Back to Question Center
0

Morgenritualer hver lille virksomhedsejer bør gøre

1 answers:
.
.
. Morning Rituals Small Business Owners

Som virksomhedsejere er dine dage fyldt op med vigtige opgaver - fra at administrere dine medarbejdere til håndtering af din virksomheds økonomi - hybrid long term care life insurance.

Det er vigtigt at starte fridagen, så du er forberedt på ansvaret for at drive en lille virksomhed. Her er et par morgenritualer, der kan hjælpe dig med at starte dagen med en positiv bemærkning.

Der er nogle fordele ved tidlig stigning. For en er der en slags ro i morgen, som du ikke kan få på noget andet tidspunkt på dagen. Du kan tænke på de ting, der skal gøres uden at have 10 forskellige mennesker i øret om andre problemer, adskilt fra dine egne opgaver. Du kan fokusere på hvad du skal gøre for din virksomhed eller for dig selv som individ.

Mange succesrige virksomhedsejere vågner tidligt op. Men hvorfor vil ikke nogen have en start på dagen, mens andre sover?. Selvfølgelig vågner du tidligt betyder at du sover tidligt. Voksne har brug for 7-9 timers søvn til at opretholde en sund livsstil . Du kan ikke forvente, at din krop ønsker at vågne op efter fire eller fem timers søvn. Få resten du har brug for, vågn op tidligt og start din dag.

Nogle vil helst sove i en ekstra 10 minutter og springe morgenmad. Det er en dårlig vane at have. Du har brug for brændstof til dit sind og krop. Ikke alene giver det dig energi til at starte din dag. At have en sund morgenmad hjælper dig med at bevare fokus gennem de lange arbejdstimer. Du vil ikke finde dig selv at tage mange pauser fra dine opgaver for at søge efter noget at spise, hvis du har en god morgenmad, fordi din krop bliver fyldigere fra starten. Selvfølgelig betyder det ikke, at der skal brændes op på donuts eller korn, der hovedsagelig er sukker.

At spise en sund morgenmad kan give flere fordele: mere styrke og udholdenhed for fysiske aktiviteter, bedre koncentration og problemløsning, og en mere ernæringsmæssig komplet kost, der er højere i næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Efter at have spist en nærende morgenmad, vil du føle dig meget bedre hele dagen og være klar til at få tingene gjort.

Brug morgenens roligt til at tænke over dine forretningsmål - kort og lang sigt. Kortlæg din dag og lav eventuelle side noter, der er nødvendige for at sikre, at din dag løber glat. Hvis du er den slags virksomhedsejer, der kan lide at kortlægge din uge på forhånd, så er det også fint. Men tag et kig på dine daglige opgaver hver morgen. Nogle gange opstår uventede ting, og din plan skal omstruktureres eller reprioriteres. Morgenen er den bedste tid til at få det gjort.

Måske vil du sætte den opgave, der har været truende over hovedet i de sidste par dage eller ugen øverst på din liste. Som Mark Twain sagde engang, "Spis en levende frosk første ting om morgenen, og intet værre vil ske for dig resten af ​​dagen. " Spis frøen og få disse projekter ud af vejen tidligt, så du får resten af ​​dagen til at klare mindre opgaver med en bestemt ild i dine øjne.

Som at spise en sund morgenmad, kan morgen træning give dig et løft af energi til at starte din dag. Træning får din adrenalin til at pumpe og vækker dit sind og krop. Når du kommer i gang med din arbejdsdag, vil du være klar til at tage sig af ethvert problem, der kommer din vej. Ud over at bare sige, at du er 'for træt' til at træne, er der ikke mange andre undskyldninger, der kan bruges om morgenen. Hvis du ikke får din morgen træning i, er det fordi du ikke vil. Ikke fordi du ikke kan. Alt du behøver er en 10 minutters gåtur eller en fem minutters jogge. Et par pushups eller crunches kan endda gøre tricket. Du vil begynde at føle en forskel efter kun få dage. Bare en side note: træning (når som helst på dagen) vil hjælpe dig med at sove bedre om natten;. Derfor tillader din krop at vågne op om morgenen. Hun er kendt for at dække personlige og forretningsmæssige finansierings- og gældsløsninger. Opret forbindelse med Cecillia på Twitter .

.
April 16, 2018