Back to Question Center
0

Brand Building - En Small Business Advantage

1 answers:
.
.
. Brand Building Small Business

Det kræver hårdt arbejde at skabe et brand og endnu mere arbejde for at opretholde en. Et mærke springer ikke bare ud af den blå himmel - new homes in cordova. Det skal bevise værdi og etablere sin plads i samfundet og økonomien. Det kan virke svært for de mindre virksomheder, der konkurrerer med de større virksomheder om at gøre det, men det er ikke umuligt. Brand building kan faktisk være mere en fordel for mindre virksomheder på grund af de muligheder, de har.

Mange eksperter kan sige, at et mærke er etableret, når et produkt får forbrugerne til at føle lykke, glæde, sikkerhed eller endog smuk. Når et mærke konsekvent giver og øger ønskelige følelser, øges værdien og effekten. Små virksomhedsejere tror måske, at det er næsten umuligt at konkurrere med større virksomheder, fordi deres mærke ikke er så "pretty" eller "powerful". Men mange store virksomheder har måske ikke tid til at individualisere og personliggøre meddelelser til alle deres forbrugere. Det handler ikke kun om, hvad dit mærke ligner;. Det handler om, hvordan dit mærke gør kunderne opmærksomme på sig selv. Sociale medier kan gøre eller bryde et mærke. Hvis det bruges korrekt, kan sociale medier gøre underværker for enhver virksomhed eller organisation. Sociale medier giver forbrugerne mulighed for at forbinde med mærker og omvendt på måder der aldrig eksisterede før.

Folk vil have en følelse af originalitet og personlighed, mens de også har følelsen af ​​at være personlig med nogen. Når et firma kan levere dette via sociale medier, øges værdien af ​​mærket betydeligt. At lade kunderne vide, at nogen lytter - mere specifikt, dig - er, hvad de vil have. Folk vil blive hørt;. om det er en klage, de har, et forslag til ændring eller god samlet feedback. Lad dem vide, at du lytter, og hvad de skal sige, betyder noget.

Tilbagelevering via samfundstjeneste er vigtig for små virksomheder. At donere penge på vegne af virksomheden eller som virksomhedsejeren kan være til gavn i det lange løb. Selvfølgelig er der ikke altid hundredvis eller tusindvis af ekstra penge, der ligger rundt for at give væk. At give tilbage til lokalsamfundet behøver ikke at involvere shelling ud masser af penge. Tjek websteder som VolunteerMatch. com eller Habitat for Humanity for at finde lokale frivillige muligheder, som du og dine medarbejdere kan deltage i. Du kan miste en eller to af produktiviteten, men gruppeprojekter og aktiviteter som dette kan ofte øge virksomhedernes moral og kammeratskab. At organisere maddrev eller give folk mulighed for at aflevere brugt legetøj, sko og tøj er også andre måder at give tilbage. Viser at du og din virksomhed bekymrer sig om andre, vil hjælpe kunder med at føle, at de også vil have betydning for dig.

Små virksomheder bør se på hinanden som partnere, ikke konkurrenter. Det ser ud til, at de store virksomheder fortsætter med at blive større, mens de små virksomheder bliver efterladt. Nu, mere end nogensinde, skal små virksomheder arbejde sammen for at konkurrere med de større virksomheder. Virksomheder kan udnytte det kollektive samfunds magt til at bevæge sig fremad og op i konkurrencen. Tjek websteder som Meetup. com for at finde grupper af ligesindede virksomhedsejere og iværksættere i dit område. Netværk og vedligeholdelse af relationer er en tovejsgade. Vær ikke bange for at udlåne en hjælpende hånd, hvor og når du kan. Du ved aldrig, hvornår du måske har brug for hjælp udefra til din egen virksomhed. Ved at give muligheder for andre lokale virksomheder, vil du tilføre værdi til dit brand og tiltrække andre til din virksomhed. I enklere udtryk får du det, du giver. Hun er kendt for at dække personlige og forretningsmæssige finansierings- og gældsløsninger. Opret forbindelse med Cecillia på Twitter .

.
April 16, 2018