Back to Question Center
0

Hvorfor Restaurant Renoveringer er vigtige for vækst

1 answers:
.
.
. Restaurant Renovations Growth

Yelp!. anmeldelse, der sagde din restaurant var "stadig lever i 90'erne" var den sidste halm - cctv online.

.

Ikke at der er noget galt med at genoplive Pearl Jam og flannel i dit personlige liv, men hvis din restaurantindretning ser ud som den ikke er blevet rørt siden Clinton-administrationen, kan det muligvis være tid til nogle renoveringer.

.

Men du bør aldrig komme til det punkt, hvor kunderne kommenterer det. Ligesom med de fleste ting i erhvervslivet er nøglen at være proaktiv snarere end reaktiv. Og at holde din restaurant frisk, kan være lige så vigtig for din vækst som din mad og service.

.

En nylig rapport konstaterede, at en restaurationsrenovering kan øge salget mellem 7% og 20%. Det fandt også, at "hvis gæsterne vurderer mad højere end den samlede erfaring, falder sandsynligheden for et returbesøg med 20 procent, hvis forskellen mellem scorerne er et point og 38 procent, hvis forskellen er to point. "Grundlæggende, hvis din stemning er bla, kommer ingen tilbage.

.

Hvor meget koster Restaurant Renoveringer?

.

Restaurant renoveringer kan koste i gennemsnit mellem $ 100.000 og $ 1 million. Men ud over det kan din restaurant eller i det mindste dele af den være lukket i en betydelig periode, og du skal være i stand til at opretholde den reducerede pengestrøm. Se på din restaurants indtjeningsnumre og se om det er mere fornuftigt at lukke helt for en kort tid (måske den "lave" sæson hvor du er) eller bare delvist.

.

Hvis pengene ikke synes at være der, så har du nogle få muligheder. Du kan undersøge en udskudt kompensationsplan, hvor du kan udskifte 100% af din indkomst før skat og investere den i renoveringen skattefri. Derudover er alternative finansieringskilder - som vi har til rådighed på BFS Capital - en fantastisk måde at få den finansiering, du har brug for til ombygning din restaurant. Hvis du er på udkig efter finansiering, her er en tjekliste for restaurantsejere, der ansøger om et lille firma lån .

.

Når du har fundet ud af om en renovering er mulig, skal du indstille et realistisk budget. Sikker på, måske vil du have Faberge interiør med LED-lys og THX surround lyd til din restaurant, men det er også sandsynligvis overkill. Selv med finansiering er du begrænset til hvad du kan gøre, så angiv rimelige mål, der passer til det, du har råd til, og aldrig nogensinde gå forbi dette nummer. Og husk, renoveringer går næsten altid over budgettet, så sørg for, at dit budget står for uforudsete forhold.

.

Hvad skal jeg overveje til restaurering af restaurationer?

.

Med dit budget i tankerne er det på tide at finde ud af, hvad du skal renovere. Sjovt som det kan være at bringe indvendig designer til at fokusere fuldstændigt på æstetik, er der mere praktiske ting at overveje.

.
  • Lyt til dine kunder: At Yelper, der sagde at du var fast i 90'erne?. Lyt til ham. Men ud over internettet trollene, tal med dine faste kunder og find ud af, hvilke ændringer de gerne vil have dig til at lave. Dette er din chance for virkelig at inkorporere kundefeedback, og det vil ikke kun give dig et kig folk, men også få kunderne til at føle sig værdsatte
  • .
  • Find ud af, hvor du kan generere indtægter: Udvidelsen af ​​din bar er det mest oplagte valg her, da alkohol giver sådanne høje margener. Men også se på ting som private spisestuer, take-out vinduer og forbedrede siddepladser.
  • .
  • Fokus på dine højest efterspurgte områder: Hvis størstedelen af ​​dine gæster sidder på to toppe, og du har en restaurant fuld af fire-siddende borde, så løs det. Hvis du gør skøre barvirksomhed på Happy Hour, men dit område kun kan rumme ti personer, så overvej at udvide det også. Det samme gælder med udendørs siddepladser eller borde med udsigt. Uanset hvad du har i høj efterspørgsel og mangelvare, skaber du mere udbud, så du kan få flere mennesker i. Tal med dit køkken personale, og tilbringe en nat i køkkenet selv for at se, hvor dette område skal omarrangeres eller opgraderes. Køkkenremodeller kan være de dyreste, da flytning eller opgradering af udstyr undertiden kan kræve ombygning og VVS. Så tag alt dette i betragtning, før du planlægger større ændringer i dit køkken.
  • .
  • Se på din demografi: Måske når du åbnede, var din restaurant i et familieområde, og dine kunder var for det meste folk med børn. Men nu kan kvarteret være skævt meget yngre, så du vil måske tage højde for, hvad årtusinder er på udkig efter i en restaurant . I stedet for at foretage de ønskede ændringer skal du se nærmere på din kundebase nu og renovere for at tiltrække dem.
  • .
  • Gå klassisk, ikke trendy: Renoveringer er dyre, og mens du måske er fristet til at sætte alt på plads i den "nyeste stil", kunne denne stil være forældet om få år. Og du vil være tilbage for at få kommentarer som "fast i 2016." Opt for udseende, der kan stå op for et stykke tid. Du er måske ikke den sejeste, men du vil forblive spare penge i det lange løb.
  • .

En større restaurationsrenovering garanterer naturligvis ikke vækst. Men det vil hjælpe din restaurant med at være frisk og relevant i lyset af ny konkurrence. Mens det kan koste nogle penge foran, og du kan miste noget trafik, kan det i sidste ende gøre din restaurant til en endnu større indtægtsgenerator end den allerede er. Og en vellykket renovering kan introducere din restaurant til et helt nyt sæt kunder. Ombygning af din restaurant er en god investering, og en BFS Capital er glad for at hjælpe dig med at gøre. Vi er her for at hjælpe din restaurantvirksomhed med at vokse.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018