Back to Question Center
0

Hvorfor din medicinske praksis skal gå digital

1 answers:
.
.
- peach colored summer dresses. Medical Practice Digital EMR EHR

Digitalisering af din læge er ikke bare et spørgsmål om bekvemmelighed. Det er loven.

I tilfælde af at du har savnet det, kræver den amerikanske genopretnings- og geninvesteringslove al medicinsk praksis at bruge elektroniske lægejournaler (eller EMR) nu eller risikere at miste op til 1% af Medicare-godtgørelserne. Og hvis du ønsker at få endnu mere højteknologi, tilbyder regeringen incitamenter til at flytte til elektroniske patientjournaler (eller EHR) - de skydefærdige lægejournaler, der gør det muligt for læger overalt at få adgang til patientoplysninger.

Uanset hvad du vælger, er digital ikke en hurtig proces, og kræver meget planlægning, tid og ekstra hensyn. Men når det er færdigt, vil du spekulere på, hvordan du nogensinde har før.

Bortset fra den føderale lov, vil det gøre din praksis langt mere effektiv, og forhåbentlig mere rentabel.

Dine medarbejdere vil have gavn, fordi de ikke længere behøver at gå til et filrum, trække diagrammer ud og søge dem gennem relevante oplysninger. Alt kan trækkes i sekunder, hvilket gør deres første kontakt med en patient en effektiv.

Derudover kan ting som omplacering af aftaler, receptrefyler, udenforkorrespondance og henvisninger også gøres på denne måde, hvilket betyder, at dit personale kan bruge mere tid på at interagere med patienter eller hjælpe dig med din praksis. Denne tidsbesparelse giver også mulighed for flere aftaler, der skal planlægges, da der er mindre legwork involveret. Og flere aftaler betyder selvfølgelig flere indtægter for din lægepraksis .

Patienter værdsætter, når deres læge kontor går digitalt ikke kun på grund af bekvemmeligheden, men den øgede effektivitet ved receptionen betyder kortere ventetider for dem også.

Bortset fra disse øgede effektiviteter betyder EMR også, at læger ikke behøver at løbe ind på kontoret for at kontrollere et diagram, når de får et nødopkald. Det betyder også, at de kan arbejde på ting som diagrammer, specielle meddelelser og genopfyld anmeldelser fra hjemmet i stedet for at gå ind på kontoret. Og i slutningen af ​​arbejdsdagen er der betydeligt mindre papirarbejde, der skal gøres, hvilket betyder at komme hjem tidligere.

Så mellem fordelene ved at gå digital og det føderale mandat, er du smuk solgt, ikke?. Men der er mange ting, du skal tænke på, inden du skifter over din lægeøvelse.

Tænk først på din nuværende praksis. Hvis du kæmper økonomisk, så vil en switch som denne kun gøre sager værre. På samme måde, hvis det personale, du har nu, vil blive skåret ned eller slukket, spild ikke tid og penge på dem på EMR. Du skal bare gøre det igen.

Hvis din praksis allerede føles underbemandet og overvældet, er det måske ikke tid til at skifte. I lighed med penge kan tidsinvesteringen kun gøre sager værre. Du vil også gerne se, om dine nuværende kort er klar til at blive konverteret. EMR'er vil ikke organisere et uorganiseret kontor magisk, så få dem sorteret, før du kontakter en sælger.

Taler om leverandører, der er mange derude at vælge imellem, alle tilbyder meget forskellige produkter og serviceniveauer. Nogle har en indledningsvis lav setup pris, men kompensere for det med høje support gebyrer. Andre vil ikke træne dig på stedet, mens andre vil opkræve rejseudgifter til deres træner. Du bør også finde ud af, hvor mange mennesker de vil træne, og hvis nye medarbejdere vil modtage træning uden omkostninger. Ligesom med nogen leverandør skal du aldrig gå med den første, og sørg for, at du får den bedste løsning til din specifikke praksis.

Du har selvfølgelig brug for så meget relevant information om dine patienter som du kan få. Men deres immuniseringer fra mellemskolen?. Sikkert ikke.

For det første har du et par muligheder for datakonvertering. Dette er en relativt hurtig metode - forudsat at du har en god scanner - men gør diagrammerne lige så vanskelige at søge som de gamle papirer.

Den anden mulighed er at indtaste alt direkte i EMR-filer. Dette kan tage timer for nogle mere komplicerede patienter, men det vil i sidste ende spare tid.

Du bør overveje, hvor meget information der skal konverteres. Mange praksis indfører grundlæggende, aktuelle informationer - som allergier, aktive lægemidler og aktive problemer - så hold papiroversigt ved hånden, hvis der kræves ekstra information. Dette er en god mulighed, hvis du ikke har meget tid, men kan vise sig ineffektiv i nødsituationer.

Og medmindre dine medarbejdere har meget nedetid - eller du vil betale dem overarbejde - kan du måske se på at outsource dataindtastningen eller ansætte midlertidige medarbejdere. Nogle leverandører tilbyder faktisk denne service, nogle gange mod et ekstra gebyr. Men det kan være værd at betale for denne service for at opretholde en motiveret arbejdsstyrke.

Endelig skal du ikke skifte over nogen records indtil deres første besøg efter overgangen til EMR. Det sidste du vil gøre er at bruge timer til at overføre data til en patient, der har besluttet at skifte læger. Så selvom det kan være frustrerende at have alle de filer, der sidder på kontoret, vil det spare meget tid på lang tid for kun at skifte aktive patienter.

I sidste ende tager konverteringen typisk omkring 12 uger mellem træning og filoverførsel, så sørg for at du har en plan på plads i de få måneder, mens konverteringen finder sted. Fasning af processen er typisk det anbefalede.

Forbi, at mange andre ting går ind i EMR'er udover patienternes medicinske historie.

Vigtigst af alt er du fakturering og tilgodehavender, som har rekord af patientens forsikring, betalinger og udestående saldo vil strømline din samleproces og spare dine medarbejdere utallige timer med at jagte forsikringsselskaber og Medicare krav.

Du bør også have en slags korrespondancefunktion, både til interne beskeder om patenter og til eksterne dokumenter, der kræver opmærksomhed.

Dine EMR'er har også brug for en planlægningsfunktion til aftaler, en arbejdsgang til laboratorieresultater og genopfyldningsforespørgselsbehandlingsfunktioner.

Muligheden for at ændre din praksis over til EMR kan virke skræmmende. Og mens du måske oplever nogle overgangsmerter, skal skift til digitale arkiver forbedre effektiviteten og i sidste ende gavne din medial praksis.

Billede med tilladelse fra Stuart Miles på FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018