Back to Question Center
0

Small Business Web Design Eksempler - hvem gør det rigtigt

1 answers:
.
.
. managed services strategy in Portland.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575734450000000" alt="Small Business Web Design Examples Who’s Doing Right">

Hvis du ikke har en hjemmeside, begynder folk at spekulere på dig.

.

"Hvilken type virksomhed har ikke en hjemmeside?"

.

"Hvad skjuler de?"

.

"Hvorfor er det eneste sted at finde oplysninger om denne virksomhed en Facebook-side med et indlæg og tre forfærdelige billeder?"

.

Du vil ikke have folk tænker på det, og med små virksomheder er et websted et must.

.

Et websted er nu næsten lige så vigtigt som en butikskonfiguration, og hvis du driver en online-forretning, er det bogstaveligt talt din butiksfront. Hvilket betyder at have et effektivt, æstetisk tiltalende websted design er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre for din virksomhed. At ansætte en webdesigner er en stor investering, men uundgåeligt spørger de dig, hvad du vil have dit websted til at ligne. Og da du får brug for inspiration, er her nogle af de bedste små virksomheder, vi har fundet.

.

Zeroez

.

http: // www. zerorezatlanta. com /

.

Denne vinder af 2016 Webaward for Best Small Business-websted touts en Atlanta-området tæpperensning selskab på en bemærkelsesværdig ligetil måde. Det første, der er synligt ved landing på stedet, er lyse, mærkbare ikoner, der forklarer meget klart, hvad Zeroez gør. Hvert ikon fører til en detaljeret side, der beskriver hvorfor hver rengøringsservice er vigtig, processen Zeroez bruger til at gøre det, med en hurtig video til at demonstrere det hele.

.

Den sjove del kommer som du ruller ned på hver side, hvor animation designet til at efterligne hver rengøringsmetode tager besøgende gennem processen, mens de ruller ned. Siden bliver "renere", som de ruller, og viser effektivt det store arbejde, som Zeroez gør. Det er en sjov, enkel, let at navigere side, der forklarer virksomheden, samtidig med at potentielle kunder får et visuelt hjælpemiddel til, hvorfor dens service er vigtig.

.

UVE værelser og vinbar

.

http: // www. uvelanghe. det / den /

.

Når du ejer en rustik kro og vinsmagning på det italienske landskab, behøver du virkelig ikke mere end billeder til at sælge dit produkt. Men billederne på dette websted vil gøre bogstaveligt talt enhver, der besøger, vil besøge Italien og bo på dette familiedrevne kro. Store panoramaudsigter af vingårdsklædte bakker hilser besøgende straks efterfulgt af lige så imponerende billeder af den inkluderede morgenmad, vinrummet og spaen.

.

Designet er enkelt, men giver et øjeblikkeligt indtryk. Bevilget, stedet er på italiensk, og hvis dine sprogfærdigheder er rusten navigation kan være et trick. Men hvis man antager målmarkedet her, er italienerne på udkig efter en weekend væk, visuals og indlysende oplysninger gør en weekend her ser ud som et indlysende valg.

.

Craftcoffee. com

.

https: // www. craftcoffee. com /

.

Som en nyhedsartikel eller et blogpost, har en god hjemmeside brug for at få fat i det pågældende publikum. Og denne kaffe abonnementstjeneste baseret ud for New York City får de besøgende straks med et dristigt krav: "Brew better coffee. Betal købmand priser. "Nå, hvem vil ikke vide mere om det?"

.

Efter det logiske logik er det næste afsnit (synligt uden at rulle på et skrivebord) "Hvordan virker det", så besøgende har deres største spørgsmål besvaret uden endda at skulle flytte musen. Webstedet bruger no-nonsense formulering, der virkelig sælger produktet - Frisk ristet kaffe, bekvemt leveret, med prisgaranti. Besøgende sælges uden endda at klikke på et link, og i form af at hænge et publikum og give dem det, de ønsker, er dette websted et perfekt eksempel.

.

4 Rivers Smokehouse

.

https: // 4rsmokehouse. com /

.

Kød er altid en god tegning. Og med en simpel sætning "18 år at mestre. De mundvandende billeder fortæller restaurantens historie og får de besøgende glade for at lære, hvor de kan finde sådan lækkerhed.

.

Designet gør disse oplysninger smertefuldt enkle at opdage, med en "placering" faneblad, der ikke kun tager besøgende på en side, der lister over alle 4 Rivers steder, hver placering har også et fotografi at følge med. Den øverste navigation har enkle faner til at gennemgå menuen og finde ud af om catering, så enhver, der er interesseret i at forbruge det glittende kød i hovedbilledet, behøver ikke at gå langt for at finde det.

.

Opsving

.

https: // www. teamupturn. com /

.

At sælge folk på grillet kød eller italiensk landskab behøver ikke engang ord. At sælge dem på teknologisk rådgivning til organisationer, der beskæftiger sig med store sociale spørgsmål, er lidt mere kompliceret. Dette firma har uddannede organisationer fra Verdensbanken til USA's Repræsentanternes Hus om, hvordan data og teknologi påvirker, hvad de gør, og hvordan de kan udnytte den teknologi til deres fordel. Lyder stadig kompliceret?

.

Webstedet bryder sammen, ikke kun de store navnsklienter Upturn arbejder med, men går ind i simpelthedsspecifikke detaljer af, hvordan de har hjulpet. Skrifttypen er stor og læsbar, kopien er ren og let at forstå. Og for et noget kompliceret koncept gør Upturn et fantastisk arbejde med at forklare sig uden at skulle forlade destinationssiden.

.

The Chopping Block Chicago

.

https: // www. thechoppingblock. dk / boot-camps

.

Med et navn som "Chopping Block" kan den uinformerede besøgende tro at denne madlavningsskole er alt fra et steakhouse til en knivproducent. Men spørgsmål besvares fra den anden en besøgende lægger øjnene på siden med en navigationslinje øverst på siden, der forklarer præcis, hvad The Chopping Block gør: "Klasser, Party, Shop, Drink, Boot Camp. "Næsten alt det lyder sjovt, spar måske for boot campdelen.

.

Et nysgerrig besøg på nogen af ​​disse faner bringer besøgende til fuldfarvede billeder med enkle, en-sætningsforklaringer. Uanset om det er madlavningskurser, private fester, ugentlige intensive "boot camp" -kurser eller salg af køkkenredskaber online. Kombinationen af ​​detaljer og enkelhed parret med forklarende fotografier gør dette til en af ​​de bedste steder, vi har fundet for enkel tilrettelæggelse af komplekse oplysninger.

.

Hotel Andra

.

http: // www. hotelandra. com /

.

Selvom du ikke taler et engelsk ord, fortæller dette boutiquehotel i Seattle hele sin historie uden at forlade landingssiden. For det første viser det hotellets beliggenhed med et solnedgangsbillede af bygningen kun et par blokke fra Space Needle. Billederne skifter derefter til en indbydende lobby komplet med brændeudsmykkede fællesarealer og derefter til rummelige værelser til et moderne, elegant kontorrum. Uden at skulle kigge på en enkelt anmeldelse, ved du præcis hvad du kan forvente af Hotel Andra.

.

Telefonnummeret og reservationslinket er umuligt at gå glip af, og det første link, der er angivet ud fra destinationssiden, er at tage billeder. Det er klart, at Andra forstår, hvad folk ønsker ud af et hotellets hjemmeside, giver det til dem, og giver besøgende mulighed for at beslutte næsten straks, om dette er et hotel, de gerne vil have.

.

Katforbindelse

.

http: // www. thecatconnection. com /

.

Hvis du er en kat person eller en person, der elsker dem, kan dette websted have den største e-mail tilmelding popup til enhver tid. Efter at have navigeret til webstedet, kommer et par skræmmende katte øjne op på skærmen med ordene "adlyd din kat - gør ikke kitty mad" opmuntrende besøgende til at tilmelde sig denne kat forsyningsstedets e-mail liste. Og enhver, der kender en kat's onde hypnotiske kræfter, kommer ind i deres email uden anden tankegang.

.

Den design gimmick til side, resten af ​​webstedet er så simpelt en kat selv kunne nok regne det ud. Cat Connection kender klart publikum og hvordan man kan tale sit sprog. Og når det gælder at tiltrække kunder med et websted designet specielt til dem, er dette et fremragende eksempel.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018