Back to Question Center
0

3 tips til en sund livsstil for små virksomheder

1 answers:
.
.
. windows vps 1$.png?center=0.50150150150150152,0.428&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575730280000000" alt="Healthy Lifestyle Small Business Owners">

En af fordelene ved at eje din egen virksomhed kører det på din egen tid. Selvfølgelig, jo sværere du arbejder, jo mere succesfulde vil du være. Men nogle gange kan en erhvervsdrivendes eller iværksætters livsstil tage et stort vejafgift på dit helbred. Det er ikke nemt at finde tid til at planlægge sunde måltider eller motion regelmæssigt efter lange arbejdsdage. Hvis det ikke er højt på din prioritetsliste, hvis du lever sundt, kan du blive fanget i en brutal cyklus med dårlige vaner og mangel på regelmæssig fysisk aktivitet, der i sidste ende vil føre til træthed og forværret helbred. Især for små virksomhedsejere , bør en sund livsstil være en prioritet. Som følge heraf vil dit generelle humør, energiniveau, produktivitet og lykke blive bedre.

Her er tre strategier, der hjælper med at opbygge og opretholde en sund livsstil.

Der har været flere undersøgelser, der korrelerer med at vågne tidligt med succes. Harvardbiologen Christoph Randler fandt, at folk, der vågner op tidligt, har tendens til at være mere proaktive og mere tilbøjelige til at forudse problemer og finde løsninger mere effektivt. Den stille morgentid kan være en god tid til at organisere din arbejdsplan for dagen, ugen eller endda måneden. Målsætning og planlægning er afgørende for en vellykket forretning. Selvfølgelig kan det være svært at vågne op tidligt, når du ikke er i seng indtil kl. Giv dig selv en sengetid og håndhæve det selv. At sove om 1 AM og vågne klokken 9 er meget anderledes end at sove 10:00 og vågne klokken 6:00. Selv om søvnmængden er den samme, siger søvneksperter, at man går i seng tidligere og vågner tidligere, hjælper din krop med at være mere i overensstemmelse med jordens cirkadiske rytmer og giver mere genoprettende søvn. En anden fordel at vågne op tidligt er at have tid til at udøve, før arbejdsdagen begynder.

At øve på daglig basis vil øge dit humør og energi niveauer for en mere produktiv arbejdsdag. Dette kræver ikke nødvendigvis, at du går i gymnastiksalen klokken 5 om at pumpe hardcorejern i to timer. Daglig motion kan være så simpelt som en 5 minutters gåtur rundt på kontoret hver time eller i stedet for at køre til frokost, gå eller cykle der. Fysisk træning giver benchmarks til at ramme regelmæssigt og skaber en rygrad i hverdagen. Det er noget at falde på, hvis alt ser ud til at være spiral ude af kontrol - som alle virksomhedsejere oplever mindst én gang i deres levetid. Daglig aktivitet holder dig fysisk, mentalt og følelsesmæssig sund.

Det kan være tæt på umuligt at være stressfrit hele tiden, men at opretholde en sund balance er nøglen. Stress kan være en gateway til problemer med træthed, depression og angst. Hvis du ikke er i stand til at klare dine stressniveauer, kan du rejse ned på en meget ødelæggende vej. For nogle er stressen kronisk og vedholdende. For andre svinger det afhængigt af situationer. Små virksomhedsejere og iværksættere er mere modtagelige for kronisk vedvarende stress på grund af deres engagement i deres arbejde og virksomhedens krav. Når du føler dig overvældet af din arbejdsbyrde, tag et øjeblik til at forstå problemet. Forsøg ikke at ignorere eller undertrykke dine følelser. I stedet skal du tage et par dybe vejrtræk og forsøge at slappe af selv. Tænk på de ting, der skal gøres og visualiser udfaldet. Inddragelse af enhver form for meditation, dyb vejrtrækning, bevidst vejrtrækning eller lydbehandling gennem hele dagen som daglig praksis er en stor fordel for at dæmpe stressresponset.

Vaner bliver ikke vaner efter en gang. Du er nødt til at holde øve og træne din krop og sind for at indarbejde disse livsstil tips. Der er mange ting, som en lille virksomhedsejer kan gøre for at forbedre deres hverdag, men disse strategier er et godt udgangspunkt for en sund livsstil. Hun er kendt for at dække personlige og forretningsmæssige finansierings- og gældsløsninger. Opret forbindelse med Cecillia på Twitter .

.
April 16, 2018