Back to Question Center
0

Hvordan får du kendskab til dine kunder bedre?

1 answers:
.
.
.
. tennis court builders maryland.29,0.46129032258064517&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725840000000" alt="Get to Know Your Customers">

Kundesammenslutningseksperten Kristina Evey stillede følgende retoriske spørgsmål i en kolonne, der blev leveret af virksomheden. com: Hvad er den bedste måde at tjene og kende dine kunder bedre på?

Hendes svar er simpelt, men dybt: Du spørger dem om deres behov, ønsker, smerter og ideer, som de vedrører dine produkter og tjenester og i. generelt også. Uden at gøre dette, tror mange virksomheder, at de opfylder kundernes behov - men i virkeligheden mangler de mærket.

Forstå at dyb kundekundskab skal bygges over tid, hvor kan du starte nu?

Forbes. com bidragyder Dave Lavinsky siger, at en af ​​de store frustrationer ved at bygge og drive en virksomhed er, at det med tiden vil du nok bruge mindre tid sammen med dine kunder. Så han foreslår En enkel måde at kende dine kunder på : holde arrangementer. Lavinsky siger, at denne direkte kundekontakt hjælper dig med at forstå deres behov bedre. Samtidig kan du sælge - energien og samværet af en begivenhed øger normalt modtagelsen af ​​din tonehøjde. Det er også derfor, at arrangementer er perfekte steder for både at få kundebevisninger og for at stimulere dine medarbejdere.

Fra en strømlinet idé til 66!. I inc. com , salgsguru Harvey MacKay diskuterer sin kundeorienterede tilgang til erhvervslivet. (MacKay er også en motiverende højttaler og forfatter, hvis titler inkluderer Swim With the Sharks og pas på den nøgne mand, der tilbyder dig sin skjorte.)

I 66 ting, du bør vide om dine kunder, siger MacKay at alle hans. Sælgere skal svare på 66 spørgsmål for at bevise, at de kender deres kunder. Og ingen af ​​spørgsmålene kan være om hvilke produkter de køber. MacKay's Golden Rule of Sale?. Kend din kunde.

MacKay kalder disse MacKay 66 og siger, at punktet er at lære at vide - virkelig ved de mennesker, der vælger at købe dine produkter eller tjenester. Og profilen fokuserer meget på, hvem de er som en person - bortset fra erhvervslivet: Hvad kan de lide og ikke lide?. Hvad er deres resultater?. Hvad er det vigtigste for dem?. Med andre ord, hvad får dem til at krysse?

Som en lille virksomhed er der chancer for, at du aldrig vil vide 66 ting om hver enkelt af dine kunder. Men det skal du nok ikke have. MacKays principper gælder dog stadig. Hvad ved du virkelig om dine kunder som mennesker, ikke kun som forbrugere?. Opbygger du filer med oplysninger, der gør det muligt for dig at personliggøre tilbud og e-mails? Eller genkende dem, når de kommer ind?. Og vigtigst af alt har du fået dine medarbejdere i denne værdifulde indsats? Husk at den bedste måde at lære information om dine kunder på er at spørge dem.

MacKay siger, at fremragende service kun er mulig, når du kender dine kunder som mennesker - som vil skabe loyalitet og holde dine kunder fra at gå. Han refererer Selling in Tough Times, hvor forfatter Tom Hopkins tilbyder fem tip til cementering af disse relationer:

.
  • Loyalitet er bygget over tid med konsekvent opmærksomhed til dine kunder. Â
  • .
  • Afslut hver samtale med en kunde med "Er der noget andet jeg kan gøre for dig?" .
  • Har en multi-line tilgang til at opbygge kundeloyalitet med telefonopkald, e-mails og endda direkte mail. Â
  • .
  • Ved at henvende sig til kunder, der har problemer eller klager, og bruger det til at opbygge deres tillid og loyalitet. Â
  • .
  • Find ud af andre virksomheder, der er kendt for deres loyale kundebaser. Studere dem - og indarbejde nogle af deres strategier i din virksomhed.
  • .


Billede med fotostock / FreeDigitalPhotos. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
.
April 16, 2018