Back to Question Center
0

Tidstips til at øge din lille virksomheders produktivitet

1 answers:
.
.
- beech bookshelf. Small Business Productivity

Som en lille virksomhedsejer er nummer 1 på din ønskeliste de fleste dage nok en time eller to om dagen. Men eksperter siger, at aktivt beslutter og styrer, hvordan du bruger din tid, kan udvide dine dage på måder du ikke har forestillet dig.

Du ved allerede, at små virksomhedsejere har nogle unikke udfordringer, når det gælder at bruge tid på de rigtige ting på arbejdspladsen - ting, der giver maksimal afkast. Af naturen værdsætter mange små virksomhedsejere uafhængighed og som den praktiske natur at bære mange eller alle hatte. Par det med de ubarmhjertige krav og mængden af ​​detaljer små virksomhedsejere ansigt dag ind og dag ud. De fleste bevæger sig i lynhurtighed, fra at håndtere kunder og leverandører til at løse fordele ved at tinkere med en tempererende kopimaskine og tilbage igen.

Det føles som om du ikke har kontrol over din tid: Er du ikke nødt til at reagere på hvert eneste problem, der kommer op?. Faktisk har du mere kontrol end du tror. Og mens det er dit job at være lydhør, er der normalt mere end en måde at reagere på. Business Edge på fedex. com tilbyder trin, du kan tage for at styre 'dit mest værdifulde aktiv' -tid - hvorvidt det er din største hindring. '

For at gøre mere på mindre tid, lav detaljerede lister over alle opgaver, selvom du bruger planlægning og beslutningstagning. Udfør en dybdegående analyse af, hvor meget tid du tildeler til forskellige opgaver ved at holde optegnelser. Du vil se mønstre der kommer op på områder, hvor du skal være delegering eller outsourcing-eller eliminere helt. (Du skal overgå tanken om, at kun du kan udføre disse opgaver!) Og selvom i det mindste en del af din dag uundgåeligt er afsat til at udbrænde brande, kan du øge din produktivitet ved at opbygge en daglig rutine og holde dig så tæt på. det som muligt. Ikke kun det, du vil være i stand til at omfordele noget af din tid til vækst, indtægtsgenerering og endda opnå bedre arbejde / livsbalance.

Forretningscoach Wendy Hearn advarer mod Top 10 Time Wasters . Fra mangel på fokus og organisation til afbrydelser til e-mail, kan disse tidskrævere snige sig på dig og spise væk på din dag, før du indser. Og vi laver dem alle!. Genvinde kontrol ved først at være opmærksom og lave en liste over dine egne tidskrævere. Forstå at for meget spild tid kunne være et tegn på, at du undgår mere vanskelige og vigtigere opgaver. Selv om det bare er nemmere at reagere ubesværet på en række e-mails end at grave i din årsregnskab, så vil finansieringsoversigten stadigvæk stadig vente, og du vil være meget længere bagud.

Nu hvor du er på en tidsstyringsrulle, vil du også gerne tjekke hvad der forbydes. com siger er de 7 vaner af store små virksomheder . Disse skal gøre mere med, hvor effektive små virksomhedsejere investerer deres tid kvalitativt for at forbedre produktiviteten og ydeevnen. Du kender sikkert disse, men praktiserer dem ikke. Og måske har du ikke knyttet dem til din egen produktivitet. Denne liste omfatter ting som at tage vare på dig selv og være beskyttet af dit liv uden for din virksomhed. Stimulerende interesser, såvel som hjernen og den fysiske sundhed, siger artiklen, vil gøre dig til en mere dynamisk virksomhedsleder. Afrunding af vaner: Opretholdelse af relationer, opretholdelse af organiseret og afgørende vil alle hjælpe med at øge din virksomheds ydeevne.Billede med tilladelse til tobee / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
April 16, 2018