Back to Question Center
0

3 ting du skal spike, når du ansætter for din voksende forretning

1 answers:
.
.
.
. security assessment services in portland.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728610000000" alt="Small Business Hiring Process">

Evnen til at ansætte de rigtige medarbejdere kommer direkte fra at have den rigtige proces på plads. Der er tre hovedkomponenter:

.
  • Gennemførelse af den rigtige type (r) af interviews
  • .

Å

.
  • Spørg de rigtige spørgsmål
  • .

Å

.
  • At have den rigtige kombination af interviewere, der stiller spørgsmålene
  • .Konkurrencen og omkostningerne ved at få nye medarbejdere er betydelige. Så tænker du gennem din ansættelsesfilosofi, at definere din proces, dele den med andre i virksomheden og få regelmæssig feedback fra alle involverede, er alle kritiske. For voksende små virksomheder , "ansættelse rightâ € ??. er endnu vigtigere, fordi en misstep - en medarbejder, der ikke passer ind i din virksomhedskultur eller en person, der viser sig at være ude af stand til at gøre jobbet - kan være dyrt. Og ikke kun i dollar!

.


Vi har alle haft flere interviews, men få tænker på, hvordan forskellige individuelle interviews kan være. Interviewerens stilling og stil spiller en rolle, men det er hvor interviewet falder i interviewsekvensen, der også bestemmer hvilken type interview der er mest hensigtsmæssigt og vil give den mest nyttige information.

Om. com s jobsøgning , HR ekspert Alison Doyle beskriver flere typer ansættelsesinterviews, end du nogensinde troede muligt! Blandt dem: Adfærdssamtaler, gruppespørgsmål, telefoninterviews, videointerviews, andet interviews og spisestueinterviews. Målene, valg af interviewer (r), tilgang og hvilke spørgsmål der stilles til rådighed / hvordan de er indrammet, skal alle informeres af interviewtypen. Klik her for at læse Doyles indsigter.

.


Hvis du nogensinde har gennemført et interview og kom væk følelsen som om du ikke lærte de ting, du var efter, vil du sandsynligvis ikke stille de rigtige spørgsmål eller formulere dem på en måde, der ville. ubesværet fremkalde god information. Det tager nogle forudgående tanker og kræfter i vejen for forberedelsen for at få spørgsmålene rigtige. Og det tager også en vis form for frygtløshed. I sin HR bedste praksis for små virksomheder, Monster. com siger, at mange interviewere kommer ubevæbnet med gode interviewspørgsmål og faktisk frygter at interviewe og ansætte!. En stor grund: Stakes er høje og bliver højere hele tiden.
Faktisk siger webstedet, at formulering af de rigtige slags spørgsmål er ret intuitivt og kan føre dig til kandidater, der har en god form og hvem der kan yde et øjeblikkeligt bidrag til din organisation. Faktisk går artiklen igennem en række faktiske spørgsmål, du kan bruge eller tilpasse. Hvad søger du efter?

.
  • Kandidater med et godt niveau af selvbevidsthed
  • .

Å

.
  • Kompatibilitet med din virksomhed og kultur, ikke kun kandidatprincippet
  • .

Å

.
  • Kandidatens â € œdesire factorâ € ??
  • .
.


Youâ € ™ ve hørt ordtaket "To hoved er bedre end en. â € © Det gælder også for interview. Forskellige spørgsmål og perspektiver fra forskellige interviewere vil næsten altid give rigere oplysninger end en enkelt interviewer nogensinde kunne. Så, uanset størrelsen af ​​din virksomhed, prøv for flere interviewere med alle potentielle kandidater. Eksperter siger, at interviewere ikke nødvendigvis skal være i samme felt eller et lignende job som den åbne position. I stedet skal du vælge personer, der spørger omtænkte, indsigtige spørgsmål, og hvem der kan stille gode opfølgningsspørgsmål med kandidaten.

Interviewere skal imidlertid være forberedt. Tag et kig på Monster. Ikke alene vil dine interviews være vellykkede, men de vil også placere hver interviewer som ambassadør for virksomheden og lade kandidater vide, at du værdsætter dem.
Billedgodtgørelse af digitalart / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
.
April 16, 2018