Back to Question Center
0

Forberedelse til en IRS-revision: Vær sød, organiseret og grundig

1 answers:
.
.
. Preparing for an IRS Audit

Sig ordet "revision", og små virksomhedsejere kører for dækning. Intet skaber lige så meget frygt som udsigten til at skulle komme før IRS og forsvare en virksomheds skattejournaler - precio de corbatas finas.

.

Selv om alt er i orden, er revisionsprocessen stressende, tidskrævende og dyrt. Men hvad er chancerne for at din virksomhed vil blive revideret?

.

.

IRS Revision Priser & amp;. Røde flag

.

Omkring en procent af personlige afkast er underlagt en IRS-revision , men oddsene stiger med forretningsafkast, især da din virksomhedsindkomst stiger. Nogle forretningsmæssige afkast vælges tilfældigt til revisioner;. andre er håndudvalgt.

.

Ingen ved helt sikkert helt sikkert, hvad der udløser en revision. Men på Fox Business's Small Business Center , skatteekspert Bonnie Lee siger der er nogle røde flag. Et par af de indlysende tip-offs, der kan få IRS til at markere dit retur:

.
  • Din indkomst stemmer ikke overens med 1099 totalen;.
  • .
  • Du overstiger IRS industristandarder for gennemsnitlige udgifter;.
  • .
  • Du har store tal i kategorier som rejser, måltider eller underholdning;. og,
  • .
  • Du har forberedt returen selv.
  • .

.

Minimere din IRS revisionsrisiko

.

Skatkoden bliver ikke enklere og ændrer hele tiden. For at holde dine ænder i træk (og IRS væk), skal du regelmæssigt konsultere en advokat og skattefaglig for at sikre, at du ikke kun minimerer din revisionsrisiko, men også at du udnytter potentielle skatteprocenter fuldt ud.

Men selv med tilstrækkelig opmærksomhed på skattedetaljer revideres en vis procentdel af småbeskatningsafkastet. Hvis du er blandt disse, er det juridiske websted nolo. com rådgiver virksomhedsejere til først, ikke panik. For det andet, forberede, forberede, forberede. Meget af dette råd er sund fornuft.

.

IRS revision forberedelse

.

Du kan gå alene, webstedet siger, men hvem vil det?. Ville ikke nogen have gavn af at have deres skat professionelle / preparer med dem gennem revisionsprocessen?. Anyway, forberedelse er meget ens på begge måder.

.

Gennemgå dine returneringer, der revideres, og sørg for, at alle tal kan dokumenteres. Ideelt set har du masser af dokumentation, herunder kvitteringer, checks og andre ting, der gælder. IRS vil gerne se alt det, så sørg for alt er organiseret og logisk (det er jo jo IRS).

Lee understreger også netthed, fordi det vil hjælpe med at strømline gennemgangsprocessen og opbygge din troværdighed i IRS øjnene. Hvis du har gode optegnelser, er agenter mere tilbøjelige til at give dig fordelene ved tvivlen. Men det modsatte er sandt, hvis de skal grave igennem rodet records.

.

.

Med en IRS-revision er dokumentation nøglen

.


Det er en no-brainer, at IRS vil have skriftlig dokumentation for dine udgifter. Men de kan også acceptere verbale forklaringer også. Hvis du får en revisionsmeddelelse, skal der være en liste over, hvilke dokumenter der skal bringes til revisionen:

.
  • Bankkonti, annullerede checks, kvitteringer. Du kan også bruge håndskrevne noter eller en notesbog, hvis du har betalt for nogle ting i kontanter.
  • .
  • Elektroniske poster, såsom kreditkortopgørelser, med hver betalingsmodtagerens navn, dato, beløb og adresse. Glem ikke at levere elektroniske optegnelser vedrørende dine forretningslån også.
  • .
  • Bøger og optegnelser. Små virksomheder er ikke forpligtet til at holde formelle bøger. Uden disse kan IRS estimere og endda pålægge ekstra sanktioner.
  • .
  • Kalendere, aftalebøger, logfiler. Tro det eller ej, dette kan hjælpe med at begrunde dine udgifter , hvis du finder dig selv ansigt til ansigt med en IRS-revision .
  • .
  • Optegnelser for børsnoteret udstyr (til både erhvervsmæssig og personlig brug). Mobiltelefoner, biler og computere er de mest almindelige. Inkluder kopimaskiner, højteknologiske regnemaskiner eller andet udstyr, du bruger i den daglige drift af din lille virksomhed.
  • .
  • Anden dokumentation:
  • .
    • Autooptegnelser: Mileage log, gas og reparationskvitteringer kan alle komme til nytte, når de beskæftiger sig med en IRS revision.
    • .
    • Rejse og underholdning: Hvis du har holdt en tidsplan eller log og rigelige noter af dine aktiviteter og udgifter, yay. Ellers skal du sammensætte den bedste dokumentation, du kan. MEN - prøv ikke at fudge det eller narre IRS, siger Lee. Du mister din troværdighed, og det er ned ad bakke derfra.
    • .
    • Optegnelse over udgifter til udlejning af forretninger, , hvor meget du betalte til hvem og hvornår .
    • .

Flere IRS-revisionstips fra IRS'en selv

. og du kan lære endnu flere gode tips til at hjælpe dig, hvis du står over for en revision. For eksempel, når du organiserer dine optegnelser, udover at kategorisere dem baseret på, hvad de er til, gruppere dem også efter år. Og hvis du har tid, skriv en oversigt over transaktioner, så revisoren nemt kan se, hvad de var.

.

Nogle revisioner udføres via post og andre gøres personligt. Hvis du er valgt til en mailrevision, skal du sørge for at få dem den ønskede dokumentation inden for den fastsatte frist. Skulle din IRS-revision være personlig, og du har brug for mere tid, skal du kontakte din revisor direkte for at fremsætte anmodningen. Hvis han eller hun ikke arbejder sammen med dig eller svarer, går det næste trin til revisors leder.

.

Selvom IRS'en kan beslutte at revidere et hvilket som helst afkast inden for de foregående tre år, går de nogle gange tilbage seks år og ser på de afkastede afkast, der blev gennemført i den pågældende tidsramme. De fleste revisioner dækker ikke afkast, der er ældre end det, men når du er i tvivl, skal du kontakte din skatteforhandler eller IRS før du ødelægger nogen optegnelser.

.

Hvis du ikke er uenig med revisionsresultaterne, har du ret til at anmode om en konference med en IRS-leder, anmode om mægling eller indgive en klage.

.

Hvis du finder dig selv blandt de kontrollerede, CNN Money siger, at der er en lille lyspunkt. Nu kan små virksomhedsejere, som deres mellemstore og store kolleger, filme for en hurtigregning, hvilket betyder, at det hele kan afregnes på 60 dage. Plus, webstedet siger, furloughs og budgetnedskæringer på IRS har resulteret i faldende revision satser! .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
April 16, 2018