Back to Question Center
0

9 Valentinsdag Promotions sikker på at vise din lille virksomhed Nogle kærlighed

1 answers:
.
.
- registrations tmcrv. Valentines Day Small Business Promotions

Ved du, hvad den næststørste udgiftssæson er efter jul?. Du gættede det. Arbor Day.

Vi tutter bare. Du kan naturligvis læse overskrifter, så svaret er Valentinsdag. Og mens nogle måske kalder det en Hallmark Holiday designet til at øge udgifterne i de langsomme måneder mellem jul og sommer, så hvad så?. Cynics har ikke bremset det ned som sidste år amerikanere brugt $ 13. 9 mia.

Det er nok at købe Dallas Cowboys 8 gange.

Og i modsætning til jul er det en sæson hvor (for det meste) fyre vil se til små virksomheder for at planlægge den perfekte, intime Valentinsdag middag. Eller giv hende den perfekte gave, spa behandling eller bog. Dette er en sæson, hvor en lille virksomhed virkelig kan være et aktiv for en clueless Valentinsdagshopper, så her er nogle ting, du kan gøre for at lokke dem ind.

Der er fyre derude, der faktisk planlægger Valentinsdag på forhånd. Du tror måske, at disse fyre deler en 3/3 med julemanden og tandfesten, men din virksomhed kan faktisk hjælpe med at skabe nogle ved at starte dine kampagner tidligt og tilbyde rabatter til de første 30 personer, der foretager en reservation på din restaurant . , book en behandling i din spa , eller giv skatteforberedelsens gave.

Der er desværre et stort antal fyre derude, hvis kæreste virkelig er deres '68 Mustang. Eller et stort antal kvinder, hvis store kærlighed i livet er et rødt par Louboutins. Og mange af disse mennesker er single og stolte. Design en speciel annoncekampagne omkring "Give til den, der virkelig betyder noget", og du vil finde et overraskende antal mennesker, der vil tilbringe Valentinsdagens penge på den, de elsker mest: Selv.

Bemærk manglen på ordet "med" her. Hvad vi siger er lige så cheesy som det er at fortælle dine medarbejdere: "Du er alle mine valentiner", ingen kommer til at klage, hvis du giver dem biografkort, så de kan nyde Valentinsdag uden dig.

Ligner hvordan du bør overdådigt noget dejligt på den person, der støtter dig på Valentinsdag, snarere end at jagppe potentielle nye .. um ... "forretninger", behandle de mennesker, der tænder dine lys som kærligheden i dit liv og få. dem noget at vise din påskønnelse.

Der kan være nogle damer derude, som ikke betyder det, når de siger at gå ud dagen før Valentinsdag er "fint". "Men det er ikke virkelig dit problem. Dit problem konkurrerer med hver restaurant i verden til Valentinsdagdrinkere, og kører specielt dagen før, vil hvert folkemusik-par bestille et bord til den 13..

Mange mennesker vil tro at de kvalificerer sig, men kun to par vil. Du kan ende med en restaurant fuld af nygifte og gamle mennesker, men det kan vise sig at være underholdende nok i sig selv.

For single guys kan Valentinsdag være bedre end julen. For enslige damer, gør det juleagtig for dem ved at tilbyde ting som gratis champagne til grupper af kvinder, der kommer til din bar. Fordi hvis single guys kender der, er single piger drikker champagne alene på Valentinsdag i din bar, vil de stort set betale enhver pris, du spørger.

Giv dem ud til alle - Udlevering af flyvesætninger til din virksomhed på gaden er irriterende og affald forårsager 364 dage om året. Men gør det til en Valentine?. Pludselig har du lavet en persons dag. Tag en pen og udfyld deres navn under linjen "Til" for at tilpasse det, og de vil 100 procent tage det hjem og vise det til nogen. Hvis bare at sige "Den eneste Valentine jeg fik i år var fra en renseri. ”.

Sig for eksempel at du er en tøjbutik , spa, salon eller skobutik og vil have, at mændene køber deres damer noget i din virksomhed. Derefter tilbyde at vende rollerne før Fars dag. Alle elsker en one-stop shop! .

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018