Back to Question Center
0

Omnichannel Retailing: Sådan kombinerer du fysisk og online shopping

1 answers:
.
.
.
. Omnichannel Retailing Combine Physical Online Shopping

Detailhandelen ændrer sig - individuelle softwareentwicklung. Vindues shopping plejede at betyde fysisk at gå til et indkøbscenter eller indkøbscenter, gå rundt og se på ting, vi ønskede. Nu ser vi på vores telefoner, tabletter og computerskærme. Takket være dagens teknologi, vokser detailhandel online i et meget hurtigere tempo end traditionelle indkøbsmaterialer hos mursten og mørtelbutikker.

Forbrugerne forventer i dag, at oplysningerne er let tilgængelige inden for fingerspidserne. Thatâ € ™ s hvor omnichannel retail marketing og shopping kommer ind, skaber en problemfri digital og fysisk shopping oplevelse. Forbrugere og mærker kan derfor altid tilsluttes, hvilket gør det lettere for virksomhederne at skubbe salget og for kunderne at købe.

Her er tre måder, hvorpå omnichannel-detailhandel kan hjælpe din forretning til at nå frem til og engagere flere kunder:

Det bedste af begge verdener

Der er ingen. tvivler på, at online shoppingkanaler vil overtage i fremtiden. Men nu er fysiske butikker stadig det bedste forbrugervalg. Med omnichannel-detailhandel kan virksomheder og forbrugere få det bedste fra begge verdener.

Ulejligheden for kunder, der handler i mursten og mørtelbutikker, er, at det kræver, at de fysisk går i butikken, kigger rundt og beslutter sig for indkøb. Ulejligheden ved at handle online er ventetiden på produktion og forsendelse. Med omnichannel-detailhandel kan de to blive en. Kunderne har mulighed for uden problemer at browse online-markeder, sammenligne priser og produkter uden at skulle behøver at forlade deres hjem, og selv vælge at afhente deres køb i butikken, springe over de lange linjer.

Med adgang til bredere produktvalg, flere muligheder for rabatter og flere muligheder for afhentning eller levering, har omnichannel-shoppere også en tendens til at bruge flere penge end almindelige kunder.

On-Demand Kundeservice

Tidligere havde kunderne behov for at tale med nogen om et problem med deres køb eller et spørgsmål om et produkt, de ville have. at tage en tur til den fysiske butik for at tale med en kundeservicerepræsentant. Nu kan kunderne simpelthen gå online på en butiks websted, hvor der generelt vil være en FAQ-sektion eller mulighed for at chatte online med en repræsentant.

Ved hjælp af intelligente enheder og applikationer, kan salgsforhandlere og kundeservicemedarbejdere øjeblikkeligt få adgang til en kundes indkøbsprofil. At have mulighed for at se en kundes indkøbsferencer og købshistorik giver salgs- eller kundeservicerepræsentanten en fordel, når de tilbyder nye produkter eller tjenester.

Tilføjelse af værdi til indkøbsoplevelsen

En af de mest afgørende og fordelagtige aspekter ved omnichannel-detailhandel er merværdi for kundeoplevelsen. At komme dybt ind i hjertet af forbrugernes præferencer og aktiviteter og problemfrit at reagere på dem skaber en stærkere og længerevarende oplevelse for kunderne.
Omnichannel-detailhandelen giver forbrugerne en konsekvent mærkeoplevelse på tværs af alle platforme - hjemmesider, mobilwebsites , sociale medierprofiler og. på tværs af alle enheder, såsom smartphones, tablets, computere og kiosker i butikken. Denne oplevelse kan omfatte personlige meddelelser og kampagner, der skubbes til kundens mobile og smarte enheder eller en online butik, der har samme lagerbeholdning som den fysiske butik.

Virksomheder bør drage fordel af omnichannel-detailhandel for at styrke styrken af ​​deres obligation med kunderne. Det handler ikke længere om, hvad et firma ønsker;. Det handler om, hvad forbrugeren ønsker. Omnichannel detailhandel er starten på at give netop det. Hun er kendt for at dække personlige og forretningsmæssige finansierings- og gældsløsninger. Opret forbindelse med Cecillia på Twitter .

.
.
April 16, 2018