Back to Question Center
0

Adressering af færdighedsgapet i byggebranchen

1 answers:
.
.
. corbata panuelo hombre.6901408450704225&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732450000000" alt="Skills Gap in Construction Industry">

Hvis du ikke har følt dens effekter allerede, har du i det mindste hørt om det: The Skills Gap. Nej, det er ikke en butik i indkøbscenteret, der er klemt mellem Foot Locker og Sbarro, hvor du går for at lære at svejse. Færdighedskløften er en meget uheldig virkelighed, mens din virksomhed har specialiseret arbejde, der skal gøres, men ikke nok mennesker med færdigheder til at gøre det. Problemet er, at mens byggebranchen vokser (McGraw Hill projekter, at ikke-boligbyggeri vil øge 73% i det kommende år i 2011), færre mennesker kommer ind i handel. Med en anslået 19% af byggearbejdernes arbejdsstyrke sat på pension i det næste årti, vil kløften mellem dit behov for arbejdstagere og den tilgængelige pool kun stige. Men det er ikke et uundgåeligt skæbne. Der er ting, din byggevirksomhed kan gøre - sammen med resten af ​​byggebranchen - for at lette færdighedsforskellen og sikre, at du har en effektiv arbejdsstyrke i de kommende år.

.

Tilbageholdelse af gamle arbejdstagere

.

At beholde ældre arbejdstagere er faktisk det vigtigste skridt i at håndtere færdighedsforskellen. Mens du måske er tilbøjelig til at fokusere på at finde nye, unge talenter til at løse vigtige færdigheder, er det vigtigt at holde dine ældre arbejdstagere af to grunde: For det første fordi de stadig har den bedste ekspertise på området. For det andet fordi de kan fortsætte og mentorere yngre arbejdere. Men hvordan holder ældre arbejdstagere beskæftiget og beskæftiget?. Især med så mange, der forlader branchen under nedgangen i slutningen af ​​2000'erne, er det blevet særlig udfordrende at bevare eller genoplive erfarne arbejdstagere. Ligesom med enhver industri, er baren for det, du skal tilbyde, rejst. Tilbyd genoplæringsprogrammer til dem, der har forladt. Og for dem der stadig er i byggebranchen, tilbyder mere fleksible arbejdsplaner og bedre fordele . Også hjælpe din ældre arbejdstager plan for pensionering med ting som 401Ks og økonomisk planlægning. Dette vil få dem til at afslutte deres karriere med din virksomhed og bygge loyalitet og lang levetid blandt dine mere erfarne medarbejdere. Vil det hæve omkostningerne ved at drive forretning?. Selvfølgelig vil det, men i en færdighedskløftsituation, har du få andre muligheder. Og med avancerede teknologier som 3D-udskrivning gør andre aspekter ved konstruktion billigere , kan du se på det som en simpel omstilling af ressourcer. Og selvfølgelig, hvis der er behov for en hurtig tilstrømning af kontanter, er BFS Capital altid der for dig.

.

Invester i uddannelse

.

Den mest almindeligt anførte løsning på kompetenskløften er at nå ud til skoler og uddanne yngre mennesker på karriere under opførelse. Det samme McGraw Hill Study viste, at 62% af de erhvervsdrivende troede, at deres handel ikke appellerede til den yngre generation, og 56% fandt uddannelsen af ​​den yngre generation utilstrækkelig. Som en del af virksomhedens sociale ansvar skal du arbejde med andre i din branche for at ændre opfattelsen af ​​karriere i anlæg. Ligesom det eller ej, er mange studerende i mellem- og gymnasiet døde, når de går på college og er uvidende om indtjeningspotentialet i handler. Oprettelse af programmer som teenagert lærlingeuddannelser, gymnasiale opsøgende programmer og bringer dit barn til arbejdsdage kan udsætte den yngre generation for verden inden for handel og konstruktion, forhåbentlig at styre dem hen imod karriere i brancher med færdighedsforskelle. Du kan endda tilbyde pædagogisk assistance til studerende, der er interesseret i at deltage i handelsskoler. Selv om det ikke vil garantere, at de kommer til at fungere for dig, er det smart offentlig politik og får dig helt sikkert et ben op, når det kommer til rekruttering.

.

Leje Midlertidige Tech Arbejdere

.

Et andet problem, der tvinger færdighedskløften, er, at handelsarbejdere overgår til tekniske eller ledelsesmæssige områder, når de udvikler sig i deres karriere. Der er ingen mangel på talent, når det kommer til tekniske og ledelsesmæssige felter, og ofte kan du finde vikararbejde til at gøre dette på et byprojekt. I stedet for at flytte dine mere erfarne arbejdere ind i disse roller, tilbyde dem den samme kompensation, de ville modtage, hvis de bevæger sig, men holder dem i arbejde. På denne måde har du stadig deres færdigheder, de tjener flere penge, og du har nogen der til at instruere yngre arbejdere. Færdighedskløften har måske ikke direkte fået dig til at miste forretningen endnu, men det er en snigende bekymring, du skal være proaktiv om. Ved at bevare din aldrende arbejdsstyrke og uddanne yngre arbejdere om handler og byggeri hjælper du ikke kun din virksomhed, men byggeindustrien som helhed. Og forhåbentlig har du dygtige, loyale arbejdere på din byggebranches lønningsliste i overskuelig fremtid.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018