, ikke kørsel så meget trafik som du troede?. Find ud af hvorfor det skete. Tag også et godt kig på dit websteds analyser og find ud af, hvor dine kunder kommer fra, og hvilke sider de landede på. Når du har fundet ud af 2015, tag et kig på, hvem dine kunder er nu. Dine kunder, ligesom din virksomhed, udvikler sig. Hvis de er ældre, yngre, familier, etnisk forskelligartede, eller uanset hvordan sammenbruddet kan være, skal du tage et godt kig på de kanaler, du kan bruge til at nå dine hyppigste kunder. Selvom de ikke er, som du først havde forventet dit målmarked at være, er det vigtigt at indse, hvordan man når dem. Derefter udvikle solide marketingmål for 2016. Og gør dem ikke generelle, enkle ting som "øge salget med 20%. "Ligesom med ethvert mål, skal du gøre dem specifikke og realistiske, som" øge beholdningen af ​​nye kunder med 15%. "Siden et år er lang tid, skal du bryde disse mål ned til kvartalsvise og månedlige mål, så du kan kortlægge fremskridt og tilpasse, når du går. Endelig redegør for dine marketinginitiativer og kampagner for 2016. Det betyder ikke, at du skal gennemgå hele kreativprocessen. Men bare få en ide om, hvilke kanaler du planlægger at bruge til at markedsføre din virksomhed i det kommende år, og udvikle de kreative materialer, som du går. Og hvilke områder skal du fokusere på?. Glad du spurgte.

.

Hvor skal jeg fokusere på min virksomheds marketingindsats?

.
  • Email Marketing - Ja, så meget som sociale medier har fået hele hype, er e-mail marketing stadig konge. Ifølge Outbengengine tjekker 91% af dine kunder e-mail hver dag , og der er ikke masser af tid eller penge til at sammensætte en målrettet marketingplads. For hver dollar du investerer kan du forvente omkring $ 44 tilbage. Så hvis intet andet, e-mail marketing er en effektiv brug af din virksomheds marketingbudget. Vær opmærksom på, hvem der åbner dine e-mails, og hvem konverterer dem til salg. Dette vil være vigtige oplysninger at vide, når du ser på, hvordan du målretter mod dine annoncerings dollars.
  • .
  • Mobiloptimering - I midten af ​​2013 søgte mobile søgninger desktop- og laptop-søgninger som den mest almindelige måde, folk søgte efter information. Omkring 51% af internetbrugerne foretrækker at surfe på mobile enheder, 75% af amerikanerne ejer en smartphone, og Google straffer faktisk websteder, der ikke mobiloptimeres i deres søgeresultater. Hvis du ikke sælger meget online, skal du ikke spilde dine penge på en app: a undersøgelse fra Bronto , at 76% af forbrugerne foretrækker at bruge mobiloptimerede websteder vs 26% foretrukne apps.
  • .
  • Content Marketing - Dette er blevet et stort buzzword i marketing verden og med god grund. NewsCred rapporterede , at virksomheder i 2014 med effektive marketingstrategier for indhold konverterede kunder til omkring dobbelt så mange som ikke. Hvad betyder dette for dig?. Ligesom det eller ej, skal du sandsynligvis oprette (eller perfekt!) Din blog og oprette indhold, som folk finder, selv når de ikke ønsker at købe. Langere formindhold placeres faktisk højere i Google-søgninger nu, hvilket betyder, at enten mere tid eller flere penge skaber længere indlæg. Men når du bliver en betroet ressource til information, bliver du selvfølgelig en betroet leverandør, når folk søger at købe dine produkter. Så det er bestemt en investering værd at gøre.
  • . Sociale medier Marketing - I stedet for blot at kaste dig ind i fem forskellige sociale medieplatforme , tænk hårdt på, hvilke kunder dine kunder bruger. Facebook er nu blevet den mest populære platform med et mere modent publikum. Så hvis dit produkt er ungdomsfokuseret, er Facebook måske ikke den bedste sociale medieplatform til din virksomhed. Snapchat eksploderer derimod som en social mediekanal blandt tusinder og de yngre. Få også et værktøj, der giver dig mulighed for at spore, hvem der interagerer med dig på sociale medier. Produkter som HubSpot vil spore kundeemner og kunder, der kommer ind fra specifikke sociale medier initiativer, herunder stillinger, kampagner og billeder. .
  • Videoer - Fortæller din lille forretnings historie er den mest effektive måde at skabe en form for vedhæftning med dine kunder. Og i en æra, hvor opmærksomhedsforløbene mindskes, er den bedste måde at gøre dette på via video. Ifølge Animoto anser 59% af kunderne en virksomhed, der producerer video , for at være mere troværdige, og blogindlæg med video konsekvent overgår de, der ikke gør det. Så hvis du ikke har tid til at springe foran (eller bagud) et kamera selv, kan det være klogt at ansætte nogen, der gør det.
  • .

Planlægning vil gøre hele forskellen i din virksomheds 2016 markedsføringssucces. Og med korrekt forberedelse, omhyggelig undersøgelse af data og målrettede marketingkanaler, sætter du din virksomhed i den bedste position for vækst i det kommende år. Og hvis implementeringen af ​​din virksomheds markedsføringsplan skal kræve en hurtig infusion af kapital , husk BFS Capital er altid her for at hjælpe.

.

Billede med tilladelse til KROMKRATHOG / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018