Back to Question Center
0

Er der nogen, der virkelig kender fakta om ObamaCare?

1 answers:
.
.
. ObamaCare and Small Business

Er du så træt, som vi er af den uendelige vridning, USA's Repræsentanternes Hus for at ændre, forsinke eller ophæve Affordable Care Act (ACA), også "ObamaCare?" Uanset hvor du står, skal patientbeskyttelsen - hi-lo party dresses. og den overordnede omsorgslov (dens formelle navn) har været lov siden marts 2010. Og i dag (1. oktober) er en milepæl: Sundhedsforsikringsmarkedet er åbent: Personer og virksomheder kan begynde at handle for sundhedsdækning, hvis de ikke allerede har det.

Vi er ikke sundheds- eller forsikringseksperter, og vi giver bestemt ikke mulighed for at kunne skære igennem alle de spin, følelser og misinformation, der svirrer omkring Obamacare. Men i dag har vi forsøgt at finde nogle upartiske oplysninger, for i det mindste at pege i retning af nogle fakta, så du kan trække dine egne konklusioner.

En lille baggrund: ACA blev bestået med det formål at nå nogle høje mål. Blandt dem leverede uforsikrede amerikanere adgang til overkommelig sygesikring;. afskaffe allerede eksisterende forhold som en grund til at blive nægtet sundhedsdækning. og forsøger at genopbygge hurtigt stigende sundhedsomkostninger. Loven var også beregnet til at tage nogle af byrderne for at yde sundhedsdækning fra arbejdsgivere. Der er alle former for bevægelige dele til Obamacare-skattekreditter, tilskud, forsikringsudvekslinger - men også mandater, masser af rapporteringskrav og bøder for manglende overholdelse, både for enkeltpersoner og virksomheder.

Der er fordele og ulemper ved ACA, uanset hvordan du ser på det. Og faktisk, alle, fra præsidenten til kongressen til virksomhedsejere til enkeltpersoner, er enige om, at ACA ikke er perfekt: Der er kinks, der skal udarbejdes og revisioner, der skal gøres undervejs. I mellemtiden er et af de mest presserende spørgsmål en mangel på forståelse for, hvad ACA faktisk er, hvad det betyder og hvilke handlinger virksomheder (i dette tilfælde) skal tage. Så vi vil opfordre virksomhedsejere til at lære så meget som muligt om det. Her er nogle kilder til information: .


http: // obamacarefacts. dk / Obamacare-smallbusiness. php .

Start her for nogle grundlæggende oplysninger. Bevilget ObamaCare kritikere argumenterer mange af disse punkter, men igen-virksomhedsejere skylder det selv og deres medarbejdere at læse så meget som de kan og drage konklusioner. Dette websted behandler nogle af de mest almindelige klager og misforståelser direkte, som positive og negative konsekvenser for små virksomheder, og skattekreditter og tilskud til at kompensere for forsikringsomkostninger. Bullet-point resumé er også nyttigt som et hurtigt øjebliksbillede af de vigtige punkter.


http: // www. politisk. dk / historie / 2013/09 / how-Obamacare-påvirker-virksomheder-store-and-små-97.460. html Politico. com har udgivet en serie om forståelse af Obamacare, en omfattende vejledning til at hjælpe virksomhedslæsere med at gennemgå fakta. Der er et uddrag i dag - Hvordan ObamaCare påvirker virksomheder store og små - men der er også links til hele serien og vejledning.


http: // www. smallbusinessmajority. org / hc-reform-faq /

Small Business Majority er en advokatgruppe, der er grundlagt og drives af små virksomheder til at løse / løse nøgleproblemer, som små virksomheder står over for med ansatte og solo-virksomheder. Klik på linket ovenfor for sine ofte stillede spørgsmål om skattelettelser, forsikringsudvekslinger og meget mere.

Du har selvfølgelig ingen problemer med at finde alle tænkelige synspunkter, herunder lidenskabelige modstandere af loven. Her er blot et tusind: En op-ed på forbes. com der hævder Obamacare-virkeligheden for små virksomheder bider . Men du vil måske også gerne tjekke denne analyse på cnn. penge. com http: // penge .cnn. com / 2013/05/21 / smallbusiness / obamacare / index. html ). BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
April 16, 2018