Back to Question Center
0

Hvordan kan en minimumslønstigning påvirke din lille virksomhed?

1 answers:
.
.
. Minimum Wage Hike Small Business

- auto õlivahetus.

8 Spørgsmål til at spørge dig selv før panik

.


Mens senatet stemte effektivt, dræbte præsident Obamas plan om at hæve den føderale minimumsløn til 10 dollar. 10 i 2016, tror ikke det er det sidste vi hører om det. Mens næsten 75 procent af amerikanerne støtter en minimumslønstigning, fandt en nylig CNN-pengeundersøgelse kun 43 procent af de små virksomheder. Ved første øjekast ser det ud som om Wal-Mart og Gap kunne absorbere denne slags udgift langt lettere end din virksomhed kunne. Men før du begynder at planlægge, hvem du skal lægge af først, er her otte ting, du bør tage i betragtning, når du regner med, hvor meget en stigning måske virkelig kan koste.

.
  • Er din virksomhed virkelig berørt?
  • . Selvom nogle restauranter og forhandlere måske har en legitim grund til at freak out, mange brancher - som konstruktion (. 11) og auto reparation - vil ikke blive meget berørt, fordi medarbejdere på disse områder allerede ligger langt over minimumslønnen. Ifølge findthedata. org, de eneste mennesker tjener under $ 10. 50 timer i feltet "byggeri" er arbejdere der samler rejser forlystelsesparker. Det automatiske vedligeholdelsesfelt betaler også højere, da selv den gennemsnitlige reparation efter reparation allerede gør $ 11. 20.

   .
    • Hvor er din virksomhed?
    • .   Tyve stater og Columbia har allerede mindstelønninger højere end det føderale minimum. Og undersøgelser har vist, at i storbyområder, hvor leveomkostningerne er højere, var de, der tjener i bunden 10 procent af timelønnen, allerede ved at lave tæt på $ 10 i timen, om ikke mere. Ligesom med afhængighed af industrien, kan du allerede betale - eller skal betale - mere end lønstigningen ville mandat.

   .
    • Hvor meget vil du betale i skatter?
    • .   Hvis du lige fejlagtigt forsøger at beregne, hvor meget en $ 2-time-hæve kan koste dig, skal du ikke glemme at faktorere i en anden 8. 65 procent. for Medicare og Social Security, plus hvad dit område opkræver for handicap, arbejdstagere og arbejdsløshed. I en CNN. com artikel , en dagpleje ejer i New Jersey anslået en næsten 11 procent stigning i hans samlede lønudgifter udgifter, da hans stat hævede løn fra 7 $. 25 til $ 8. 25 i januar.

   .
    • Hvilke andre omkostninger vil sandsynligvis gå op?
    • .   Det samme CNN. com artikel også citeret en Burger King franchise ejer i Wisconsin, der frygtede sine ekstra omkostninger såsom sneplovning, CO2 levering, udstyr reparationer og bagværk kan også gå op. Og mens denne trickle-down frygt er en gyldig, skal du først overveje, hvordan lønstigningen påvirker dine leverandører. For eksempel tjener transport arbejdere allerede over 10 dollar i timen i gennemsnit, ligesom det tunge udstyr reparerer folk og leveringsdrivere. Men hvis du er afhængig af leverandører, der betaler minsteløn - for eksempel en privat rengøringsservice for eksempel - så kan disse omkostninger gå op.

   .
    • Hvad er beskæftigelsesudbrud?
    • .   Arbejderomsætning er dyr. Og når arbejderne bliver betalt mere, er de mindre tilbøjelige til at forlade. En undersøgelse 2013 viste, at amter med højere mindstelønninger havde langt mindre omsætning og dermed større vækst. Tilsvarende viste en studie fra Georgia State University , at stater med højere mindstelønninger oplevede større vækst i små virksomheder, især i detailhandel. Og en tidligere 2006-undersøgelse fra Fiscal Policy Institute fandt det samme resultat. Den nederste linie er, at hvis du har lykkere arbejdere, gør mere (og bruge mere), kan du ende med at gøre mere end du tidligere havde. Undersøgelsen af ​​ Economic Policy Institute , der viste, at 27 8 millioner amerikanere fik lønforhøjelser i 2016, havde kun 16,7 millioner af dem som mindstelønnede. Resten ville være folk i højere lønkonsoller, der modtog sammenfaldende hævninger, noget du sandsynligvis vil skulle budgetere for eller risikere at miste længere og mere kvalificerede medarbejdere.

   .
    • Hvordan kan du styre omkostningerne?
    • .   Det kongresmæssige budgetkontor anslog, at 500.000 til 1 million job ville blive skåret som følge af en mindstelønsforhøjelse. Men der er andre måder at reducere omkostninger, der ikke involverer folk i at miste deres job. I 2011 Georgia State undersøgelsen henviste kun 8 procent af ledere til at skære job som den bedste måde at reducere omkostningerne på. Den mest populære: Øget præstationsstandarder. De citerede også ting som at tilpasse arbejdsplaner, ansætte flere deltids- og fuldtidsansatte og reducere madaffald og energiforbrug.

   .
    • Hvor meget skal du virkelig hæve priser?
    • .   Den mest oplagte løsning på øgede lønomkostninger er at hæve priserne. Den iboende frygt er dog, at du måske mister en forretning som følge heraf. Men først tænk på, hvor meget du rent faktisk skal hæve. I en eksaminator. com artikel , en Reno kaffebar ejer beregnet, at en stigning til $ 10. 10 ville kun få ham til at hæve sin gennemsnitlige pris 5 cent en kop. En vandring de fleste mennesker køber kaffe på $ 4-5 ville næppe endda mærke.

   Billede med nongpimmy / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018