Back to Question Center
0

BFS Capital annoncerer ny $ 165 millioner kreditlinje

1 answers:

. Coral Springs, . Florida, - revenda de hospedagem no brasil 30 dias gratis. februar 04, 2016 .

BFS Capital Inc., en førende finansieringsplatform for små virksomheder, meddelte i dag, at selskabet har indgået en $ 165 mio. Ændret og omstillet låne- og sikkerhedsaftale med Wells Fargo Capital Finance som administrativ agent. Aftalen giver mulighed for yderligere forhøjelser op til maksimalt 250 millioner dollar. Den nye facilitet repræsenterer en stigning fra den tidligere linje på 135 mio. USD til støtte for selskabets evne til at imødegå fortsat efterspørgsel efter finansiering af små virksomheder i Nordamerika.

.

"Vi er meget tilfredse med denne aftale, som styrker vores stærke forhold til vores bankpartnere", siger Marc Glazer, medstifter og CEO for BFS Capital. "Den forbedrede og udvidede kreditlinje øger vores finansieringskapacitet til at imødekomme stigende krav fra små virksomheder på tværs af forskellige sektorer. Den nye facilitet understreger vores tillid til den vedvarende vækst i branchen og vores engagement i at være en mester for små virksomheder. ”

.

Stigningen i finansieringen er den seneste i en række strategiske vækstinitiativer. I juli krydsede virksomheden milepælens 1 miljarder milepæl i de samlede småfinansieringsfinansieringer , efterfulgt af offentliggørelsen af ​​sin erhvervelse af Entrust Merchant Solutions i august. I september reorganiserede organisationen fra Business Financial Services til BFS Capital med et nyt logo og hjemmeside. Disse fremskridt understreger virksomhedens fortsatte indsats for at øge sin markedsandel, udvide sin kundebase og fortsætte med at fungere som en pålidelig ressource for små virksomheder.

BFS Capital mester den langsigtede vækst og velstand i små virksomheder ved at levere rettidige, fleksible finansieringsløsninger. BFS Capital's førende finansieringsplatform for små virksomheder udnytter tilpassede tegningsgaranti og proprietære algoritmer til at finansiere op til 2 millioner dollars for virksomheder i alle 50 stater og Canada og gennem dets datterselskab Boost Capital i Det Forenede Kongerige. Siden 2002 har BFS Capital leveret mere end $ 1. 3 milliarder i alt finansiering til små virksomheder på tværs af mere end 400 industrier. Med hovedkontor i South Florida med kontorer i New York, Californien, Georgien og Det Forenede Kongerige, er BFS Capital et akkrediteret BBB-selskab med en A + -rating.

April 16, 2018