Back to Question Center
0

Fem træk af effektive små virksomheder ledere

1 answers:
.
.
. sale work dresses.jpg?center=0.49019607843137253,0.596&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575734430000000" alt="Five Traits Effective Small Business Leaders">

Få et hurtigt blik på enhver ikke-fiktiv bedst sælger liste, og du vil se mindst tre bøger med titler som "Den sidste bog, der nogensinde skal skrives om forretningsførelse. "Ofte efterfulgt af" Den sidste bog, der nogensinde skal skrives om Business Leadership, Volume 2 "med et tilhørende tre-dages seminar.

.

At lære at være forretningsleder er blevet stor forretning for sig selv. Men det er virkelig ikke så kompliceret. Master en håndfuld af afgørende træk, og du kan spare dig hundredvis af dollars på how-to bøger og tusindvis af timer med at læse dem. Her er fem træk, du skal absolut være en effektiv virksomhedsleder.

.

Innovation og tilpasningsevne

.

Disse kan virke som udtryk, der ikke rigtig er den samme egenskab. Men folk, der er innovative, forstår, hvordan markeder og produkter ændres, og finde måder at håndtere nye behov på. Og det betyder at have fleksibilitet til at gøre det inden for din egen forretning.

.

Folk, der ser udbrede løsninger på fælles behov, er, hvis ikke andet, dem, der har visionen om at skabe en virksomhed, der kan starte. Men evnen til at se manglerne i det nuværende marked er ikke nok. Store virksomhedsledere ser hvordan verden ændrer sig og forbliver et skridt foran det. Din virksomhed kan gøre fantastiske tal, men et år fra nu kan teknologi, konkurrence og efterspørgsel på markedet være helt anderledes. Og evnen til at være fleksibel og se, hvordan din virksomhed måske bliver nødt til at ændre fundamentalt - snarere end at hvile på sin succes - vil bestemme, hvor længe du holder frem i fremtiden.

.

Personers færdigheder

.

Den gamle kliché "det er ikke det du ved, det er som du ved", er en kliché af en grund: det er smerteligt sandt. Forhold er hjørnestenen i enhver branche, og hvis du som virksomhedsleder ikke er i stand til at tiltrække folk til dig selv, vil det være endnu sværere at tiltrække dem til din virksomhed. Det betyder ikke, at du skal være den mest charmerende, gregariske person på hvert kammermøde og netværksbegivenhed, men det betyder at du skal være en person, som folk nyder at snakke med.

.

Men at være god med folk betyder mere end bare lille snak på cocktailpartier. Evnen til at forfalske relationer kræver at gøre en indsats for at tilbringe tid sammen med og hjælpe mennesker, som måske ikke har nogen gavn for dig.

.

Personers færdigheder betyder også at vide, hvornår man skal holde op, og hvornår man skal lade folk være forkert. Der er mennesker i erhvervslivet, der er overbeviste om, at de ved alt om alt, og vil aldrig savne en chance for at fortælle dig. Og ligesom det eller ej, vil du nogle gange have brug for disse mennesker. En god forretningsleder ved, hvornår man bare skal lade disse mennesker tale - måske forkert - og lade verden finde ud af, hvem der har ret. Store egoer kan aldrig lide at blive fortalt, at de tager fejl, og du er uendelig mere sympatisk, når du lader dem gå videre og gør det.

.

Listening

.

Evnen til at kommunikere er afgørende for at være virksomhedsleder. du ville sandsynligvis ikke have fået din virksomhed væk fra jorden, hvis du ikke i det mindste kunne vise, hvorfor det var en god idé. Men vigtigere end evnen til at vise andre mennesker, hvad du ved, er evnen til at absorbere information fra andre.

.

At være en god lytter er en meget undervurderet færdighed. Ledere, især i erhvervslivet, er tilbøjelige til at gøre en masse taler og venter på, at andre mennesker slutter at tale, så de kan fortsætte. Men mange gange har dine medarbejdere, jævnaldrende, familie og kolleger virksomhedsejere et godt indblik i, hvordan man kan forbedre din forretning, og tage tid til at stille spørgsmål og lære vil kun gøre dig bedre.

.

Det er ikke nok kun at lytte til folk, som du opfatter, heller ikke at have gavn af. Når medarbejderne føler sig lyttet til, arbejder de med mere motivation. I værste fald vil du få dem til at føle sig som en del af processen. I bedste fald får du noget perspektiv, som du ikke havde.

.

En næse til talent

.

David Ogilvy - den berømte admann - sagde engang: "Hvis du nogensinde finder en mand, der er bedre end du er, skal du ansætte ham. "Og den evne til at få øje på folk, der skal gøre din forretning bedre, er en af ​​de vigtigste egenskaber i en virksomhedsleder. Fordi delegation er en så vigtig del af ledelsen på dette niveau, er det afgørende for din succes at få de rigtige personer til at uddelegere.

.

Dette betyder også at vide, hvor man finder talent. Steve Jobs plejede at forelægge gæsteforelæsninger på universitetscampuser rundt om i landet, så han kunne finde lyse, fremadrettede stjerner for at bringe til Apple. Og mens du måske ikke er en efterspurgt gæstetalster endnu, har du en fornemmelse for, hvor du finder de bedste mennesker til din branche, en uvurderlig færdighed.

.

Ud over bare at vide, hvor man finder talent, skal man også vide, hvilke talenter der bedst supplerer dine. Det betyder at kende dine svagheder. Hvis du ikke er en detalje person, find talent, der er stor i detaljer. Hvis du gør tal, men ikke kan tale offentligt, skal du finde en person, der er en dynamithøjttaler. Smart ansættelse betyder smart ansættelse for dig, ikke generelt. Så den mest kvalificerede kandidat er måske ikke den bedst egnede, og det er både kunst og dygtighed at anerkende dette.

.

Passion

.

Ja, det er et øjenrullende overbrugt udtryk;. en allestedsnærværende ord jobansøgere smider rundt som "team-player" og "målrettet. "Men i denne situation omfatter den nogle få træk, der er nøglen til små virksomheder lederskab. For det første skal du selvfølgelig elske, hvad din virksomhed gør. Så hvis du ikke finder verden af ​​erhvervsejendomme fascinerende, men bare kommer ind i det for at få et par bucks, vil du mislykkes. Din apati vil skinne igennem, og du vil tiltrække lige lejesoldatmedarbejdere.

.

Du skal også have et intensivt fokus på din virksomhed, nogle gange til skade for andre ting i dit liv. Den eneste måde at have det fokus på er, hvis du nyder det. Og den eneste måde at nyde alt så meget på er at være lidenskabelig over det.

.

Endelig skal du være dedikeret til din virksomhed, selv når andre tvivler på din succes. Måske er det en smule vildfarelse, men hvis du ikke tror din virksomhed vil fungere, vil ingen andre. Og den eneste måde at have så stor tro på i noget er en ubehagelig lidenskab.

.

.

Er der andre træk, man skal være en god leder?. Selvfølgelig er der ellers ville der ikke være 15 bøger på listen over bedst sælger hver uge og lærer dig alt om det. Men mangler nogen af ​​disse fem, og det kommer til at tage meget mere end at læse for at gøre dig til en førsteklasses virksomhedsleder. Og hvis du har fundet noget, som du tror kunne bruge forbedring, er det aldrig for sent at blive bedre.

.

.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
April 16, 2018