Back to Question Center
0

Shake Off the Cold og Start Forbered din virksomhed til foråret!

1 answers:
.
.
- i need to talk to a computer expert. Preparing Business for Spring

Det har været en hård vinter for mange, en der ikke er overstået endnu. Hvem kan modstå tanker om at spruce op i huset, gøre alle de afskedigede projekter og komme udenfor?
Virksomhedsejere er ikke anderledes. Glimpses of spring bringe tanker om at få ting færdige!. Men årstidsskiftet betyder ikke bare påskeliljer og varmt vejr og længere dage. Mens vinteren udspiller sine sidste få overraskelser, for virksomhedsejere, kan dette være den perfekte tid til at tage business versionen af ​​foråret rengøring og sprucing op. Generelt falder disse projekter i fire brede kategorier:

.
  1. Tilbagevenden af ​​vinterens virkninger.
  2. .

.
  1. Opfriskning.
  2. .

.
  1. Planlægning af uforudsete forhold.
  2. .

.
  1. Ny begyndelse.
  2. ..


Uanset hvor du befinder dig, viser din mursten sandsynligvis virkningerne af det sidste måneds vejr, det være sig temperaturer under nul, sne og is, høje vind, kraftige regn eller nogle. kombination. Tag dig tid til at vurdere udefra bygningen og det omkringliggende område til stokke, blade og andet snavs og alt, hvad der er revnet eller brudt, herunder fortove. Det er stadig lidt tidligt at starte reparationer, men du kan lave en liste og begynde at forene entreprenører til at gøre arbejdet, hvis du har brug for det. Og mens du er ved det, skal du kontrollere din skiltning, dit tag, dine vinduer og din indgang for at sikre, at alt er intakt.

Og glem ikke parkeringspladsen, hvis du har en. I Nord, Midtvesten og Østen var det en meget stor vinter for slagterier!. Få dem rettet så hurtigt som muligt for at undgå en stor kundegeneration.


Der er muligheder udenfor og inden for sprucing op. Har du brug for at male igen?. Reparation?. Re-arrangere?. Hvordan skal du få dine kunder til at føle, at foråret er sprunget, når de nærmer dig din virksomhed eller går i døren?. Hvis du har displayvinduer, kom med noget ekstra iøjnefaldende i år. Dito til skærme inde. Hvad med en sammenkobling med andre små virksomheder i nærheden?. Kan du tilbyde en stor forårsmeddelelse sammen?. En tur giveaway?. Opfriskning kan betyde, at du ikke kun sporer dit miljø, men også tager et nyt perspektiv.


Dette er en afgørende del af din tjekliste forår: Sørg for, at dine katastrofeberedskabsplaner er opdateret og i orden, hvilket omfatter kontinuitet i virksomheden. Hvis du ikke gør noget andet, skal du gå til preparemybusiness. org , der tilbydes af Small Business Administration (SBA). Hver måned er Forbered My Business vært for gratis, uddannelsesmæssige webinar kurser i forretnings kontinuitet og planlægning af katastrofeinddrivelse. Webinarerne dækker alt for at overveje og indbefatte i din skriftlige levende plan, fra kommunikation til vejr (herunder orkaner) til medarbejdere. Et kritisk punkt virksomhedsejere kan overse: Deling planen med alle andre i virksomheden og tildele individuelle ansvar for at sætte det i gang, hvis du skal.

På en beslægtet note, tag dine forsikringer ud og gennemgå dem. Faktisk, hvis du ikke har overgået dem med din forsikringsagent i et stykke tid, planlæg et møde nu. Gennemgå din dækning og få det justeret om nødvendigt. Det ekstreme vejr og katastrofer i de sidste par år har medført ændringer i branchen.

Og mens du er ved at lave en liste over ting, der skal tjekkes for slitage og / eller funktionsfejl. Her er blot nogle få:

.
  • Få klimaanlægget inspiceret og indstillet.
  • .

.
  • Kontroller røgdetektorer / sprinklersystem.
  • .

.
  • Kontroller din belysning;. er det optimalt for dit rum?
  • .

.
  • Kontroller stikkontakter og sikringsbokse. Har funktionelle ildslukkere på bekvemme steder. Hvis du har tænkt på at introducere et nyt produkt eller en tjeneste, er foråret et glimrende tidspunkt at kaste det ud - eller i det mindste teste det. Hvis du ikke har et kundeloyalitetsprogram, skal du starte en nu eller opdatere din nuværende. Alle humør lyser som forventning til efterlængte forårsmåneder bygger. Det er på tide at udbrede dine bedste nye ideer - dine kunder bliver mere modtagelige end nogensinde!
   Billede med Serge Bertasius Photography / FreeDigitalPhotos. net

   .

   Hvordan bliver du normalt klar til årstidsskiftet?

   .
.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
April 16, 2018