Back to Question Center
0

9 Myter om Millennials Forretningsejere skal unlearn

1 answers:
.
.
.
. 9 Myths About Millennials Business

Børn i disse dage - name that tune game show.

Mange af os er som den gamle mand på verandaen med vores tusindårige medarbejdere , råber på dem for at komme ud af vores græsplæner og stoppe med at stirre i deres smartphones. Kaller dem dovne og teknisk-besatte .. og disloyale.

Men ligesom enhver stereotype, er mange ting, du hører om årtusinder, bare ikke sandt. Her er 9 almindelige myter om årtusinder, at virksomhedsejere skal oplære. Afklaring af disse misforståelser om den yngste generation i arbejdsstyrken kan hjælpe dig med at kommunikere med dem på en anden måde end høje råb fra verandaen.

Myte # 1 â € "Millennials Arenâ € ™ t Company Loyal

Den konventionelle visdom siger, at denne generation har mere loyalitet over for burritokæder end de gør for arbejdsgivere. Medmindre denne arbejdsgiver tilfældigvis er en burrito-kæde, eksploderer deres hoveder. Men faktisk er hverken de eksploderende hoveder eller de job-hoppende årtusinde stereotyper sandt.

En undersøgelse fra IBM Institute for Business Value viste, at årtusinderne skifter job af samme årsager som Baby Boomers og Gen-Xers. Og årtusinder ændrer kun job, oftere, fordi de er yngre og begynder deres karriere - et træk, som alle generationer deler.

Myte nr. 2 - Millennials er Broke

Populære årtusindtendenser som cocktails af høj kvalitet, høj kvalitet mad og teknologi. kom billig. Og mens leveomkostningerne skyrocketerer i ønskelige byer, har tusinder af årtier faktisk samlet mere egenkapital, aktiekapital og likvide midler end nogen anden generation af 25-årige før dem. Det betyder, at de måske ikke er så desperate for en indkomstløn som du tror.

Myte nr. 3 - Millennials kommunikerer kun via tekstbesked

En hyppig klage fra arbejdsgivere er, at årtusinder friske ud af skolen, jeg ved ikke, hvordan man skriver. godt. De ser ud til at glemme, at de er unge , og det er ikke som Boomers og Xers skænkede Shakespeare prosa i deres første job uden for skolen. Teksting får meget af skylden. En undersøgelse fra Bentley University viste imidlertid, at mere end halvdelen af ​​ årtusinder foretrækker at tale med en kollega personligt, og kun 14% valgte teksting som deres foretrukne kommunikationsmetode. Endvidere viste IMB-undersøgelsen, at når man lærer nye jobkundskaber, vælger årtusinder stort set ansigt til ansigt kontakt til digitale formater.

Myte nr. 4 â € "Millennials Need Constant Affirmation

Dette er ikke ungdomsfodbold længere, og tusinder af år ved det. Ja, de søger feedback om, hvad de gør, men det er mere for at sikre, at de kan arbejde effektivt og kun udføre opgaver engang end et behov for en "hårdeste trykker". pris. Du må muligvis mødes med dem mere end en gang om året, men du behøver ikke at gå ud af din måde for også at sige gode ting.

Myte nr. 5 â € "Millennials Donâ € ™ t Value Money

Ja, denne generation voksede op med visdomens visdom Christopher Wallace fortæller dem, at øgede finansielle aktiver. kan føre til, ja, mâ € ™ problemer. Men det betyder ikke, at de donâ € ™ t som penge. Det er næsten som at sige, at du ikke kan lide chokolade. Og en undersøgelse fra Fast Company viste, at â € "mere end nogen anden generation â €" tusindårige værdsætter kompensation i et job over jobsikkerhed.

Myte nr. 6 - tusindårige arbejdere Kom billigt

Nej. DÅRLIGE tusindårige arbejdere kommer billige. Denne generation har faktisk mere adgang til oplysninger om, hvad de er værd, og de ved det. Se Myte nr. 2 om hvorfor de gode ikke vil spare dine penge. Men på trods af corporate America's mere laterale organisationsstruktur viste nu Center for Creative Leadership's World Leadership Survey 41% af årtusinderne, at medarbejderne skulle gøre, hvad en leder fortæller dem, selvom de ikke gør det. Jeg ved ikke hvorfor, sammenlignet med 30% af Boomers og Xers.

Myter # 8 â € "Millennials er Social Media Obsessed

Det samme IBM-studie viste, at flere tusinde år mere end Baby Boomers eller Xers fandt et behov for at tegne. arbejde / personlig linje på sociale medier platforme . Og en anden undersøgelse fra Fast Company viste, at næsten halvdelen af ​​ årtusinder holder deres â € œrealâ € ??. selv fra sociale medier , og næsten en femtedel sagde, at deres sociale medier ikke afspejlede dem overhovedet.

Myter # 9 â € "Millennials er dovne

Millennials mangler arbejdsmoral. De mangler etikken til at gøre arbejde, de finder kedeligt. En generation, der er permanent udsat for kreativitet, er ikke ligefrem at kaste på bit for at gøre dataindtastning. Desuden søger de altid den hurtigste og mest effektive måde at afslutte en opgave på, og vil ikke bede dig om mere arbejde. Det er det arbejde / livsbalance, de søger, og når et job er færdigt, så er de også.

Når du driver din lille virksomhed, er det vigtigt at huske på, at årtusinder er morgendagens ledere, og de vil tegne sig for omkring 75% af arbejdsstyrken inden 2025. Ved at udfordre disse 9 fælles myter om. tusinder, vil du styrke dine yngre medarbejdere, mens du sætter din virksomhed op for succes i mange år fremover.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
.
April 16, 2018