Back to Question Center
0

Stråler af optimisme fremgår af staten for franchisefinansiering

1 answers:
.
.
- concrete repair companies in Linthicum Heights.
. State of Franchise Financing

I dagens konkurrencedygtige erhvervsklima fortsætter vores margener med at blive presset fra alle retninger. Lønningerne fortsætter med at blæse, varer fortsætter med at svæve, og nytteomkostningerne svinger vildt. Fokuset på multi-unit franchisingkonferencen i 2013 var "Driving Profitability." Som en gruppe genkender vi de udfordringer, vi står over for hver dag som franchise-virksomhedsejere. Sammen har vi ressourcer til at udvikle strategier, der vil fortsætte med at drive overskud til din bundlinje!

Franchise-ejere fra hele landet besvarede opkaldet og kom til at drage fordel af den læring og inspiration,. ville komme fra denne konference. En af de store tegninger, som altid, var Darrell Johnson, administrerende direktør for FRANdata , et firma, der studerer og rapporterer om franchiseindustrien.

Johnson er en hyppig højttaler på franchise-konferencer, og når han taler, hører folk. Han er blevet omtalt som Guru of Franchise Financing, autoriteten, vismanden, pundit, analytikeren, eksperten. Og med god grund: Han har sikkert været 95 procent korrekt i sine forudsigelser for staten franchisefinansiering . Han har aldrig sukkeret sandheden. Da han sagde, at tingene skulle blive værre, gjorde de det. Og da han sagde, at tingene skulle komme ud, gjorde de det.

Hvilket bringer os til dette år â € "2013 â €" og det faktum at denne gang var hans budskab lidt anderledes om, hvordan tingene trender. Mens økonomien stadig ikke er god, begynder den at vende lidt. Johnson beskrev det med hensyn til, hvordan de brede økonomiske faktorer fortsat påvirker erhvervslivet og franchiseindustrien i særdeleshed. Forbrugeren er stadig ikke lav nok;. der er stadig for meget af det derude. Boligmarkedet er bedre, men har brug for mere tid. Forbrugernes tillid er stadig lav, og selv om detailudgifterne er stigende, er det bare ikke stigende hurtigt nok. Små virksomheder tillid er dog begyndt at vokse lidt.

Hvordan stiger små erhvervsudlån op imod dette brede økonomiske landskab?. Adgang til kapital bliver bedre, og det er rigtigt, at bankerne har øget udlånet, fordi deres indlån vokser. Kreditofficerer lette også lidt. Men vilje til at låne er bare ikke der.

Mens SBA hjælper nogle, giver den til lavrisikohandlende, der allerede har penge. Kreditrisikoen er stadig tæt. Fra 09 til 11 steg sBA-fejlfrekvensen fra 13 procent til 18 procent. Thatâ € ™ s enorm!

Johnson inkluderede et af mine yndlingscitater fra Winston Churchill: USA får det lige efter at de har udtømt alle andre muligheder. Dette er selvfølgelig sagt i tangen, men det er fakta: Ja, økonomien er ved at blive bedre. Du må muligvis ikke se det eller føle det endnu, men tallene siger, at det bliver bedre. Økonomien kan aldrig komme tilbage som den var, men tingene bliver endelig bedre.

Â

Billede med tilladelse til  jscreationzs / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
. Scott Kantor
.
.

Scott Kantor er direktør for forretningsudvikling hos BFS Capital. Med fokus på Franchise Development arbejder Scott med BFS Capital for at nå sit mål om at yde arbejdskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder. BFS Capital er stolt over at være et akkrediteret BBB-selskab med en A + -rating. Følg BFS på Google+ , Twitter og Facebook .

.
.
April 16, 2018