Back to Question Center
0

April Fools Marketing Tactics, der arbejdede

1 answers:
.
.
.
. wireless greenhouse temperature monitoring system.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131605846860000000" alt="April Fools Marketing Tactics Worked">

April 1 st er en dag for narre, men der har været nogle smarte markedsføringsideer gennem årene. Â Â

.

Mange virksomheder har brugt April Fools 'Day vittigheder for at øge deres anerkendelse, lighed og i sidste ende øge salget. Her er en runde op af nogle af de mere succesfulde pranks.

.

Taco Liberty Bell

.

Det er helt sikkert blandt de mest berømte 1. april st marketingkampagner nogensinde. Taco Bell overtog fuldsidens annoncer i syv store aviser i hele landet i 1996 og sagde, at de havde købt Liberty Bell for at reducere gælden og omdøbt den til Taco Liberty Bell. Både selskabets hovedkvarter og National Park Service blev bombarderet med telefonopkald. Ved middagstid meddelte virksomheden, at det var en hoax.

.

Mens kampagnen kostede $ 300.000, genererede den en anslået $ 25 millioner værd for gratis reklame, hvor salget steg med $ 1 mio. I de første to dage i april.

.

Anvendelsesområde: Bacon-smagspræget mundskyl

.

For fire år siden kom Scope ud med en meddelelse kort inden 1. april st om et nyt produkt: bacon-flavored mundskyl. Proctor og Gamble lancerede en dedikeret hjemmeside, en PR-kampagne og omfattende sociale medier forfremmelser for sit nye produkt, herunder Twitter hashtag #scopebacon. Et indlæg modtaget over 30.000 likes og over 11.000 kommentarer, hvilket var betydeligt mere end Scopeâ € ™ s sædvanlige sociale medier svar. Denne prank var meget succesfuld i at få gratis reklame over hele landet, selv om mere end blot et par forbrugere var skuffede over at finde ud af, at det var bare en joke.

.

Redbox Kiosk Ambassadører

.

DVD-udlejningstjeneste Redbox udgav i 2016 online, at det var på udkig efter folk der kan lide film og spil og elsker at sidde på ét sted i 8+ plus timer for at være "Kiosk Ambassadors". hvem vil hånden levere film og videospil indefra virksomhedens røde kabiner. Virksomheden inkluderede også en salgsfremmende kode i annoncen til leje den 1. april st . De, der søgte på selskabets hjemmeside, kunne se en meddelelse, der sagde, at det var en vittighed.

.

Pranken blev bredt publiceret i medierne, og selskabet modtog massiv opmærksomhed online, hvilket gav positive svar.

.

Virgin Cola Cans Turned Blue

.

Virgin Cola, der ejes af Richard Bransons konglomerat, meddelte i 1996, at det udviklede en teknologi til at gøre sine røde dåser blåt blå, når drikkevaren udløb, og at drikkeka i en blå dåse var farlig. I mellemtiden havde Pepsi lige udgivet en ny lyse blå dåse.

.

Mens Virgin Cola ikke var en stor succes, hjalp markedsføringen af ​​cola med at få navnet på firmaet kendt, og det byggede grundlaget for den meget succesrige Virgin Airlines.

.

Den venstrehåndede Whopper

.

Burger King overtog en fuldsideannonce i USA i dag den 1. april 1998, der meddelte indførelsen af ​​den venstrehåndede Whopper. Mens det havde alle de samme træk i en original Whopper, blev dens krydderier drejet 180 grader for at omfordele vægten af ​​sandwichen til venstre, så salat og andre påfyldninger ikke ville sprænge ud til højre.

.

Den næste dag udstedte Burger King en pressemeddelelse, der sagde, at selvom den venstrehåndede whopper var en hoax, var tusindvis af kunder gået ind på restauranter for at anmode om den nye sandwich. Det sagde også et stort antal også anmodet om højre hånd burger.

.

Møbler, der fortæller dig, hvad det egentlig tænker

.

i sidste år annoncerede Houzz, en hjemmeside og et online-samfund om interiørdesign og andre relaterede emner en ny serie af boligindretninger med smudsdetekterende sensorer, der også fortæller dig, hvornår der kommer smudder og rynker. Pranken gav en masse fri reklame i publikationer som Time Magazine . Â Det tog også en række mennesker til hjemmesiden i dagene efter 1. april st for at få mere information om den nye linje.

.

Har du nogensinde spillet en April Fools Day prank på dine kunder?. Hvis ja, fortæl os om det på marketing @ bfscapital. com ! .

.
.
. Erica Stone
.
.

Erica er en veteran journalist og redaktør, hvis erfaring omfatter Dow Jones Newswires og Associated Press. Hun har skrevet om en række emner lige fra sport til komplekse økonomiske problemer. Â .

.
.
April 16, 2018