Back to Question Center
0

Hvordan man reducerer medarbejderomsætningen |

1 answers:
.
.
. How to Reduce Small Business Turnover

Omsætningen er tilbage - automaatpesula. Vi så mindre af det under den økonomiske downtown. Men som du sikkert har bemærket, ændrer medarbejderne job igen. Men der er ting, som arbejdsgiverne kan gøre for at holde omsætningen til et minimum.

Omsætning - nødt til at ansætte nye medarbejdere til at erstatte dem, der forlader - er et dræn på din små virksomhed . Det er dyrt. Det er altid mere omkostningseffektivt at holde en etableret medarbejder (forudsat at du vil have ham eller hende at blive) end at ansætte en ny. Det er dyrt at ansætte, ombord og træne nye mennesker. Det er på tide, at du kan bruge andre, mere produktive ting, og der er en vis mængde nedetid, der er involveret, mens den nye leje bliver hurtigere. Medarbejderkominger og -gange kan også være forstyrrende for andre, da de fylder hullerne i en åben stilling (er) og spekulerer på, hvordan de nye gutter vil passe ind.

Det kan diskuteres, især i mindre virksomheder, hvad enten det er eller ej. en vis omsætning er uundgåelig. Uanset om du skal tage skridt til at minimere det. Til at begynde med er der nogle grundlæggende ting, som dine medarbejdere ønsker og forventer som led i den uudtalte eller underforståede ansættelseskontrakt. Når medarbejderne føler, at de er aktive, værdifulde bidragydere til virksomheden, og at du har det med dem retfærdigt, grundene til at forlade svindel og forsvinde. Bruger du rutinemæssigt disse egenskaber / principper i det daglige liv i din virksomhed?

.
  • Bekræftelse og / eller belønning
  • .

.
  • Klarhed
  • .

.
  • meddelelse
  • .

.
  • Sammenhæng
  • .

.
  • Direkthed
  • .

.
  • Forlovelse og engagement
  • .

.
  • Empowerment
  • .

.
  • Fairness
  • .

.
  • Vækstmulighed
  • .

.
  • Investeringer (dig i dem)
  • .Mediator og konflikt coach Vivian Scott råder små virksomhedsejere til at se i spejlet, når man analyserer medarbejderomsætning og måder at reducere det på. Hun foreslår at se på alt fra, hvordan du interviewer og ansætter. Gør du alt, hvad du kan for at virkelig engagere kandidater og involvere andre medarbejdere i processen? - Til hvordan du styrer (let) og belønner god præstation (ofte) til, hvordan du håndterer problemer. (med det samme). Et særligt stort råd: Når de er ansat, skal medarbejderne gøre deres arbejde! For meget tilsyn / kontrol og beslutninger fra udvalget er virkelige motivationsmord og vil få dine medarbejdere til at kontrollere jobannoncerne på nøje tid.

Trainer og mentor ekspert Elise Wile tilbyder fem trin til at investere i dine medarbejdere og skabe en arbejdsplads, de aldrig vil forlade.

.
  1. Genindfør din lejepraksis . Udlejning af færdigheder, til personlighed og til kulturel pasform.
  2. .

.
  1. Lav et positivt miljø . Skære ned på stress for at undgå ubehag og depression blandt medarbejdere og undgå dem fra at søge efter et andet job.
  2. .

.
  1. Hold løn og fordele konkurrencedygtige . Selv de mindste virksomheder kan tilføje populære frynsegoder som flex-time, telecommuting og kæledyr på arbejdspladsen. Medarbejdere vil ikke kunne replikere disse i de fleste andre job.
  2. .

.
  1. Er din virksomhed-centreret eller medarbejdercentreret ?. Sidstnævnte fortæller medarbejdere, at du er glad for at få dem, ikke at de har det heldige at have et arbejde med dig. Stor forskel.
  2. .

.
  1. Tilbyder faglig udvikling . Alle kan lide en udfordring og lære nye ting. Medarbejderne vil være mere kvalificerede, og du sender et klart tegn på, at du fortsætter med at investere i dine medarbejdere. .


   Du har hørt dette før: Det handler ikke kun om penge. At få individer til at føle sig valideret og bemyndiget er et lige eller stærkere incitament.

   Det er nogen, der gætter, hvor ansættelsesbilledet er på vej. Hvordan vil medarbejderkvaliteten-arbejdsgiveren have behov for mismatch shake out?. Og hvad vil der ske, når de alvorlige, forudsagte mangel på arbejdskraft rammes i fremtiden?. En ting er sikker: Konkurrence for gode mennesker vil være intens;. Hængende på dem vil være en høj prioritet for virksomhedsejere, der skal bruge et arsenal af kreative løsninger til erhvervelse og opbevaring.

   Det vil betale sig for at begynde at implementere disse nu. TLNT. com Business of HR ) indeholder 10 tips til reduktion af omsætningen. Blandt dem: Få input fra medarbejdere til alt, herunder hvordan virksomheden skal fungere, give regelmæssig tilbagemelding, tilbyde "usædvanlige" fordele og fordele og skabe meningsfulde medarbejderoplevelser. Tjek hele listen her .

   Billede med tilladelse fra Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos. net

   .

   Hvordan holder du gode medarbejdere?. Fortæl os hvad der har arbejdet for dig for at reducere omsætningen.

   .
.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
April 16, 2018