Back to Question Center
0

Håndtering af kundefordringer er kritisk for små virksomheder

1 answers:
.
.
. best long term care insurance in california.48070175438596491,0.45&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575726080000000" alt="Managing Accounts Receivable">

Vi elsker alle at blive betalt, ikke vi?. Og det ville det ikke være godt, hvis kunderne kun gav os penge når vi leverede vores produkter eller tjenester?
Det er lidt af en ikke-brainer at sige, at de fleste små virksomhedsejere foretrækker. at have kontanter i modsætning til kundefordringer eller penge, de forventer at blive betalt af kunder efter at produkterne / ydelserne er blevet leveret. Men som CPA Sheila Shanker påpeger i smallbusiness. Chron. com , mange små virksomheder-konsulenter og medicinsk praksis er blot to eksempler - brug ikke kontantbaserede driftsmodeller. Dette betyder simpelthen, at de ikke samler på stedet og skal vente på at blive betalt. Disse udestående betalinger bliver "kundefordringer" i deres regnskabssystemer.

Tilgodehavender og "samlinger" går hånd i hånd, fordi det kun er en kendsgerning, at nogle kunder ikke betaler fuldt ud eller i tide i henhold til de vilkår, de har aftalt at forhåndsgive. Shanker råder små virksomheder til at være meget opmærksomme på kundefordringer - og at indsamle dem - fordi begge potentielt kan påvirke dine operationer på væsentlige måder. Her er et par ting at vide:

.
  • Likviditet. En fælles løbetid for tilgodehavender er 30 dage, men flere og flere ændrer virksomhederne det for at forbedre cash flow og likviditet. For eksempel tilbyder mange en to procent rabat for betalinger foretaget i 10 dage. Andre er simpelthen flytte forfaldsdatoer op eller opmuntrende "betaling ved modtagelse. ”
  • .
  • Økonomi. På trods af at vente på betaling, når du har tilgodehavender, siger Shanker at acceptere betalinger senere kan være en god salgsstrategi, ligesom at acceptere kreditkort, hvilket sandsynligvis vil øge din kundebase. I dagens verden er pengeinstitutter faldende.
  • .
  • Forhold og rapporter. Det er vigtigt at bruge regnskabsværktøjer til at se, hvad der virker (eller ej) med dine tilgodehavender. Den "nuværende ratio", for eksempel, giver dig en følelse af, hvor hurtigt fordringer indsamles. Rapporten "Aldringsfordringer" hjælper dig med at bestemme langsomme betalere og andre problemer.
  • .
  • Andre overvejelser. Nogle virksomheder betragter deres tilgodehavender som en investering og opkræver interesse for sene betalere. En langfristet tilgodehavende kan omdannes til et formelt "tilgodehavender", som fortæller nye renter og betalingsbetingelser.
  • .

Det er ofte, at små virksomhedsejere, der er jonglering med flere roller, har svært ved at fokusere nok opmærksomhed på deres tilgodehavender. Når disse fakturaer er ude, er det det, indtil betalingen ankommer.

Men fordi det bliver stadig mere afgørende for en virksomheds evne til at operere, får man betalt og bliver betalt så hurtigt som muligt. Der er opstået "kundefordringsforvaltning" som sin egen definerede proces. Og mere og mere er denne proces outsourcet til virksomheder, der specialiserer sig i det. Funding Gates (fundinggates.com) er et eksempel på et sådant selskab, der anvender en "CRM" (kundeforvaltningsledelse) tilgang til styring af tilgodehavender.

CRM-filosofien er baseret på, at forvaltningen af ​​tilgodehavender er en del af salgsprocessen og som sådan bør indeholde samme CRM-disciplin og detaljer, der findes i salgsd DNA. Med en CRM-tilgang, siger eksperter, hjælper med at opretholde kunderelationer, som altid bør være mål nr. 1. Det forbedrer også intern kommunikation og øger indsamlede midler.
I mellemtiden, hvis du har besluttet at gennemgå eller genoverveje, hvordan du håndterer dine tilgodehavender, lister hjemmesiden Young, Fabulous and Self-Employed (yfsentrepreneur.com) 26 ting hver lille. Virksomhedsindehaver har brug for at vide om kreditorfordeling . CRM er inkluderet i denne liste, men samtidig anbefaler du, at indlæg som "Late Payment Excuses" giver dig ret til betaling, selvom dine favoritkunder prøver at appellere til din bløde side.Billede med tilladelse fra Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
April 16, 2018