Back to Question Center
0

Tilgængelig onlineundervisning Perfekt til travle forretningsejere

1 answers:
.
.
- sealmaster in baltimore county. Online Learning for Business Owners

Uanset om du ejer en restaurant , en blomsterhandlerbutik eller en selskabsdyrforretning, hvis du er en typisk lille virksomhedsejer, har det meste af det du har lært om at drive din virksomhed været. fra skolen af ​​hårde slag. Mens forsøg og fejl er 'OJT' -indlæring noget af det bedste, vil mange små virksomhedsejere have fordelene ved en mere formel uddannelse.

Men hvem kan spare tid, især hvis kurserne tilbyder information, der stort set er akademisk?. Så værdifuldt som det er, hvad virksomhedsejere ønsker og har brug for - er i virkeligheden viden, de kan anvende i deres egne virksomheder lige nu .. på områder som regnskab, planlægning, budgettering, markedsføring, ledelse og drift.

Online læring har eksploderet i de sidste par år, og små virksomheder er en vigtig gruppe af modtagere. Der er emner og formater til forskellige læringsstile og præferencer. Tre fantastiske og meget forskellige online-alternativer undersøges nedenfor.

En lille virksomhedsejer fandt den perfekte løsning og delte sin erfaring tidligere i år i Du er Boss bloggen på nytimes. com. Paul Downs, der grundlagde Paul Downs Cabinetmakers, faldt ved et uheld til Coursera , den online uddannelsesvirksomhed, der tilbyder gratis kurser inden for en bred vifte af emner, herunder erhvervslivet, til alle, der ønsker at tage. dem. Med henvisning til sig selv som et "socialt iværksætterfirma" samarbejder Coursera i øjeblikket med 62 store universiteter for at give kurser undervist af topprofessorer.

Downs fandt et kursus kaldet En Introduktion til Operations Management. At drive sin virksomhed havde lært ham meget, men han vidste, at han havde brug for at vide mere om tildeling af ressourcer - mennesker, rum, maskiner - for at holde produktionen flydende i en fabriksindstilling.

Ikke kun udbrød Downs sin viden i løbet af seks ugers kursus (videoforedrag, hjemmearbejde og diskussionsforum), han delte også nogle af foredragene med sine medarbejdere. Downs beskriver kurset, og især videoformatet, som en perfekt pasform til travle mennesker.

Andre virksomhedsejere sværger ved de online uddannelsesværktøjer, der tilbydes af Harvard Business Review (HBR). Lad ikke navnet skræmme dig væk: De oplysninger, HBR giver, er ikke kun for virksomhedsledere. Virksomhedsejere, der har samplet dem, siger, at online-seminarer og vejledninger også er målrettet mod dem , der driver små virksomheder og iført alle hatte. Eksempler: Harvard ManageMentor ® tilbyder 44 moduler om kritiske styringsspørgsmål og vil hjælpe dig med at opbygge, udvide eller opdatere dine evner. Og du vil måske prøve den dynamiske simulerede læring om emner fra prissætning til markedsføring til driftskapital og styring af vækst.

Afhængigt af dine behov tilbyder National Federation of Independent Business (NFIB) efteruddannelsesressourcer og artikler til virksomhedsejere, der ønsker at 'fortsætte med at lære' og 'holde øje med de seneste. industri tendenser. "Fra skatter og sundhedsydelser til netværk og balance mellem arbejde og liv, dækker NFIB omfanget af relevante emner og vil pege dig i den rigtige retning for mere.Billede med kangshutters / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating

April 16, 2018