Back to Question Center
0

Top 3 måder at hurtigt forbedre dine lederskab færdigheder

1 answers:
.
.
. commercial appraiser.jpg?center=0.45345345345345345,0.534&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131605844490000000" alt="Top 3 Ways to Quickly Improve Your Leadership Skills">

At lede en lille virksomhed er et komplekst job, og det er tvivlsomt, at alle er født med alle de nødvendige færdigheder til at blive succesfulde.

.

Det betyder, at du kan lære at være en førende leder, men det indebærer en masse arbejde og tid for at få disse lektioner nede. Men der er også måder at forbedre dine ledelsesmæssige færdigheder lige nu. Her er tre måder, du kan blive den leder du er ment til at være.

.

Vurder dine evner

.

være åben for at vurdere dine lederskab færdigheder. Selvom det kan være svært at se dine fejl, er der ingen anden måde at forbedre, hvis du ikke forstår dine svagheder.

.

Hvis du har problemer med at komme i gang, tilbyder mange organisationer onlinequizzer til at evaluere dine evner. Blandt dem er Harvard Business Schools gratis forkortede otte minutters test for at give en indledende fornemmelse af dine ledelsesevner og en sammenligning med dine jævnaldrende. Du kan tilmelde dig testen her .

.

Efter at have foretaget en online test, har du noget at fortsætte, men en sand evaluering kræver input fra andre. Den bedste evaluering omfatter dine synspunkter sammen med de tidligere chefer, dine medarbejdere, kolleger og andre, som du har arbejdet med i årenes løb.

.

For at få feedback fra jeres jævnaldrende og andre, send en kort email, der forklarer, at du er interesseret i at forbedre dine lederskabsevner og vil sætte pris på ærlig feedback. Her er nogle områder, du kan bede folk om at rangere dig fra 1-10.

.
  • Ledelse
  • .
  • Kommunikation og Interpersonel
  • .
  • Organisation
  • .
  • kreativitet
  • .

Efter at have modtaget feedback, glem ikke at sende en tak note for at tage dig tid til at hjælpe dig. Når du har gennemgået svarene, skal du se, hvordan de geler med dit eget perspektiv. Det skal give dig et startsted for at arbejde på at blive en bedre leder.

.

Kommuniker Mere!.

.

Kommuniker med hele din medarbejder. Du kan starte med ugentlige møder i denne uge. Så sørg for at du også inkluderer individuelle samtaler, prøv at lancere et online nyhedsbrev og andre måder du kan komme med. Husk at have en tovejs samtale, ikke en monolog. Det betyder at du skal snakke og virkelig lytte til, hvad folk siger. Undersøgelse efter undersøgelse har vist, at folk ønsker at arbejde, hvor de behandles retfærdigt og meninger er værdsat.

.

En god leder skaber en atmosfære, hvor medarbejderne ikke er bange for at give dårlige nyheder, som f.eks. Ikke at opfylde salgsmålene for kvartalet. Det er bedre at kende hurtigere end senere, så du kan tage hurtige tiltag for at forbedre situationen. Men hvis medarbejderne er bekymrede mere om din følelsesmæssige reaktion, kan de forsøge at undgå at være den, der leverer de dårlige nyheder. Selv om det kan være ekstremt svært at kontrollere dine følelser, ved en sand leder, hvordan man ikke må lade følelser overta på arbejdspladsen.

.

Fortsæt lære

.

Din tid og penge er begrænset som en lille virksomhedsejer. Men du skal gøre det til en prioritet at skærpe dine ledelsesevner. Nye teorier og metoder udvikler sig altid, så du skal holde dig opdateret for at sikre dig, at du udvikler dig. Mens du bør gøre det til et punkt at læse de seneste bøger og artikler om emnet, hjælper det også uhyre med at deltage i faglige seminarer og andre arrangementer.

.

der er også mange online-online kurser. Her er nogle af de bedste gratis online kurser, som du kan tage på din egen tidsplan:

.
  • Niveau 5 Lederskab : Denne et timers kursus giver et overblik over, hvordan man bliver en Level 5 Leader og er baseret på Ann Arbor SPARK Entrepreneurial Boot Camp Program. Konceptet blev skabt af forretningsforfatter Jim Collins og er baseret på tanken om, at folk, der fører med personlig ydmyghed og professionalisme, opnår overlegne resultater. Du kan lære om de nyeste teorier og begreber i lederskab.
  • .

Alison. com er et websted, der tilbyder gratis kurser rettet mod iværksættere. Der er mange lederskabskurser, herunder "Leadership Skills in Business. ”.

.
.
. Erica Stone
.
.

Erica er en veteran journalist og redaktør, hvis erfaring omfatter Dow Jones Newswires og Associated Press. Hun har skrevet om en række emner lige fra sport til komplekse økonomiske problemer.

.
April 16, 2018