Back to Question Center
0

9 måder at gøre din restaurant sundere

1 answers:
.
.
. 9 Ways to Make Your Restaurant Healthier

Sundhedsfødevarer. Ew - features unlimited addon/parked.

Disse to ord fortæller billeder af usmageligt kornkombinationer og intetsigende grønne ting, som du blev tvunget til at spise som barn, og bestemt aldrig noget, du ville betale for at spise.

Og det er holdninger som dette, der fik os i fedmeindtaget vi er i.

Så meget er de sunde spisemuligheder blevet en stor faktor, når folk bestemmer hvor de skal spise. De seneste Restaurantindustri Vejrudsigt fra National Restaurant Association viste, at 71 procent af voksne forsøger at spise sundere . restauranter end de gjorde for to år siden.

Det betyder selvfølgelig, at din restaurantvirksomhed skal tilbyde sunde muligheder ud over velsmagende. Hvordan gør du det?. Her er ni hurtige ting, du kan gøre for at gøre din restaurant sundere.

Udbudsmuligheder, der opfylder de sundere måltider for måltiderne

Du kan se mange restauranter i kæden, der sætter små "hjerter" ved siden af ​​emner på deres menuer i disse dage. Det er ikke fordi de er sikre på, at du vil elske dem, da det er en kæde restaurant. Det angiver, at emnerne opfylder retningslinjer udarbejdet af RAND Health , herunder:

.
  • ≤ 700 kalorier
  • .
  • ≤ 10 procent af kalorierne fra mættet fedt
  • .
  • & lt;. 0,5 gram kunstig transfedt pr. Måltid
  • .
  • ≤ 35 procent af kalorierne fra total sukker
  • .
  • Ingen sukkerholdige drikkevarer
  • .
  • ≤ 770 milligram natrium
  • .
  • ≥ 1. 5 kopper grøntsager og / eller frugter (højst 1/2 kop hvid kartoffel) .
  • Hele korn, hvor det er relevant
  • .


  Så når du planlægger din menu - eller måske forny det - gør du et punkt for at have mindst et sundt middel i hvert menupunkt, der opfylder disse kriterier. Dernæst betegne det med et sødt ikon på din menu. Eller et hjerte.

  Brug naturlige smagsforstærkere

  Ja, ok, teknisk salt er naturligt, da det kommer fra havet. Men i stedet for at drenge din mad i natrium, find stærkt aromatiserede urter og grøntsager, der kan bringe smag på en sundere måde. Lime, ingefær, citrongræs, koriander og citrus er bare nogle få startere. Og selvom du tror, ​​at de ikke traditionelt passer ind i det køkken, du serverer, prøv det. Det hedder innovation, og folk kan lide det.

  Brug Farvelagte Grøntsager

  Disse lyse farver er ikke kun til show. De er tegn på, at grøntsagerne er meget mere næringsstoffer tætte, og vil gøre for et sundere måltid. Så i stedet for at servere op sider af blomkål og kartofler, gå til ting som rød og gul peberfrugter, broccoli og spinat. Du kan ikke få børnene til at spise det, men hej, i hvert fald forsøgte du.

  Brug ferskt juice i alt

  Meget som de smagsforstærkere, vi nævnte ovenfor, giver frisk juice og sødme stærk smag til alt. Også det naturlige sukker i frisk juice vil være en meget sundere måde at sødte alt fra dine desserter til dine brød til dine bestande. Det vil også give dig (eller din kok) en chance for at få meget mere kreativ med disse smag.

  Brug så lidt fedt som muligt

  Ja smør smager bedre, men olivenolie er en meget sundere fedt, der vil reducere kolesteroltalet i din menu betydeligt. Drueolie, men dyrere end olivenolie, er en endnu sundere løsning. Eller du kan hoppe over fedtene helt i nogle tilfælde og sæson dine pander. Dette gør ikke kun din mad mindre fedtet, men giver menupunkterne på din restaurant en særskilt smag, folk kan ikke finde andre steder. Normal er selvfølgelig relativt, men giver folk nok mad, så de er tilfredse, vil ikke føre til en flok dårlige Yelp!. anmeldelser. Brug af tre til fire ounce protein bør være nok, men at tilbyde mere af det og mindre stivelse vil faktisk lade diners mere tilfredse, mens de bruger færre kalorier. Og hvilken kok føler sig dårlig, når folk ikke efterlader rester?

  Tillad folk at "Opret dit eget" Menupunkt

  Hvis du har savnet det,. håndværkets eget måltid er en af ​​de ting, der er flere årtusinder, i en restaurant . Men uden at være et stort salgsargument til årtusinder, gør det det muligt for din restaurants kunder at forlade bacon, ost, cremefløde, stegte ting og hvad de ellers kan betragte som usunde. "Og det giver dig næsten ubegrænsede sunde muligheder på din restaurantmenu.

  Aldrig, nogensinde, brug amerikansk ost

  Mens Amerika er kendt for mange innovationer, der har haft gavn for verden, fra bil til penicillin til flyrejser,. innovation ingen takker os for er stærkt forarbejdet mad. Det bedste eksempel på dette er vores navnebrændeost, der er lavet med majsstivelse, delvis hydrogenerede olier og spormængder af ACTUAL mejeri. Der er mange bedre muligheder derude, og mens ingen ville videregive dem som sundhedsfødevarer, er de ikke diabetesmagneten den amerikanske ost.

  Stedfortrædere Sundere valgmuligheder for traditionelle ingredienser

  Dette er en ret bred erklæring. Så de gode mennesker på Ohio State University lavede faktisk et flot, fire-sidet diagram, der beskriver de sundere ingrediensindstillinger , du kan fungere i din restaurants køkken.
  Men på universelt plan overveje at tilbyde brun ris i stedet for hvid ris, olivenolie og eddike i stedet for creme ranch, græsk yoghurt i stedet for creme fraiche eller æbleauce eller mosede bananer i stedet for smør på din restaurant. Der er mere end det, selvfølgelig, men det er en god start.

  Som restaurantindehaver er det vigtigt at holde sig orienteret om de seneste fødevaretrends og ressourcer til restauranter , så du kan tilpasse i overensstemmelse hermed. Selv om det er udfordrende at skabe sunde muligheder på din restaurants menu og stadig har mad, folk ønsker, er det ikke umuligt. Se på det som en øvelse i kreativitet. Fordi du engang kan skabe noget, der er velsmagende og ikke kompliceret skyldig, er dine chancer for succes straks blevet meget højere.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018