Back to Question Center
0

Alternativ udlån: Gør små virksomheder mulige gennem alternativ finansiering

1 answers:

Det er ikke overraskende, at både startups og erfarne små virksomheder har vendt sig til alternativ forretningsfinansiering for at hjælpe dem med at få den kapital, de har brug for at vokse. Så mange mennesker bliver afvist for små virksomheder banklån fra en traditionel institution, med kun omkring 39 procent er vellykket, når de tager den rute. Antallet af smålån (der er mindre end 1 million dollars) udstedt af banker har været ujævnt siden lavkonjunkturen, så nye former for alternativ udlån har udviklet sig til at tage deres plads. Når du ikke kan få et traditionelt lån til små virksomheder, skal du overveje disse andre muligheder for at hjælpe din virksomhed med at vokse - asphalt crack baltimore.

.

Kortfristede erhvervslån

.

Kortsigtede erhvervslån er et af de hurtigst voksende alternative finansieringsmuligheder blandt savvy småfirmaer. Da tilbagebetalingsvilkårene er fleksible og typisk opstilles i 12 til 18 måneder, bruger virksomhederne kortfristede lån for hurtigt at fremskynde væksten. De kræver ikke omfattende papirarbejde, og de kortsigtede erhvervslån fra BFS Capital kan finansiere inden for få arbejdsdage.

.

Arbejdskapitallån

.

Lad os sige, at du kører en etableret institution, der bare har haft en dårlig måned. Når du har brug for midler til dækning af kortsigtede omkostninger, såsom lønninger til ansatte, gældsforpligtelser og driftsudgifter, vil du få et arbejdskapitallån . De er alternative forretningslån til kortsigtede behov;. du ville ikke bruge det til at købe udstyr eller langsigtede aktiver, bare for at få dig til den næste måned. De i fremstillingsindustrien vil ofte få et driftskapitallån til dækning af lave måneder.

.

Sælger Cash Advances

.

Dette er en af ​​de mest populære former for alternativ udlån til rådighed og er bygget specielt til leverandører, der bruger kreditkort. En virksomhed vil udnytte fremtidige kreditkortsalg til et fast beløb. Fordi købmands kontantforhøjelser tager højde for kreditkortopgørelser frem for kredithistorik, er de en mere fleksibel løsning for dem, der har en dårlig kredit situation.

.

Mikrolån

.

Disse er, for alle formål og formål, bare små små virksomheder lån. De fungerer meget på samme måde, men for et gennemsnit på omkring $ 13.000 og højst $ 50.000. De kan være lettere for et opstartsselskab at få, selvom de processer, der skal anvendes, ofte er de samme.

.

Kreditlinjer

.

Kreditkort og kreditkort til små virksomheder kan, når de bruges klogt, give en virksomhedsejer adgang til kontanter, når det er nødvendigt, åbne en flydende, fleksibel linje med fast kapital, der kan bruges som den er. havde brug for. Denne alternative forretningsfinansieringsopsætning opretter et forudbestemt beløb, som en virksomhedsejer kan få adgang til, når det er nødvendigt. Du betaler ikke renter, før du rent faktisk bruger midlerne. Det er helt sikkert en god ide at stole på dette snarere end et personligt kreditkort, men du bør stadig ikke foretage sene betalinger på det. Mange virksomheder henter deres kreditlinjer for at imødekomme beholdningsbehov eller brohuller i pengestrømme.

.

Udlån til lån

.

Når du har en etableret virksomhed og har brug for at købe stort udstyr, som kan være alt fra telefonsystemer til traktorer til en ovn, kan du få et udstyrslån specifikt til at købe den pågældende vare. De ligner ofte et billån, men hver långiver vil have forskellige vilkår.

.

Faktura Finansiering

.

En anden måde at dække øjeblikkelige udgifter, faktura finansiering, indebærer at sælge din virksomheds tilgodehavender for at få driftskapital. For dem med forholdsvis store kundefordringer kan det forbedre kontantstrømmen. Alternativ finansiering långivere vil undertiden også kalde denne "faktura factoring" eller "kundefordringer finansiering. ”

.

Peer-to-Peer (P2P) Udlån

.

Dette er en ret ny type alternativ kommerciel udlån, der indeholder penge fra enkeltpersoner uden bankens engagement. Sites som Prosper. com er eksempler på P2P-udlån.

.

Crowdfunding

.

For nogle år siden blev folk meget spændte over denne form for alternativ forretningsfinansiering. Mens de rosenfarvede briller måske er kommet ud, er crowdfunding stadig en af ​​de bedre måder, som unike startups kan komme ud af jorden. Websites som Kickstarter. com er særligt gode til nye ideer, selvom de kan være noget af en popularitetskonkurrence.

.

Angel Investing and Venture Capitalists

.

Dette er drømmen om mange startups: at en person med en masse penge og entusiasme vil svinge ind og investere i deres ide, fordi de tror på det. Selv om det ikke er så sandsynligt som det var måske et årti siden, kan venturekapitalister og "engle" stadig træde ind, selvom netværk skal være din stærke kulør.

.

Personlige, Venner og Din families midler

.

Den sidste mulighed, som mange mennesker ønsker at læne sig på, er deres familie, venner og egne besparelser for at hjælpe dem med at holde deres forretninger afloat, selv om mange mennesker gør brug for dette, hvis tiderne er hårde. Hvis du ikke er velhavende nok til at betale tilbage banker, er det en ting. Men hvis du ikke er dygtig nok til at betale tilbage alternative långivere, hvordan kan du betale tilbage dine kære eller dig selv?. Det er en stor risiko.

April 16, 2018