Back to Question Center
0

Sporingsmarkedsførings ROI, der helt kan lade sig gøre for små virksomheder

1 answers:
.
.
. peru travel packages.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725640000000" alt="Tracking Marketing ROI for Small Business">

Når du driver en lille virksomhed, er der en million ting, der skal gøres dagligt. Med alt hvad du skal gøre, hvordan kan du muligvis finde tid til at finde ud af, om din markedsføring virker og faktisk måle resultaterne?

Det korte svar er: Du skal. Du ved aldrig, hvad du skal gøre i fremtiden, hvis du ikke kan vurdere, hvad du laver nu. Den rigtig gode nyhed her er, at du ikke behøver at være et analytisk geni eller få Apple's ressourcer til at spore din marketingydelse. Der er værktøjer til rådighed og nogle relativt nemme måder at gøre det på.

Markedsførere har længe kæmpet med måling af afkast, eller afkast af investeringer. Mens onlineannoncering og sociale medier har udjævnet spillereglerne, har de også kompliceret problemerne. Hvad måler vi?. Hvilken slags kundeaktivitet er meningsfuld?. Er der en slags ny æraforhold for udgift vs resultater?

Forbes. com argumenterer for, at investeringsafkast ikke længere betyder 'investeringsafkast', men i stedet skal ses som 'return on impression', som omfatter både 'hard' og 'soft' metrics. Artiklen indeholder fantastisk information i forståelse af det nye markedsføringsafkast. læs hele artiklen her .

Men som en lille virksomhedsejer vil du sandsynligvis få det rigtige med nogle konkrete værktøjer og ressourcer til at spore ROI. Fox Small Business Center tilbyder 7 værktøjer til måling af din marketing ROI , smarte og billige forslag, der hjælper dig med at komme i gang med det samme. Flere af vores favoritter inkluderer:

.
  • Spørg dine kunder - hver eneste af dem!
  • .

Det er ikke så svært. Det betyder at identificere alle de berøringspunkter, hvor kunderne interagerer med din virksomhed, og så sørg for, at spørgsmålet bliver stillet på det tidspunkt. Hvordan fandt du os? - enten personligt eller online, herunder plads til yderligere kommentarer. Virksomheder, der gør dette sværger ved de oplysninger, den giver, ofte mere end svaret på det oprindelige spørgsmål.

.
  • Opkaldssporing.
  • .

De fleste virksomheder bruger flere kanaler. Specifikke meddelelser kan variere efter kanal, men alle opfordrer kunderne til at ringe til virksomheden. Hvad du vil vide, er ikke kun det samlede antal opkald, men hvilke kanaler genererer de fleste opkald. Vi anbefaler, at du tjekker virksomheder, der specialiserer sig i opkaldssporing, som Twillio eller CallFire.

.
  • Promo koder.
  • .

Særlige kampagner til at drive trafik er en favorit blandt små virksomheder. Men alt for ofte ved ingen, hvilke kunder der reagerede på, eller hvilke promoveringer tiltrak flere kunder. Løsningen er let. Bare tildelt en unik kode til hver forfremmelse eller kanal og bede om det, enten personligt eller online, når kunderne reagerer.

.
  • Google Analytics.
  • .

Udsæt ikke med udtrykket 'analytics'. 'Virksomhedsejere siger, at der næsten ikke er noget som er brugervenligt eller omkostningseffektivt til at måle online marketingindsats, og de data, du får på ting som trafik og sidevisninger er afgørende for at vide, hvordan du kan tilpasse din tilgang fremad.

Sørg for at tjekke de ekstra værktøjer, der anbefales, herunder dem, der er specifikke for sociale medier eller CRM (Customer Relationship Management).

Meget af denne samme slags information styrkes af National Federation of Independent Business (NFIB) . Men NFIB tilbyder en anden ROI tip værd at nævne: Sporing og styring af dine kontakter. Dette bør omfatte at holde og organisere information om alle kunder og potentielle kunder, herunder hvordan de hørte om dig og hvordan de har gjort forretninger med dig tidligere, alt sammen på ét sted. Du kan måske tjekke en internetbaseret CRM-tjeneste til dette, især for at oprette dit system.


Billede med tilladelse fra Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
April 16, 2018