Back to Question Center
0

Hvordan man skal håndtere medarbejdere, der er dårlige æbler

1 answers:
.
.
.
. How Deal Employees Who Bad Apples

En â € œbad appleâ € ?? - vps server hosting cheap. medarbejder kan gøre livet elendigt for alle på en arbejdsplads, men det kan være særligt udfordrende for en lille virksomhedsejer.

.

Den giftige atmosfære, der er skabt af kun én medarbejder, kan skade hele dit hold, og ærligt set har en lille virksomhed færre lag beskyttelse mod virkningen af ​​en problemansat, end en stor virksomhed. Å

.

â € œBad æblerâ € ??. har forskellige måder at være en smerte på at håndtere, herunder de kroniske klagere og sladder, der er mere interesserede i at forvirre medarbeiderne end at udføre deres arbejde;. dem der er kronisk sent. arbejdere, der ikke udfører deres opgaver, tvinger andre til at fuldføre dem og hundredvis af andre adfærd. Der er også mere alvorlige problemer, såsom etiske eller kriminelle overtrædelser eller ekstrem mobning og chikanering, hvilket vil kræve ekspert juridisk hjælp til at løse.

.

Den bedste råd, en New York City-psykolog gav til små virksomheder, var at nippe ethvert problem med et problem medarbejder hurtigt. Her er nogle tips til at gøre netop det.

.
 • Sæt ikke hovedet i sandet og håber, at problemet går væk alene. En medarbejder kan bare have en påmindelse om, hvad der forventes for dem at udføre deres arbejde effektivt. Det er muligt, at en medarbejder ikke er klar over, at adfærd som f.eks. Konstant klagende eller argumenterende holdning forårsager problemer. Chokket for at have chefen taler til dem kan være nok til at rette op på deres adfærd, især hvis det er noget som kronisk forsinkelse eller tilbringe for meget tid på en medarbeiderbureau, der chatter om tull. Når du løser problemet, tvinger du personen til at træffe et valg for at rette op på deres adfærd eller begynde at lede efter et andet job.
 • .
 • .

  Når du snakker med en medarbejder, skal du aldrig gøre det personligt og angribe personen. Personlig kritik er ikke til at hjælpe. Du skal være objektiv og give en detaljeret beskrivelse af problemet og give eksempler. Gør det også klart, hvordan det påvirker medarbeiderne. Du vil fortælle dem, hvordan du løser problemet adfærd, som du skal være til tiden hver dag, undtagen i nødsituationer.

  .
 • .
 • Giv medarbejderen en chance for at svare . I en lille virksomhed med få ansatte kan du kun høre én side af problemet med andre medarbejdere. Vær retfærdig, og husk at nogle gange førstehåndsindtryk kan være vildledende. Lyt til svaret med et åbent sind. Du kan indse, at en anden tilgang er nødvendig for at løse problemet fuldt ud. Ved at være retfærdige vil dine andre medarbejdere vide, at du giver enhver mulighed for at løse problemet, men også at du ikke er bange for at konfrontere problemer.
 • .
 • Dokument alt . Fra den indledende samtale og hele processen skal du sørge for at tage gode noter. Â Selv hvis du tager alle de rigtige trin, kan du møde juridiske udfordringer, så at have det skrevet ned hjælper din sag. Â
 • .
 • Giv en specifik tidsplan for at løse problemet . Du skal give en tidsplan for medarbejderen til at forbedre deres adfærd, ellers kan det virke som om du ikke er seriøs om det. Når folk får frister, ved de, at du betyder forretning. Giv i denne periode positive og negative tilbagemeldinger.
 • .
 • Hvis medarbejderen fortsætter med at fortsætte med den problematiske adfærd, kan det være nødvendigt at brænde personen. Uanset situationen er det en meget vanskelig ting at skyde en person på. Du skal være så respektfuld og direkte som muligt. Skriv ned, hvad du skal sige til medarbejderen på forhånd, og arkiver dokumentet, hvis der er en retssag. Â Ingen personlige kommentarer eller kritik.
 • .
.
.
. Erica Stone
.
.

Erica er en veteran journalist og redaktør, hvis erfaring omfatter Dow Jones Newswires og Associated Press. Hun har skrevet om en række emner lige fra sport til komplekse økonomiske problemer. Å .

.
.
April 16, 2018