Back to Question Center
0

Hvad er bedre end fantasy fodbold?

1 answers:
.
.
. Fantasy Football For Charity

Ahhh, fodbold sæson - app programmieren ios. Den herlige tid på året, hvor du kan tilbringe timer i slutningen sidder foran et fjernsyn, råber og skriger som en lunatic som din quarterback kaster endnu en aflytning (jeg kigger på dig, Eli!) Eller som din rivals kicker negle en. 36-yard felt mål i overarbejde for at klare den sidste playoff spot.

Og i et stykke tid var det bare at se på et godt fodboldkamp og juble for dit hold for at tilfredsstille selv den mest passionerede fan. Men så gik Fantasy Football ind på billedet og ændrede spillet helt. Nu er næsten alle NFL-spil kritiske, da du sætter din lineup og jubler på dine spillere i et forsøg på at vinde dine spil og i sidste ende din Fantasy Football-liga.

Åh, den søde, søde smag af sejr. Det eneste der er bedre end at vinde din Fantasy Football-liga (og de bragging-rettigheder, der går sammen med titlen) vinder din Fantasy Football-liga for at nyde godt af en velfortjent velgørenhed. Og heldigvis for os fik vi mulighed for at tjene en donation på $ 4.500 til en velgørenhed meget nær og kære til vores hjerter, The Wounded Warrior Project .
For de af jer, der ikke er bekendt med The Wounded Warrior Project (WWP), er deres vision ifølge deres hjemmeside "at fremme den mest succesrige, veljusterede generation af sårede servicemedlemmer. i vores lands historie. "Gennem en række programmer, der hjælper sårede soldater og deres familier genoprette sig fysisk og økonomisk, tager de virkelig en holistisk tilgang til at styrke og opmuntre de modige mænd og kvinder, der gav så meget af sig selv for vores land og hjælper dem med at integrere sig i. det samfund, som de kæmpede for at beskytte.

Så da vi fandt ud af at Sean Murray af DailyFunder organiserede den anden årlige Alternative Lending Fantasy Football League for Charity, hvor vi kunne spille for organisationen af ​​vores. vælge, det var en no-brainer. Vi ønskede. Og med Jose Terrier ved rattet vidste jeg, at vi havde mere end en kæmpe chance for at vinde hele sættet og caboodle til The Wounded Warrior Project.

Jeg må indrømme, at så meget som jeg elsker spillet, kommer min passion for Fantasy Football ikke engang tæt på Jose Terrier , direktøren for Interactive Marketing her på (. 25) Finansielle tjenesteydelser i erhvervslivet . Allerede før NFL-sæsonen startede, studerede han allerede sine farvekodede Excel-regneark med spillerrangeringer, sidder gennem runder af Mock Drafts og analyserer og strategiserer for alle fire af hans ligaer (ja det er rigtigt, han holder op med fire separate. ligaer, meget til hans meget tålmodiges kramme).

At spille for en årsag lige så godt som WWP gjorde os endnu mere målrettede og motiverede til at vinde. Og vinde gjorde vi!. Der var nogle seriøse udfordrere i vores liga, der spillede lige store grunde, så det var ikke en let gevinst med et langskud. Jeg satte mig sammen med Jose for at genvinde op- og nedture i vores Fantasy Football-sæson.

Christina Memorio: Jeg ved at gå i udkastet, du var godt forberedt, regneark og alt!. Kan du give mig en oversigt over hvordan udkastet gik?

Jose Terrier: Med den syvende pick i 12 holdet udkastet, tog vi Jamaal Charles som vores stud løber tilbage inden to top. modtagere i Brandon Marshall og Roddy White. Efterhånden skulle vi sandsynligvis have taget en anden tilbage i tredje runde i stedet for White - specielt da løbende dybde forværredes hurtigt, og White havde en uproduktiv, skadespidset sæson. Vi kunne også have valgt Frank Gore i stedet for Darren Sproles som vores RB2 og gjort bedre med vores sene runde plukker. Jamaal Charles viste sig at være vores frelsende nåde, men alt i alt var det et middelmådigt udkast, der efterlod os med dårlig dybde.

CM: Ok, ikke for forfærdeligt. Men du syntes at have gjort op for det ved at opholde sig på toppen af ​​afkaldet wire.

JT: Ja, bestemt. På grund af tidlige skader såvel som præstations- og dybdeproblemer blev vi tvunget til at lave hø ved at være meget aktive på frafaldstråden. Afhendingstråleoptagelser som Julius Thomas (TE) og Josh Gordon (WR) blev stærke tilføjelser til vores hold. Vi tog også fat på vores RB dybdeproblemer ved at samle Andre Brown og Rashad Jennings som stærke mid-season RB-udfyldninger, da vi havde brug for det mest.

CM: Nice!. Fik en Giant på roster!. Tag mig gennem matchups og vores vej til playoffs.

JT: Vi havde en grov 0-2 start efter de to hold, der ville ende med liga-bedste 11-3 optegnelser, Snap Advances og The Big Machers. Vi vendte tilbage pænt med fire på hinanden følgende vinder før skiftende tab og vinder fra uge 7 til 11. Med en 6-5 rekord, der gik i kritisk uge 12 og uge 13 matchups med henholdsvis The Big Machers og Snap Advances, stirrede vi elimination i ansigtet. Heldigvis havde vi meget stærke showinger fra Charles, Gordon og Stafford, der hjalp os med at vinde vores sidste tre spil og klare en playoff-spot.

CM: Wow, tal om at skære det ned på ledningen!. Med kun to spil tilbage, er der ingen plads til fejl. Hvordan gjorde vi i slutspillet?

JT: Selvom vi sluttede sæsonen med de fleste point, var vi 4 th frø i slutspillet. til vores 9-5 record, og vi spillede top-seeded holdet, The Big Machers, i vores semifinale spil. I dette spil eksploderede Jamaal Charles med 51 point på en fem touchdown ydeevne, der førte os til en Fantasy Football Super Bowl kaj med 2 nd frø, Snap Advances. Vi vandt mesterskabet med en score på 99,38 til 79,38, med solide forestillinger fra Jamaal Charles, Julius Thomas og Cincinnati forsvaret.

CM: Det er fantastisk!. Eventuelle sidste kommentarer på sæsonen?

JT: Først og fremmest synes jeg det er en fantastisk ide at kunne spille et spil, vi elsker for velgørenhed, og Sean Murray fortjener æren for at sætte dette. sammen. Det er godt at se, at den alternative finansieringsindustri kommer sammen for at have det sjovt, mens du støtter nogle virkelig store årsager.

I sidste ende var det en sjov Fantasy Football sæson samlet, med masser af de sædvanlige op- og nedture. Vi glæder os absolut til et års værd at bære rettigheder og forsvare vores titel næste sæson. Og mens vi nyder udkastet og arbejdet med afkaldstråden, var det allerbedste at vinde en betydelig $ 4.500 donation til The Wounded Warrior Project og de helte, de støtter. Virkelig er der ingen større præmie end at kunne hjælpe de helte, der har tjent vores land, og vi er stolte af at kunne gøre det. Med held og lykke håber vi at gøre det samme næste år! .

.
.
. Christina Memorio
.
.

Christina Memorio er Content Marketing Strategist på BFS Capital. Hendes indhold dækker et bredt spektrum af emner, der er relevante for små virksomhedsejere, fra finansiel rådgivning og alternative finansieringsløsninger til sociale medier og indholds marketing praksis for SMB'er. I sin fritid elsker Christina at lave mad og er en døsig fan af Florida Gators. Opret forbindelse med Christina on Google+ ! .

.
April 16, 2018