Back to Question Center
0

Guide til forbedring af din arbejdskapital gennem finansiering

1 answers:
.
.
. Guide to Improving Your Working Capital through Financing

I livet har du brug for penge for at overleve. For en lille virksomhed har du brug for nok arbejdskapital til at betale dine løbende udgifter.

- fidelity commercial.

Arbejdskapital, som er omsætningsaktiver minus kortfristede forpligtelser, skal være positiv, eller din virksomhed kan være i alvorlige problemer. En negativ arbejdskapital er en oplevelse, som desværre de fleste små virksomheder deler, uanset hvilken sektor. Der kan trods alt være forsinkelser i kundens betalinger, langsomme sæsoner, en uventet nedgang i økonomien eller mange andre begivenheder, der giver dig en mangel på kontanter for at betale dine øjeblikkelige regninger. Selvom du vil svømme i kontanter om et par måneder, hjælper det dig ikke i øjeblikket. Faktisk er manglen på arbejdskapital den hyppigste årsag til småbrancher.

.

Mens du kan forsøge at forbedre din arbejdskapital ved at justere dine forretningsplaner, genforhandle vilkår med kreditorer eller forsøge at få kunderne til at betale på en mere tidsmæssig måde, er det måske ikke nok. Det kan være nødvendigt at overveje at få finansiering. Heldigvis er der mange muligheder, men du skal undersøge mulighederne i dybden for at bestemme den bedste løsning for din situation.

.

Første trin

.

Før du beslutter dig for nogen finansiering, skal du vide præcis, hvor meget din virksomhed skal bruge, og hvor meget du har råd til at betale. Du bør bestemme mangelbeløbet mellem at betale dine månedlige regninger og dine disponible kontanter. Det er også vigtigt at være realistisk om dit vækstpotentiale, og hvis du vil have nok ekstra penge ned for at betale dine månedlige regninger og et lån.

.

Beslutninger, beslutninger

.

Der er mange muligheder for at få finansiering. Blandt de mest almindelige er banker og alternative finansielle selskaber.

.

For at være stumpe er store banker, som generelt opkræver lavere renter, tilbageholdende med at lave kortfristede lån, især for mindre beløb. Det er mere rentabelt for dem at have større lån over en længere periode. Det er en af ​​hovedårsagerne til bankernes acceptgrad på omkring 20% ​​for små virksomheder. Derudover er kravene ret strenge, herunder stellar kredit score og dokumentation i mindst tre år. Banker kan være ret særlige med hensyn til de industrier, de låner til, da mange anses for risikable, som f.eks. Restauranter. Låneprocessen kan også være ret lang.

.

Alternative finansieringsselskaber har blomstret de seneste år på grund af vanskelighederne med at få banklån. Disse långivere har mere fleksible krav til kredit score og er opsat på at arbejde med små virksomheder i alle branchetyper til kortfristede lån og andre former for finansiering, som f.eks. Ulempen ved alternative långivere er, at renten er højere end banker, så du skal overveje det, når du regner med dit lånebeløb.

.

På grund af udbredelsen af ​​de alternative långivere skal du være forsigtig med at få et lån fra en omhyggelig långiver. BFS Capital , der har været i drift i 15 år, har en A + rating fra Better Business Bureau (BBB).

.

Ansøgningsprocessen for BFS Capital og andre alternative långivere er ret let sammenlignet med bankerne hvad angår papirarbejde og dokumentation. Når en virksomhed er godkendt, kan en virksomhedsejer modtage midlerne i så lidt som to dage.

.

BFS Capital og andre alternative långivere tillader virksomhedsejere fleksibiliteten til at bruge lånepenge på den bedst mulige måde for deres forretning, i modsætning til banker, der kræver omfattende dokumentation om, hvordan midlerne skal bruges.

.

Kontantfremskridt , som er tilgængelige fra BFS Capital, udnytter fremtidige daglige kreditkortsalg for arbejdskapital. Da pengene er taget ud hver dag fra kreditkortsalg, virker det ikke så tungt, især da salgsmængderne stiger.

.
.
. Erica Stone
.
.

Erica er en veteran journalist og redaktør, hvis erfaring omfatter Dow Jones Newswires og Associated Press. Hun har skrevet om en række emner lige fra sport til komplekse økonomiske problemer.

.
April 16, 2018