Back to Question Center
0

SOLOMO: Mærker Mød kunder, hvor de er

1 answers:
.
.
- certificates of achievement templates. SOLOMO Brands Meet Customers

Selvom du tror at du ikke kan lære endnu et akronym, må du ikke afvise SOLOMO!. Som en lille virksomhedsejer skal du gøre SOLOMO til en del af dit ordforråd og forretningspraksis - det er det afgørende for din synlighed og salg.

SOLOMO er hvor social, lokal og mobil skærer: Du skal være social, tænke lokalt og sørge for at du forbinder dine kunder, der bruger store mængder tid på sociale netværk . og er alle mobile hele tiden med smartphones og tabletter. Og det tilføjer lokale oplysninger til søgning, der bringer disse tre dynamiske elementer sammen.

Eksperter siger, at SOLOMO er intet mindre end en revolution - og en der revolutionerer det digitale marketinglandskab.

Så hvad er nyhederne her?. Hvert af disse områder har vokset de seneste år. Men den nye efterspørgsel på små virksomheder er især behovet for at have en integreret strategi, der inkorporerer alle tre punkter og sikrer, at de supplerer hinanden. Når du gør dette, får du en forståelse for dine kunders vaner - bogstaveligt talt 'møde dem, hvor de er. '

Hvad kører et intensiveret skub for at gå SOLOMO?. Næsten 120 millioner smartphone-brugere. Til at begynde med har tre fjerdedele adgang til forskellige former for detailrelateret indhold på deres smartphones-indhold, der hjalp dem med at beslutte at foretage næsten 160 milliarder dollars i indkøb i sidste år alene!. De opdaterer løbende og deler indhold på sociale netværk og bruger i stigende grad lokale check-in for at finde ud af, hvad der er i nærheden.

Her er hvordan SOLOMO bryder ned:

SO = socialt . Dette er den platform, du har brug for at engagere kunder og skubbe dine meddelelser ud til dem. Det er, hvordan de får personlig information og taler til hinanden. Eksempler er Facebook, Twitter og for virksomheder, indholds marketing. Forskning siger, at over halvdelen af ​​marketingfolk siger, at de ville gøre Facebook til deres # 1 valg til reklame.

LO = lokale . Hvor tæt / tilgængelig er du til dine kunder - hvad enten du er online eller i geo-lokale vilkår?. Flere og flere forbrugere mærker sociale medier indlæg og opdateringer og foto uploads med deres placering. Hvilket betyder, at når du tilbyder incitamenter til kunder at checke ind på Foursquare, Yelp eller Facebook, genererer du også gratis forfremmelse til din virksomhed.

MO = mobil . Mediet, der forbinder dit brand med kunder og kundeemner, skal indeholde ting som at sikre, at dit websted er optimeret til mobil-, mobilannoncering og mobilapps. Brugere får vist mobilannoncer og foretager indkøb som følge heraf. Men mange siger, at de endnu ikke ser nogle af deres foretrukne mærker på mobilen.

Men på trods af den mulighed, SOLOMO råder over, siger mange, at virksomhederne bare ikke gør nok eller flytter hurtigt nok til at engagere kunder. Digital media guru Brian Stoller er en af ​​dem. Har vi ikke alle lært nu, at forbrugerne venter på ingen?. Hvis de vil have noget, finder de det - hvor og hvor de har brug for det. Stoller sagde for nylig ( adweek.com ), at marketingfolk ikke bare holder op med forbrugerne, det er ikke nok nok at vedtage nye platforme og teknologier. I stedet siger han, at du skal blive en adaptiv marketingmedarbejder ved først at erkende, at dine mobilforbrugere vil være modtagelige for intet mindre end tilpasset hurtigreaktionsmarkedsføring. At levere på det, siger han, betyder hurtigt at analysere de data, du får, finde ud af 'overskriften' og skubbe din besked ud, før dine kunder beslutter at fortsætte.Billede med sippakorn / FreeDigitalPhotos. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
April 16, 2018