Back to Question Center
0

Sådan kommunikerer du din virksomheds vision til medarbejdere

1 answers:
.
.
. web hosting new orleans.432&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131605846310000000" alt="How Communicate Your Company's Vision Employees">

At have en vision for målene og den fremtidige retning af en lille virksomhed er en nødvendighed for succes.

.

Mens du som en lille virksomhedsejer kan forstå alt om din vision for fremtiden, hvis du har medarbejdere, skal de også logge på. Ellers er det meget usandsynligt, at det nogensinde vil blive opnået. Her er nogle tips til at hjælpe med at skabe lidenskab for dit hold for at realisere det.

.

Kommuniker det!

.

Som en lille virksomhedsejer sætter du tonen til dit personale. Så det er op til dig at få dem entusiastiske over virksomhedens retning. For at gøre det skal du forstå, hvor engageret dine medarbejdere er i virksomheden. På baggrund af engagementets engagement bør du derefter formidle begrundelsen for visionen og detaljere trinene for at opnå det.

.

Sørg for, at hvert niveau af medarbejder spiller en rolle i at opnå din vision, eller du risikerer frigørelse fra dem, der er udeladt. Når du drøfter virksomhedens vision og motivationen bag det, skal du sørge for at gøre det visuelt, så det er let at forstå. Gentag det ofte og på forskellige steder, såsom holdmøder, møder med nøglemedarbejdere, e-mails, nyhedsbreve, interne sociale medier og arbejde sociale arrangementer.

.

Det mest kritiske er at have en indledende detaljeret opfordring til handling for medarbejderne til at nå dine mål. Hvis du simpelthen bare snakker om dine mål på højt niveau uden at forklare hvilken rolle dine medarbejdere har for at nå det, vil de ikke føle nogen forbindelse til visionen, og det vil næsten være umuligt at få dem revved op om det.

.

Lyt til dit hold

.

Mens du kommunikerer din vision er det kritiske første skridt, skal du bruge tid til at lytte til dine medarbejdere kort tid efter at du har forklaret det. En stor del forskning gennem årene har vist, at flertallet af mennesker reagerer positivt på at blive behandlet med respekt og vil arbejde hårdere, hvis de føler, at de har input til virksomhedens fremtidige retning. Ved bare at lytte kan du også få et andet perspektiv for at se, om din vision og tidsplanen for at ramme målene er realistiske.

.

Både kommunikere og lytte til dine medarbejdere kan ikke være en engangs begivenhed. Du skal være på toppen af, hvordan planen går, og eventuelle forhindringer, som medarbejderne oplever. Det er meget lettere at løse et problem i de tidlige stadier end at vente lang tid mellem møder og derefter finde ud af om et problem.

.

Etablere lange og kortsigtede mål

.

En fuldt realiseret vision kan tage mange år at realisere for en virksomhed. Så du skal levere både lange og kortsigtede benchmarks for dit hold at opnå. Disse mål kan tage forskellige former, herunder overskridelse af kvartalsvise salgsmål, gennemførelse af projekter forud for deadline eller andre mål, der er relevante for din virksomhed.

.

Da dit team stræber efter at nå benchmarks, skal du sørge for, at de ved, hvordan de gør det. Det kan være meget motiverende at vide, at du er tæt på at nå et vanskeligt mål, og at kun et skub kan inspirere dit team til at arbejde hårdere for at opnå det.

.

Gør dig selv kendt

.

Hvis du vil have dit hold til at være lige så motiveret som om din forretningssyn, skal du lede. Det er vigtigt, at du gør så meget som muligt for at gøre det muligt for dine medarbejdere at nå deres mål, f.eks. At levere de rigtige værktøjer til at udføre opgaverne.

.

Mens du ikke ønsker at mikromanage eller forstyrre medarbejdernes evne til at gøre deres arbejde, hvis dit team ved, at du er villig til at kaste dine ærmer op og arbejde sammen med dem under en krise, vil du tjene meget respekt,. som vil motivere medarbejderne på umærkelige måder.

.

Celebrate!

.

Det er meget motiverende for medarbejderne at vide, at deres indsats er værdsat.

.
.
. Erica Stone
.
.

Erica er en veteran journalist og redaktør, hvis erfaring omfatter Dow Jones Newswires og Associated Press. Hun har skrevet om en række emner lige fra sport til komplekse økonomiske problemer.

.
April 16, 2018