Back to Question Center
0

Do's og Don'ts of Outsourcing Content Creation

1 answers:
.
.
. muebles de diseño.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575729500000000" alt="Outsource Content Creation">

Vi har fortalt dig en eller to gange vigtigheden af ​​at have online tilstedeværelse, ikke kun sociale medier, men også en iøjnefaldende hjemmeside, der opdateres regelmæssigt. Og mens du er så strålende, som vi troede og tog vores råd, kan hele "holde det opdateret" ting være faldet af vejen. Fordi du driver en lille virksomhed, så "ekstra tid" er ikke rigtig et koncept.

Men du kan ikke have en hjemmeside med indhold fra seks måneder siden.

.
"For en lille virksomhed, som måske ikke har meget af et annoncebudget, er du afhængig af trafik og søgning hits for at køre folk til din virksomhed", siger Brette Bennett, der driver sit eget outsourcingfirma i New York. "Og når du har nyt indhold, fra et SEO-synspunkt, er det, hvad der skal drive trafik. ”
.


Så hvad gør en tidsmæssig lille virksomhedsejer?. Outsource, ikke kun for at spare tid, men at få et udvendigt perspektiv på din virksomhed og et andet kreativt sind for at få tingene til at bevæge sig.


I lighed med enhver plan for din virksomhed skal du finde ud af, hvad det egentlig er, du forsøger at komme ud af indholdet. Selv med noget så simpelt som menukopi til din restaurant , skal du bestemme hvilke kriterier du skal bruge for at se, om det har været det værd. Gør du dette for at øge trafik på webstedet eller sociale medier?. Eller er det designet til at generere kundeledninger eller positiv offentlig feedback?
Når du har fundet ud af, hvor du skal hen og hvad du vil, skal du nu finde nogen til at gøre det. Og du har to muligheder: Agenturer og frilansere.

Hele agenturer eksisterer afsat til outsourcing indhold, med netværk af forfattere, der passer til det, du leder efter. Agenturer har dog tendens til at være lidt dyrere og har ikke de tidsfølsomme, sidste øjebliks muligheder, som en freelancer måtte.

Frilansere kan derimod komme lidt billigere, og hvis du opbygger et godt nok forhold til dem, kan du give dig ensartet produktion, der virker til din virksomhed. Bennett foreslår Craigslist, tro det eller ej, som et godt sted at begynde at lede efter gode frilansere. Men der er også hele hjemmesider som Elance , oDesk og People Per Hour , der kan være en ret god ressource.

Husk, ligesom hvad som helst i livet, får du det, du betaler for. Så hvis du ser en freelancer tilbyder at gøre 500 ord til $ 5, ja, du vil få en $ 5 stykke indhold.

Du kan ansætte Charles Dickens selv (du ved, hvis han levede) for at skrive dit indhold, men hvis du ikke gjorde det klart, hvad du ville have fra ham, ville det stadig være forfærdeligt. Så det vigtigste skridt i at skabe det rigtige indhold til din virksomhed?. Det kommer fra dig.

Dine anvisninger skal være koncise, men samtidig omfattende. Og hvis du ikke er den bedste til at skrive på den måde, kan det være svært. Tænk bare på de færrest mulige ord, du kan bruge til at udtrykke længde, hvad du vil dække, og den passende tone til din virksomhed. For eksempel:

.
    • Dårlige instruktioner : Skriv en beskrivelse af vores virksomhed for hjemmesidenes hjemmeside
    • .

.
    • God vejledning : Skriv en 150-ords beskrivelse af vores forretning, der diskuterer hver af de tjenester, vi tilbyder, hvad skiller os fra hinanden, og hvad vores. legitimationsoplysninger er. Brug en lys, professionel tone, så den er læsbar, men stadig seriøs.
    • .Begge koncise. Men mens den anden sandsynligvis kunne forstås af en 8 th grader, kan den første være et 1000 ordstykke, der fokuserer på din historie eller bygning du er i.


Du vil selvfølgelig bede om at skrive prøver. Så hvordan kan du finde ud af det?

Prøv nogle mennesker. Giv prøveopgaver til flere personer (og i virkeligheden skal du betale dem) og se, hvem der passer dig bedst. Husk, uden de kortfattede, omfattende instruktioner, vil du ende med at gå væk, ryste på hovedet og sige "Kan nogen skrive mere?" .

Når du har folkene på plads og har fortalt dem præcis, hvad du leder efter, skal du uddanne dem lidt på din virksomhed, så de virkelig kan opfange, hvad du handler om.

.
"Det første du skal gøre er at have en samtale om dine forretningers mål", siger Bennett. "Målene vil altid være mere omsætning og flere kunder, men du skal grave lidt dybere. Er der specifikke områder?. Hvad er vigtigt for dig? "
.


For eksempel, hvis dit mål er webtrafik og en SEO-drevet titel er den vigtigste ting i et stykke, lad en forfatter vide det. Eller hvis indholdet er mere af et salgsværktøj, når folk allerede er på dit websted eller blog, skal de også vide det. Vigtigheden er kommunikation, og selv om det er hvad du betaler indholdsskabere at gøre, er det din kommunikation, der i sidste ende vil drive hvor vellykket dette er.
Billede med tilladelse til ponsuwan / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018