Back to Question Center
0

3 måder at opretholde en arbejdsbalance i løbet af ferien

1 answers:
.
.
. how to get high pr backlinks.png?center=0.48172757475083056,0.644&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575730110000000" alt="Holiday Season Work Life Balance">

Højsæsonen er årets bedste tid og årets værste tid. På bekostning af en intens årsskifte på arbejdspladsen for at få sidste øjebliks ting sammen under forberedelse til det nye år, får du at nyde god mad og tilbringe tid sammen med familie og venner. Men nogle gange bliver rushet for overvældende, og kvalitetstiden synes at være uden for rækkevidde.

Lad os i år forsøge at gøre et par ting anderledes end at finde det lykkelige medium.

Benjamin Franklin sagde engang: "Hvis du ikke planlægger, planlægger du at mislykkes. "Dette gælder både hjemme og arbejde. Udvikle et system, der virker for dig. Hvis du er den type person, der skal planlægge ting i et øjeblik, skal du gøre det. Hvis du har brug for at indstille påmindelser på din telefon, tablet, computer eller alt ovenfor, skal du gøre det. Prøv at planlægge dine daglige opgaver, ugentlige opgaver og månedlige opgaver. Lad være med plads til, hvornår andre forpligtelser springer op på dig, eller når noget ikke går helt efter planen, som når børnene kommer hjem fra skolen med en forkølelse eller en vigtig forsendelse forsinkes på grund af dårlige vejrforhold. Dette er noget, som mange mennesker oplever;. og i de værste tider. Har beredskabsplaner udarbejdet og lagt ud, så du ikke helt mister dig, hvis noget går galt.

Okay, så at blive organiseret er normalt ikke problemet. Det er at komme ud af spor, der får os i problemer. Nogle siger, at det ikke er den bedste ide at åbne e-mails om morgenen, fordi det bare forsinker starten på arbejdsdagen. Hvis du mangler selvkontrol, kan dette være mulighed for dig. Men hvis du kan åbne dine e-mails og vide, at en email med emnelinjen, "SPECIAL OFFER FOR YOU" er noget at holde sig væk fra, så fortsæt med din morgenrutine.

Når du er på arbejde, skal du være på arbejde. Fokus på arbejdsrelaterede opgaver, ikke at surfe på internettet til en gave til din dejlige nabo ned ad gaden, som du måske har haft en eller to interaktioner med. Når du er hjemme, vær hjemme. Sæt computeren væk, lukk ringetonen på din telefon. Fokus på din familie og de ting, der vil hjælpe med at få alle til ferieånden.

Det kan være svært at gøre, fordi det kræver at have en vis selvsikkerhed med andre. Uanset om det handler om medarbejdere eller kolleger basketball moms og dads, betegner "on" og "off" timer. Dette er de gange, du er tilgængelig til at tage opkald eller hjælpe med. Hvis du betegner tirsdag aften fra 6 s. m. til 7:30 s. m. til koncession i dit barns spil, så skal dine medarbejdere respektere den tid. Hvis du angiver, at du vil være på kontoret og ude af stand til at tage uafhængige opkald fra 10 a. m. til 4 s. m. , folk skal respektere det. Hvis du får et opkald under dine "off" timer, lad det rulle over til voicemail. Hold dig til din egen tidsplan. Hvis du altid svarer under dine "off" timer, vil folk tage varsel, og de vil altid ringe. Nu er du på døgnet rundt.
Det er vigtigt at opretholde en balance mellem arbejde og liv i ferien. Ikke kun for din egen skønhed, men også for dine kære. Det er næsten som en Catch-22. Du vil arbejde hårdt for at give gode tider til din familie, men du kan ikke nyde kvalitetstid sammen med din familie, hvis du arbejder for hårdt. Du planlægger ting at gå en vej, og det kan virke som om de sjældent går som vi planlægger. Men det kunne virkelig være lige så enkelt som at organisere en tidsplan, der fungerer, med alternative planer på plads;. opholder sig på sporet, selv når fristelser er fremtrædende. og holder sig i orden med et sæt tidsplan for "on" og "off" tider. Selvfølgelig er der noget at huske om ferien, både fra et arbejds- og livsperspektiv: ferieperioden varer ikke for evigt. Hun er kendt for at dække personlige og forretningsmæssige finansierings- og gældsløsninger. Forbindelse med Cecillia på Twitter .

.
April 16, 2018