Back to Question Center
0

Hvorfor være i den lille virksomhed Trækker hjælper mig med at hjælpe franchisetagere

1 answers:
.
.
. internationale umzüge preise.4375,0.51503759398496241&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725830000000" alt="Helping Franchisees">

Da Multi-Unit Franchise Conference starter i dag i Las Vegas, er jeg spændt på at tilbringe de næste par dage at tale med franchisegivere og franchisetagere om deres mest presserende økonomiske og erhvervsmæssige problemer. Efter min opfattelse er der ikke mere vigtig erhvervssektor end franchisetagere - og multifunktionsoperatører er kernen i denne industri.

Amerika blev grundlagt på små virksomheder. De samme principper fra tidligere generationer er stadig til stede i dagens franchisetagere. Og ligesom virksomhedsejere i yesteryear, er mange nuværende franchisetagere veteraner eller indvandrere - på frontlinjen for små virksomheder hver eneste dag.

Derfor elsker jeg at hjælpe franchisetagere. Hvor mange mennesker ved, at franchisetagere udgør 900.000 virksomheder og over 11 millioner arbejdspladser over hele landet?. Jeg tror ikke, at vi som land betaler tilstrækkelig opmærksomhed eller giver tilstrækkelig kredit til franchisetagernes bidrag til samfundet.

Franchisetagere vil fortælle dig, at de har de samme udfordringer - ting som cash flow, den daglige drift, bemanding og muligheder som andre små virksomheder. Men der er også situationer, der er unikke for franchisetagere. Meget ofte pådrager de sig betydelige, uplanlagte og uventede udgifter, der følger med virksomhedens opgraderinger, som at tilføje nye menukort. Dette kræver hurtig adgang til arbejdskapital og kræver ofte et småforetagenes lån .

Når der opstår muligheder, som regel i form af chancen for at købe ekstra enheder, skal operatøren handle hurtigt eller tabe. Igen, han eller hun har brug for en betydelig mængde kapital næsten øjeblikkeligt. Flere traditionelle finansieringskilder er typisk ikke i stand til at møde tidslinjen, og operatøren kan ofte ikke kvalificere sig til finansiering. Det er derfor, vores branche eksploderer.
Som andre mindre virksomheder har franchiseoperatører brug for kapital til opgraderinger , ekspansion , indkøb af nyt udstyr , ny teknologi og. Det er her, vi kommer ind som leverandør af kortfristede erhvervslån samt købmands kontantforløb. Selvom vores branche er kendt som "alternativ finansiering", er det, vi tilbyder, hurtigt ved at blive standarden.

Virksomheder, inklusive franchiseoperatører, kommer til at stole på og stole på os mere og mere. BFS Capital finansierer 150 til 200 virksomhedsejere hver måned. For mig er det imponerende. Vi hjælper købmænd, der er derude, og arbejder deres små virksomheder hver dag.

Vi gør det til et punkt at arbejde med små virksomhedsejere. I slutningen af ​​dagen, nogle gange skal du låne penge for at tjene penge. Mit ultimative mål er at hjælpe franchisetagere med at dyrke deres forretning.

En simpel ansøgning vil komme i gang, og du behøver ikke bruge de næste uger til at samle dokumentation, din forretningsplan osv. Når du er godkendt, kan du få midler i hånden så lidt. som to arbejdsdage.

Som tidligere virksomhedsejer forstår jeg, hvad virksomhedsejere går igennem dag efter dag. Jeg har boet det og har været i de samme grøfter. Så jeg fortæller franchisetagere at ringe til mig direkte, dag eller nat. Jeg henter min telefon 24/7-godt, næsten ..

Når du ringer til mig, sørger jeg for, at jeg forstår præcis, hvad det er, du forsøger at gøre. Derefter diskuterer vi dine bedste muligheder for dine pengestrømme og vækstbehov. På BFS Capital ønsker vi, hvad der er bedst for dig og for din virksomhed.Billede med tilladelse til Phaitoon / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
. Scott Kantor
.
.

Scott Kantor er direktør for forretningsudvikling hos BFS Capital. BFS Capital er stolt over at være et akkrediteret BBB-selskab med en A + -rating. Følg BFS på Google+ , Twitter og Facebook .

.
April 16, 2018