Back to Question Center
0

Højdepunkter fra Multi-Unit Franchising Conference 2013

1 answers:
.
.
.
. trend uhren damen.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725880000000" alt="Multi Unit Franchising Conference 2013">

Multi-Unit Franchising Conference var endnu en succes. Der var fremragende talere, fantastiske panel diskussioner og break-out sessioner, for ikke at nævne netværk med de absolut største mennesker i verden.

På dette års konference var der noget for enhver smag. Som normalt trukket Advisory Board ud alle stoppesteder, når det kommer til programmering. Som deltagere lærte vi ikke kun at være en multi-unit franchiseoperatør , men der var også masser af inspiration og mange livsundervisning rundt omkring.

Her er blot nogle få af højdepunkterne:

.
    • Capt. Mark Kelly , Keynote Speaker (afbilledet ovenfor), Commander of Space Shuttle Endeavor's endelige mission, US Navy Aviator, Author
    • .

Capt. Kelly var måske min favorit og ikke kun på grund af det store billede, jeg havde taget med ham!. Han var så engagerende, en almindelig fyr med en ægte følelse af ydmyghed - på trods af hans mange præstationer. Og selvfølgelig er der hans kone Gabby Gifford, kongresvrouwen, der blev skudt tragisk i hovedet lidt mere end et år siden.

Capt. Kelly talte om sine 39 kampmissioner som en kæmper og om at overvinde modgang, især i kølvandet på hans familiedrame. Han lød meget som en af ​​os, da han beskrev klager over en smertefuld albue over morgenmorgen en morgen - og hans kone hævede øjenbrynsrespons, der hurtigt genoprettede sit perspektiv.

.
    • Peter Gruber , Keynote Speaker, Filmproducer, Forfatter, Idrætshold Ejer .

Gruber talte om betydningen af ​​at fortælle historier i erhvervslivet og forbinde med andre gennem historier. Sikker sociale medier tjener et formål, men hvis vi begrænser os til kun 140 tegn på Twitter, taber vi for eksempel menneskets berøring og evnen til at forbinde?. I slutningen af ​​dagen skal vi kunne fortælle historier, snakke med hinanden og engagere os.

.
    • Darrell Johnson , administrerende direktør for FRANdata .

FRANdata studier og rapporter om franchiseindustrien, og Johnson er en hyppig taler på disse konferencer. De seneste år har de nyheder, som Johnson rapporterede, ikke været gode. Men i år var der for første gang nogle glider af optimisme, der kigger igennem. Hold dig opdateret til mit kommende indlæg for alle nyheder fra Johnson og FRANdata.

. David Akers , Six-time Pro Bowler og NFL Kicker .

Temaet for Akers inspirerende budskab var "Ændre ét liv;. du behøver ikke at ændre hele verden, â € ??. som han talte om Franchising Cares.

At give tilbage er meget vigtigt for franchiseindustrien. Akers mindede os om, at vi hjælper en ad gangen, om vi hjælper veteraner, andre i nød eller vores kunder generelt.

Og hvis højttalerne ikke var nok, blev alle til stede inspireret og flyttet af Rocco Fiorentino, Jr. fra The Little Rock Foundation for Blind og Visuelt Bekymret, som sang Gud Bless America.

Men lige som jeg har oplevet tidligere, kom nogle af de bedste inspiration og læring fra de mange enheder franchise operatører selv. Det er virkelig et af de unikke aspekter af franchiseindustrien som en helhed, at konkurrenterne kan komme sammen for at dele deres succeshistorier, viden og erfaring med hinanden. Jeg kan ikke tale for dem, men for mig er budskabet, at det er mennesker, der tror så helhjertet i franchiseindustrien, at de vil have alle til at lykkes og faktisk roser for hinandens succeser. Med fokus på Franchise Development arbejder Scott med BFS Capital for at nå sit mål om at yde arbejdskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder. BFS Capital er stolt over at være et akkrediteret BBB-selskab med en A + -rating. Følg BFS på Google+ , Twitter og Facebook .

.
.
April 16, 2018