Back to Question Center
0

Sådan holder du dine medarbejdere motiveret

1 answers:
.
.
. Employee Motivation Tips Small Business

Hvis en medarbejder begynder at producere et dårligt arbejde eller har en holdningsændring pludselig, kan det være lette at gøre af med dem - kansas city php development. Men at lade nogen gå eller skyde en medarbejder rejser normalt spørgsmål og bekymringer blandt andre medarbejdere. Så det kan ikke altid være den bedste beslutning. At komme ned på problemet og finde ud af en løsning er nok en bedre mulighed, især for det lange løb.

Før du løser et problem, skal du forstå, hvad der skaber problemet i første omgang. Generelt er den første og nemmeste antagelse, at dovenskab eller kedsomhed medfører tab af medarbejdermotivering. Ræsonnementet kan dog være meget dybere end det.

Efter nogle år kan nogle mennesker bare føle, at de ikke længere tjener et formål på deres arbejdsplads. Nogle gange gentagne opgaver bliver mere af en kedelig opgave end noget med mere mening. I visse situationer kan at træne en medarbejder på nye opgaver eller tilbyde en opfriskningskurs på nuværende processer, gå langt i retning af at forbedre produktiviteten og moralen. Hvis medarbejderne ikke kan finde et formål i, hvad de laver dagligt og forbinder det med virksomhedens mission, kan de stoppe med at bekymre sig om kvaliteten af ​​deres arbejde.

En anden motiverende faktor, der kan have en modsat virkning, hvis den tages væk, er ejerskab. Når medarbejderne har frihed og kontrol over det arbejde, de sender, har de en tendens til at udføre bedre. At have mulighed for at foreslå nye strategier eller mulige forbedringer af virksomhedskulturen eller kontormiljøet kan også give motivation for en medarbejder til at gøre større fremskridt på arbejdspladsen. Hvis medarbejderne fjernes fra disse motiverende faktorer, kan de udvikle en dårlig eller mangelfulde holdning på arbejdspladsen.

Nogle gange er problemer på arbejdspladsen en direkte indvirkning på problemerne derhjemme. Mens personlige liv og erhvervsliv ikke blandes, kan det være svært at undgå. Hvis medarbejderne ikke kan finde en slags udløb, uanset om det er et internt rådgivningsprogram eller evnen til at betro i kolleger eller ledelse, bliver de ikke bedre, før situationen i hjemmet er bedre.

Der er forskel på en leder, der giver en medarbejdermål og en leder, der arbejder sammen med en medarbejder for at skabe mål. Når en leder fastsætter personlige mål for en medarbejder, er de slet ikke personlige. De virker mere som opgaver end mål. Når de er nået, vil de være mindre af en præstation, og mere af et andet element krydses fra listen.

Fastsættelse af mål giver både ledelse og medarbejdere mulighed for at arbejde sammen mod samme mål. Skitsere specifikke tidslinjer sammen. Bestem realistiske forfaldsdatoer i henhold til arbejdsstil og hastighed for medarbejderne. Konkrete mål med stærke deadlines fremmer en solid følelse af haster.

Ved at dele ejerskab og engagement vil ansvaret blandt medarbejdere og ledere være højt. Men en følelse af præstation er måske ikke nok for nogle medarbejdere. At give incitamenter til at nå mål kan være et ekstra motiverende push. Fordi medarbejdere kan have varierende mål på forskellige niveauer, oprette et system, der vil fungere sammen med alle medarbejdere eller ændre incitamenterne hver måned eller kvartal for at gøre det retfærdigt.

Alle ønsker at vide, hvordan deres præstationer sammenligner med forventningerne til de mennesker, de arbejder for, og om deres arbejde gør en forskel i virksomheden. Styr medarbejdernes forventninger og anerkend vigtige resultater. Lad dine medarbejdere vide, at du er opmærksom på det arbejde, de gør. De vil utvivlsomt fortsætte med at udføre deres bedste. At give feedback til medarbejdere er vigtigt, fordi det kan give belønning for resultater og kan tilskynde dem til at forbedre. At have en åben kommunikation mellem øverste ledelse og medarbejdere kan være til gavn for virksomhedens succes. Ejere og ledere bør vide, hvordan deres handlinger påvirker dem omkring dem såvel som virksomheden som helhed lige så meget som medarbejdere.

Hvis du bemærker en medarbejder eller to mister motivation, skal du ikke straks hoppe på konklusioner, da du tror, ​​at du bare er dødvægt. Tag dig tid til at identificere problemet, og find derefter en måde at rette op på. Skab mål sammen og incitamentsprogrammer, der giver en fair chance for alle at blive anerkendt på en eller anden måde. Og vigtigst af alt, husk at give feedback og være åben for at modtage feedback også. Hvis alle arbejder sammen og har en følelse af betydning inden for virksomheden, bør produktiviteten ikke være et problem.

.
.
. Cecillia Barr
.
.

Cecillia Barr har en bachelor of science i business administration grad i markedsføring fra University of Central Florida. Hun er kendt for at dække personlige og forretningsmæssige finansierings- og gældsløsninger. Opret forbindelse med Cecillia på Twitter .

.
April 16, 2018