Back to Question Center
0

Interview Gør og don'ts for små virksomheder

1 answers:
.
.
. Guidelines Interview Dos Donts for Small Business Owners

Endelig kommer du til at være på den anden side af bordet - mootoripesu tallinnas.

Efter år med karriere coaching og kysse op til interviewere, da du var nødt til at arbejde for andre mennesker, nu er du chef. Og du kommer til at vælge fra de hundredvis af sultne ansøgere, der forbereder sig på at få et job med din lille virksomhed .

Og du er venlig at ønske, at du var en af ​​dem lige om nu.

Fordi som alt, der er involveret i at drive en lille virksomhed, er du ikke klar over, hvor meget hårdere det er for chefen, indtil du er chef. Og som du skærer gennem ansøgere, kan du ikke tro på, at du har nerve at anvende, du indser, at det kun bliver værre: Nu skal du interviewe dem.

Og så sjovt som det tænkte "Når jeg kører showet, så er det det, jeg ville spørge," når du faktisk skal gøre det, er det lidt sværere. Så hvad skal du gøre - og ikke gør - når man forsøger at finde det næste store medlem af dit hold?. Her er nogle enkle interviews retningslinjer for små virksomheder. - Intet er mere akavet, der stirrer på hinanden på et skrivebord som "Så .. skal vi tale eller hvad?" Det er som en dårlig første date. uden mulighed for alkohol.
GØR IKKE vandret på irrelevante tangenter - Lille snak er god. Lange samtaler om din opdragelse i landdistrikterne Saskatchewan er ikke. Dette er ikke din chance for at fortælle et fanget publikum din livshistorie, så hold dig til nogle uofficielle neutrale emner som vejret og sporten og fortsæt med interviewet. Spørg en masse spørgsmål - Du vidste sikkert det allerede, men undskylder aldrig for at spørge for meget. Dette er din chance for at lære alt, hvad du behøver at vide for at lave en afgørende ansættelsesbeslutning.
Taler IKKE for meget - Som i, skal du ikke stille spørgsmål, der har 5 minutters forklaringer foran dem. Du bør sige om et ord til hvert tiende fra ansøgeren, selvom hun er en person med få ord. - I stedet for at spørge "Synes du, at vores virksomheds virksomhedskultur passer dig?", Spørg "Hvad. slags virksomhedskultur vil du gerne arbejde? "De kan give et dåse svar, der passer til din nøjagtige virksomhedskultur, men i det mindste ved du, at de gjorde deres lektier. SPØRG IKKE spørgsmål, der kan have et ja eller nej svar - Fordi A) Du ikke lærer noget og B) Hvem i hans rette sind skal svare. et spørgsmål som "Tror du du ville være god til dette job?" med "Nej. "

DO forsøge at bestemme, hvordan de vil handle i jobrelaterede situationer - Men gør det ved at spørge om en tid i ansøgerens liv, hvor han eller hun. var nødt til at gøre noget lignende.
spørg dem ikke, hvordan de ville gøre noget, de ikke har gjort endnu . - Dømmer en ansøger om deres reaktion på en hypotetisk situation er som at komme i kamp med. din vigtige anden om hvad du ville gøre, hvis du mødte din yndlingsberømthed. Du har aldrig været i den situation, så der er ingen at fortælle, hvordan du ville reagere. Og at argumentere over hypotetiske situationer er bare spild af tid. Sælger firmaet og jobbet - Hvis din virksomhed er klar til at gøre bevægelser, og du mener, at stillingen er en god mulighed, så lad den ansøger kende. Og lad dem vide hvorfor du tror, ​​de ville passe. Hvis du ikke troede, at de kunne være en god ny udlejning til din virksomhed , så ville du ikke spilde din tid på et interview. GØR IKKE nogen løfte om at ansætte - Selv om det er gjort rigeligt klart på hver jobansøgning "Dette er ikke et løfte om at ansætte," sørg for at det er forstærket efter. interview. Det sidste du har brug for er, at nogen afslutter deres job og flytter til din by, fordi "intervieweren sagde det gik godt. - Hvis du ansætter en dømt fordømmer til at håndtere din økonomi, ville det være lidt som at ansætte Paula Dean for at overvåge dit kolesterol. - Selv om det er teknisk lovligt, kan det få dig til varmt vand, hvis du pryter for langt ind i en persons personlige. forbi. Hvis du gør spørge om en kriminel rekord, og de siger, at de har en, spørg om en forklaring, og hvis det er noget, der ikke er relateret til jobbet, skal du lade det være. Spørgsmål om eventuelle mulige røde flag du ser - F.eks. Omfatter nogle få almindelige røde flag store huller i ansættelsen, hyppige ændringer i karrieren eller ikke notering. en vejleder under et tidligere job. Disse kan være tegn på diskvalifikation, og du bør vide så tidligt som muligt. diskriminere straks folk på grund af røde flag - Bare fordi nogen ikke fungerede i to år, betyder det ikke, at de brugte det i fængsel, og bare fordi de. flyttede job betyder ikke, at de er svære at arbejde med. Virksomheder går ud af drift, folk har personlige problemer at tage sig af, og tidligere tilsynsførende kan være væk. Pointen er: ikke antage det værste om mennesker. Lad dem bekræfte det for dig. DO noter - Det får ikke kun dig til at se interesseret i det, de siger, men lad os være ærlige, du kommer ikke til at huske hver eneste gang. ord en ansøger sagde. Især hvis du interviewer mange mennesker. sætter ikke noget i dem, der kan tyde på diskrimination - Du må ikke engang betyde det på den måde, men bemærker, at en ansøger, som du udfører, var "ung og fuld. af energi "kan nævnes af en ældre ansøger, der ikke blev ansat som aldersdiskrimination. Ja. Amerika er et lovligt land.
DO dit hjemmearbejde - Det betyder at gå længere end bare at kigge på personens CV. Google-søgninger, Facebook-stalking og LinkedIn-undersøgelser betragtes som regelmæssig arbejdsgiveradfærd nu, så tag dig tid til at gøre det og formulere nogle interessante spørgsmål. BEMÆRK IKKE om oplysninger, du allerede har - Forestil dig, om en ansøger kom ind i din virksomhed og spurgte "Hvad gør din virksomhed?" Det er præcis det, du ser. som om du spørger en ansøger noget som hvem hans sidste arbejdsgiver var, eller hvor han gik i skole. - Spørg originale spørgsmål - Der er ingen grund til at spørge ting som "Hvis du kunne kile en Muppet, hvem ville det være?" Men spørger originale spørgsmål, som. Du kan ikke se på Forbes-listen over potentielle interviewspørgsmål, der viser dig, hvordan ansøgerne tænker på deres fødder, hvor kreative de er, og er et godt vindue ind i deres personlighed.
Spørg IKKE spørgsmål om klichéer - Nogle cliché-spørgsmål omfatter "Hvad er din største svaghed"? "Hvor ser du dig selv om fem år. "De svar, du får, vil være så forudsigelige og banale som de spørgsmål, du lige har spurgt, og derfor fortæller dig intet om den person, der sidder på tværs af dig.

Vær respekt for alles tid og forhindrer affaldsspørgsmål ved at prescreening og kun bringe de bedste kandidater til interviews. Som interviewperson bør du være godt forberedt. Spørg kritiske spørgsmål, der vil hjælpe dig med at finde den bedste kandidat. Og hvis du tror, ​​at en kandidat danser omkring et emne, skal du ikke være bange for at stille passende opfølgende spørgsmål. Vigtigst, få svarene du har brug for til at træffe en informeret ansættelsesbeslutning for din virksomhed .

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida

April 16, 2018